2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ca
Canim işyerinde arkadaş olmaması zor tabiki ama olsun bak canından can bir evladin var biri de yolda eşinle iyi olduktan sonra çok da önemli değil arkadaş birlikte bir yerlere gitmek cok guzel

Hosgeldin canim... Bende mayisi gorebilirim insallah... Plesenta asagida

Plesentanin asagida olmasi sezaryen gerektiren bir durummus. Kizlar sizin bebikler hangi pozisyonda? Ters (yani dogum pozisyonu olarak düz) donduler mi? Benimki transvers gelis yani yan duruyormus. Bazen hem karnimin sagindan hem solundan ayni anda geriliyor. Kollariyla bacaklarini mi salliyor bilmiyorum oglusum ama o ayaciklari yemek istiyorum minik sipamin.
Kizlar youtube'da Banu Ciftci'nin (kadin dogum uzmani) dogumla ilgili 3 saatlik semineri var. Onu izlemediyseniz mutlaka ama mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum. Doguma hazirlik, normal dogum , dogum korkusu sezaryen nişanın gelmesi nedir, suyun gelmesi nedir riskli durumlar nelerdir dogum nasil gerceklesir cocugun pozisyonu nasil olmalidir? Hangi durumlar sezaryen gerektirir gibi bir cok sey. Dogum korkusunu bir nebze yeniyorsunuz. Tavsiye ediyorum.

Canim aslında erkeklerle muhabbet daha iyi ben çalışırken serviste öyle espriler patlatıyorlardı ki gülmekten çatlıyordum bi arkadasim var tekstilde çalışiyor serviste bayanlarin kahrı cekilmiyor diyordu benim işimde de erkek cok olduğu için calismiyorum hep evdeyim ya da gezmeye gidiyorum işte her zaman bir olmuyor canın sıkılabiliyor gitsem de bir yere hamileyim hareketler kısıtlı pek bir aktivite yapamiyorsun sanırım günlerimizi doldurana kadar biraz canımız sıkılacak

Merhaba arkadaşlar. Yeni katildim araniza. Bir şey sormak istiyorum. Aranizda gebelik kolestazi olan var mi?
Merhaba canim, hosgeldin. Benimde bir haftadir karnim cok kasiniyor doktoruma gosterdim baska bolgelerde kasinti yoksa sorun yok normal diyor ama bu gece kasinti baya uykudan uyandirdi beni. Haftaya carsamba muayeneye gidince kan testi yaptiricam yani bu kasinti gecmezse. Feciymis vallla. Senin kasintin hangi bolgelerde ve teshis nasil konuldu canim? İlac kullaniyor musun?

Benim gecen hafta gece ellerim kollarim kaşınmaya başladi. İlk önce hafife almadim sonra ayak altlarimda başladı pazartesi hastaneye gittim doktoruma anlattim durumu hemen gebelik kolestazindan şüphelendi kan tahlili istedi ve karaciğer enzimlerim yüksek cikti simdi kasinti bütün vücuduma yayildi dayanılmayacak kadar kötü bi kasinti ve iki günde bir hastaneye gitmem gerekiyormuş bebeğe de zarari olabilirmiş heran sezeryana alabiriz dedi doktorum. İlaç kullanıyorum iki gün oldu ama bi etkisini göremedim daha.

hayal edip çok duygulandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…