- 7 Nisan 2016
- 1.101
- 662
- 43
- Konu Sahibi endless love
-
- #43.521
Güzelmiş canım güle güle kullanınTeyzeleri.biz o diger besikten vazgectik. Boyutu 60 a 120.idi icime sinmedi. Sanki skiacak gibi geldi minnak. Bu 70 e 130 bununla degistrdk:) hem sifonyeride var iyi olacak benm icin
ben baya geç kaldım canım araba için beklemiştim ama pişman oldum keşke başlasaymışım önceden şimdi telaşa kapıldım zamanda daraldı inşallah halledebilirim dediğin gibi en iyisi ertelemekcanım ya uzaktan bakınca kolayca tamamlanır gibi geliyor ama işin içine girince öyle olmuyor hem çabuk yoruluyorsun hem aradığını anında bulamıyor bulsan da karar veremiyorsun ben bi ayıcık almak için 3 mağazaya 2 şer kere gittimo da takımımız kuruldu içine örtü diktirecem bakalım ne zamana verecekler sonra kıyafetler yıkansın ütülensin diyorum bu arada çalışmaya devam ediyorum işler uzadıkça uzuyor bitmiyor daha bezdir deterjandır kremdir tırnak makasıdır süt pompasıdır bakım çantasıdır hiç bişey yok ortada neyse uzatmadan bence araba işini biraz erteleyin
Maşallah annesi. Bizimki de doğum pozisyonundaydı 1 ay önce ama dönmüşTeyzeleri minnakimi gormeye gttim bu gun. 1400 gram olmusuz. Normal dogum pozisyonuna da girmisiz. Kafasi asagidaydi balimin:) ayaklar bi sag bi sol zaten. Dr a diyorum bazen çıkınti yapiyo elimi koyuyorum saniye durmuyo kaciyor hemen. Nazli bir bebek demekki dedi. Kii olusundan nazlidr kizimiz :))
haklısın canım ne olacağı belli olmaz erken doğumda olabilir nisan annelerinde başlamış doğumlar onlarıda görünce panik yaptım iyice daha hiç bişeyim hazır değil, liste yaptım ona göre alacağım artık herşeyiCanm bence al bikaç parça bişey lohusalığın da hiç çekilmz alışveriş.stres olacaksın bebeğinle uğraşacaksın aklında alışveriş kalmasın bu yok şu yok onu almadık demessin. Önemli olanları bu ay içinde al bence.pişman olma snra.Annelerimiz diyor aman çocuk doğsun hepsi alınır diyor.Hepsi alınır da biranda hepsi nasl alınsın hangi biri alınsın.bebeğe mi bakacan alışveriş mi yapacan.Tecrübessizsen hele annelikte herşeyin elinin altında olması lazım.En azından kıyafetleri 40 ına kadar yetecek şekilde olsun. ateş ölçerini banyo takımını biberon emzik havlu şampuan ve yatağını bunları alman gerekiyor . Allah korusun 8 ayında geldi diyelim bebişin ? İnşallah hepsi zamanında gelsin.
Diğerlerini doğumdan snra da alırsın hadi yavaş yavaş.
İnşallah cnm.Hayırlısı olsunhaklısın canım ne olacağı belli olmaz erken doğumda olabilir nisan annelerinde başlamış doğumlar onlarıda görünce panik yaptım iyice daha hiç bişeyim hazır değil, liste yaptım ona göre alacağım artık herşeyi
tecrübesizlikte var canım nerden başlayacağım nasıl yapacağım bilmiyorum araba için beklemiştim onuda erteleyince alırım artık yavaş yavaş tamamlarız herşeyini Allah'ın izniyle dedğin gibi üstüne düşünce hallolur hepsiArkadasimm hic uzme kendini. Bende henuz hicbirsey almadim. Panik filanda olmus degilim. Evet benim 2 . Cocugum ama cinsiyet farki ve yas farki cok oldugundan ilkinden kalan hicbirseyimizde yok. Sadece sunu biliyorumki onceden alininca birsuru sey gereksiz yere aliniyor.
Alisveris dedigin nedir ki? iş ki para olsun para olunca hersey 2 gunde hallolur.
Bu arada arkadaslar bana ve ilk dogumumda gelen butun misafirlere ve su anda dogumumu bekleyen butun es dost arkadas cevremizde kim varsa 4 gözle lohusa serbeti bekliyor. Ben bu zamana kadar lohusa serbeti sevmeyen kimseyi görmedim hele birde ikram edilirken icine ceviz parcalari atilirsa offfff yemede yaninda yat
Canım başınız sağolsun.. Sıkıntı stres yaptıysan ondan da kaynaklanır diye düşünüyorum...Selam arkadaslar. Bugun bir akrabamizin vefati nedeniyle istanbuldan bursaya geldik ve asiri midem bulaniyor ve yedigim her seyi kustum. 3 aydir kusmuyordum. Acaba doktora gitsem mi yoksa araba falan mi tutmusturilk kez boyle oldu cok kotuyum.
sizle konuşmak iyi geldi kafam rahatladı kızlar sürekli düşünüyordum nasıl yapsam diye iyiki varsınız seviyorum siziİnşallah cnm.Hayırlısı olsun
sizle konuşmak iyi geldi kafam rahatladı kızlar sürekli düşünüyordum nasıl yapsam diye iyiki varsınız seviyorum sizi
geldı mı cnm urunlerın bunlarda cok sekerTeyzeleri.biz o diger besikten vazgectik. Boyutu 60 a 120.idi icime sinmedi. Sanki skiacak gibi geldi minnak. Bu 70 e 130 bununla degistrdk:) hem sifonyeride var iyi olacak benm icin
sen nerden aldın cnm hayırlı olsun ınsGüzelmiş canım güle güle kullanınben 80x180 aldım büyüyen beşik tabi o büyümüş hali. Beşik hali iç kullanım alanı 70x130. 1 saat sonra getirip kuracaklar inşallah beşiğimizi
canım başınız sağolsun ..araba tutmuştur banada dokunur genelde annemlerle 3 saat mesafe var çağırıyor sırf bu yüzden gitmek istemiyorum çok kötü olurum bendeSelam arkadaslar. Bugun bir akrabamizin vefati nedeniyle istanbuldan bursaya geldik ve asiri midem bulaniyor ve yedigim her seyi kustum. 3 aydir kusmuyordum. Acaba doktora gitsem mi yoksa araba falan mi tutmusturilk kez boyle oldu cok kotuyum.
Güle güle kullansın ZeynoşTeyzeleri.biz o diger besikten vazgectik. Boyutu 60 a 120.idi icime sinmedi. Sanki skiacak gibi geldi minnak. Bu 70 e 130 bununla degistrdk:) hem sifonyeride var iyi olacak benm icin
Kizlar 3 gundur gecmeyen bi bas agrim var ilac haricinde nasil geciriyorsunz. Ne uyumak kar etti. Ne masaj ne ilik dus. Bitki cayo vs var mi acaba . gebelk oncesi migrenm.vardi. ama hc agrimamisti. Taki su 3 gune kadar
Hava sıcak olucak ya yine de üşür müyüz acabaKizlar sezeryani bilmiyorum ama normal dogumda dogumhane soguk oluyor. Odaya cikinca usuyorsunuz. Ayaginiza kalin corapla, lohusa takiminizin uzerine kalin birsey almayi unutmayin.
Hahaha oyle oluyo kiz babalari :) abiminde kizi olana kadar kiskanc bi insan degildi sonra beni bile cok kiskanmaya basladi, annemler beni vercegi zaman ona dediler tanis cocukla falan biz burdaydik annemler yazlikzaydi trde, abim kac gun kendini parcaladi tanismam vermiyom, cok istiyosan kendin evlen diye vermedide zaten, hala bile esimden kiskaniyo kabullenemiyo, beni hamile görmek bile tuhaf geliyo kim bilir yegenime neler yaparIyi artik karsilikli nazlassinlar. ay esim.duysa vurur beni haha. Bi tuhaf oldu adam dogmadan kiskaniyor. Arkadasinin esi hamile. Arkadasina diyormus ki bizim kiz senn oglanin ablasi. Aralarinda da 2 ay var . esi bana diyo simdiden önümüzü kesti. Nasil fena :))))
Yani biseyde kalmadi bide cidden isyerindede herkes goruyo yarim saatten sonra yuruyemiyorum karnimdan asagisi komple agriyo. Gidicem sorcak bakcak erken dogum yok dicek sinir olcam bende biliom yarin dogurmayacagimiBizim evde cok kucuk kuzu 2 cocuk dusunursem belki 4 yasina kadar bile kullanabilir Ondan. yoksa 60 a 120 de 4 e kadar idare ediyo. Sifonyeride var skis tepis olmayack en azindan. Haberlere cikmada sonra hamile bayandan saglikciya siddet diye. Versin ins. Sunun şurasında ne kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?