2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende de oldu birkaç aydır var

Evet bende de haftalardır mevcut kendisi

Canm ben sormustum. Sonra bende bu bonesal i siparis verdim. Biraz rahatima duskunum bende. Tulbentte hic sevmiyorum yakismiyor bana. Bu boneleri cok seviorum. Lacivert aldim orta yollu bir renk :) babet ile rahat edemeyebilirsin sanki. Ama skir skir olayim hastanede diyorsan, kim tutar senii:)

Eklentiler

• unnamed.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 50
Aynen ben de sağda cok rahat edemiyorum. Sol en iyisi cidden. Sırt üstünün bebeğe zararı yoksa bi nebze daha rahatladım simdi :) kendi doktoruma da sorarım ama kesin "bi sey olmaz canım" der. Kendisi dünyanın en rahat insanı olabilir çünkü

Bende 28. Haftamda ayni sekilde hissediyordum. Onceden sag yada sol tarafima vururken ilk kez asagiya vurunca cok korktum.sanki cikmaya calisiyor hissini verdi bana. Doktorda bebegimin ayaklarinin asagida (makatta deniliyormus) basi yukariya donmus. Daha erken, doner dedi doktorum. Korkulacak bisey degil yani. Ama tedirgin ediyo iste

Canim kusuruma bakma ben biseymi kacirdim neyin var ciddi bisey yoktur insallah

Grip oluyorum yaniyo genzim bogazim halsizlik cokeye basladi...bide bugun belimde ignelenme tarzi sanci oluyo anlik girip cikiyo yoruldum 3 gundur bazi isler ust uste geldi istemeden ondan oldu sanirim

5 kilo fazla ile hamile kalmışsın canım ama olsun bir kez hamilelik yaşamış biri olarak da kilon gayet güzel bakalım biz o kilolara düşebilcez mi
Evet canim normalde 52 kiloydum kizim tedaviyle oldu ve tedavi suresinde ilaclardan aldim sonrada sut olsun politikasiyla vermeye firsatim olmadan ikinci oldu zaten artik bundan sonra rahatca veririm insallah :)

Saol canim benim bende normalde fazla yersem aliodum ama sadece hamilelikte almiorum yani sonrasinda bende rejime giricem :)

Cehalet mutluluktur diyorum:) fazla kurcalamamak daha iyi bence :) zaten herşeyi kafaya takar bi süreçteyiz.
Canim olay aslinda cok kafamiza takmak degil benim doktorum dogum zamanini degistirdi bebegim zamaninda gelcek olsa bile bi hafta gec geldi yada gelmedi sezeryan yapalim falan diyebilir allah izin verirse normal dogum istiyorum ondada 41-42 haftaya kdar beklenebiliyor.

Grip oluyorum yaniyo genzim bogazim halsizlik cokeye basladi...bide bugun belimde ignelenme tarzi sanci oluyo anlik girip cikiyo yoruldum 3 gundur bazi isler ust uste geldi istemeden ondan oldu sanirim
Pekmez karabiber ye gece uyumadan önve bi güzel yaksın boğazını belki bi ihtimal iyi gelir sabaha uyandığında terlemiş atlatmış pamuk gibi olursun

Canim ins olmazsin bazen banada oluo hemen limon skip iciorum gecio.sanciya gelince ben hic hissetmedigim icin bilemiorum yorma kendini bikac gun iyice dinlen en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…