2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım sırt üstü yatmanın bebege bir zararı Yok. Sadece senin bel ağrın olur ilerleyen haftalarda nefes darlığı vs. Olur. Korkma ama sırt üstü yatmamaya da çalış.
Sırt üstü uyandıgımda ter icinde kalmıs olarak uyanıyorum ve dedigin gibi belimde agrı oluyor. Bebege zararı olmaması iyi bi sey en azından, kan akısında falan problem olur mu ama ondan emin olamadım. Zaten buyuk ihtimalle kendim rahatsızlık hissedip uyandıgımdan belki de cok uzun süre yatmıyorumdur o sekilde.

bizimde tek oda sadece esim boyayacak zor olacak ama yapılacak mecbur .sende sildir eşine bi güzel canım
dünde mutfağı temizledim masa falan çektim karnım acımaya başladı cok korktum uzandım hemen ayaklarımıda yukarı diktim geçti şukur arada uzanıp devam ediyorum artık yavaş yavaş :)

Kizlar bu hesaplamalar gec dollenmeden dolayi mi karisti ?
Sanmam.en azından benimki öyle değil.sanırım belli bi haftada bi tık duruyor mu yavaşlıyor gelişimleri belki ondandır.ben öyle tahmin ettim çünkü rogue,sup3risi ile hemen aymı haftadayım bizimkiler biraz şaştı "genelleme"yaptım:))

Ben çok araştırdım doktora sordum. Perinatologa sordum. Sadece seni rahatsız eder rahat edemezsin dedi. Bebege zararı Yok canım. Sağ tarafa yatınca hemen rahatsız olma sebebi de toplar damar. Onu sormadım ama ben sağa da yatıyorum. Rahatsız oluyorum hemen tabi vücudum hemen sola dönme sinyallerini veriyor. Aklında kalmasın kendi doktoruna da danış yatış pozisyonu işini.

Yaa acemiyz belkide normaldr ilk kez yasiyoruz bunlari bilemiyoruz sali gunu gidcm bakalm bana ne diyecek :))))

Ben galiba deri bir sırt çantası alacağım diğerleri içime sinmiyor sanki hem gittiğim her yere uygun olsun hem de kullanışlı olsun hem de şık olsun bulurum değil mi Haha
Bulursun canm tabii ama bebislern ivir ziviri cok alacak kadar gens olmali :))

bızımde haftamız bellı degıl :) en ıyısı kafa olcusunde yazanj takıp etmek samırım.benım son adet tarıhım 1 agustos ama . 24 agustosda catlatma küıgnesı oldum.gec dollenme yanı.max 30 gun desem regl donemını 24 agustostan 15 gun oncesı yanı 9 agustos adet tarıhı dıye mı dusunmem gerek acaba

Bu sabah gögüslerimin altında çok ağrı oldu başta sağdaydı sonra sola kaydı ağrı kasılma mi acaba ağlatti resmen bebeğin hareketleri vardı eğer geçmeseydi 1 saat içinde gidecektim hastaneye çok şükür geçti ilk defa oluyor böyle çok korktum

A
Güneşli bir ilkbahar pazarından hepinize günaydın tatlış anneler :) sabah sabah canım bol köpüklü mis kokulu bir suyla gün boyu temizlik yapmak istiyor
Ayy temizlik mi burada hava çok güneşli botaniğe gidip bisiklet kullanasım var ama artık bu göbişle olmaz mis gibi gezmek lazım ne temizliği çık kocanla dışarı romantik romantik gezin

Aman çekme masa falan Allah korusun ben de rafları birer birer siliyorum gün gün birden yüklenince bir bel ağrısı oluyor gece yatakta donemiyorum bile

Merhaba Arkadaşlar
Ben haziran annesiyim
Bebegim cok asagida hareket ediyor
Kasiklarimda hissediyrm
Siz 25 haftada nasil hissediyordunuz
Dr gitsem mi
Korktum
Bebeğin konumundan kaynaklı arada bir benim de oluyor yukarı çıkması 2 günü bile buluyor bazen sık sık idrarım varmış hissi yaratıyor korkmayın oluyor öyle

Kızlarr, göbeğinde hamilelik çizgisi oluşan var mııı? Benim göbek deliğimin altından başlayan ve aşağı inen koyu renkli olmayan bir çizgim var artık bunu ilk başta giydiğim taytın, pantolonun falan izi sanmıştım ama hep aynı yerde olduğunu görünce ikna oldum, evet evet bu hamile göbeği çizgisi

Evet cnm bizde de oluştu hamile göbeği çizgisi

Bebeğinizin cinsiyeti neydi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…