2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar n11 de falan besikler var, bende çok büyük istemiyorum 60-120 idi sanırım boyutları, fiyatları da çok uygun hiç alan yada çevrenizde alıp da memnuniyet paylaşan kişiler oldu mu?

Oyy masaallah balimaaa. Benm dana kizim tik tio yapinca tepko veriyor. Konusunca susup dinliyor. Ama o ayaklari elleri isirasm.geliyo. bazen dayanamayip karnimi skiyorum:)) sabah onun tekmeleryle uyanmak.harika. tarif edilemez bi duyguu. Ben de kardeslerime taviz veriyo diye cok kizardm anneme. Oda anne olunca anlarsn diyordu. Oyle olacak sanirim. Simdiden dayanamıyorum

Hoşgeldin....çok güzel bilgiler vermişsin teşekkürler

Kızlar su pijamayı beğendim ama kaç bedenini alayım sizce ? 40 mı alsam ? Doğum sonrası için ?

Eklentiler

• IMG_7268.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 111

Hamilelikde hormonlar sebebi ile değişiklikler olabiliyor siyez bulguru ile pırasa yediğim ve tokluk şekerimin 160 çıktığını,başka bir gün tambuğday ekmeği ile tost yediğimi ve 1.saat tokluk şekerimin 130 çıktığınıda gördüm dolayısı ile dr lar herzaman birşey söyleyemiyor çünkü gebelik ezber bozan bir şey olmayan hastalıkların çıktığı ve bazende olan hastalıkların kaybolduğu bir süreç...

Ben 2 saat yürüyorum haftasonu ise hatta geçen pazar 3 saat yürüdüm. hafta içi 45 dk. Çok mu kii?
Yürüyebiliyorsan ne ala seni rahatsiz ediyorsa ters bir seyler vardir demek ki yürümende engel yok ..ben mesela 10dk yürüsem top gibi toparlaniyor agri giriyor 1 saat yurusem kimbilir ne olur :)ama 1 saati gecirme sen ne olur olmaz dogumu fln başlatabilir az kaldi çünkü .

ardaemre canım kızının odası prenses odası gibi olmuş... Çok beğendim 2 oğlan üstüne bu kızın çok özel olduğu belli
süslü püslü çok güzel Allah sağlıklı mutlu günlerde kullanmanızı nasip etsin..İkramlıkların da çok güzel olmuş...

@yaasemintt bebeğinin değerleri bana gayet normal geldi canım..Ölçülere gelince benim de ölçüler geriden geliyor...ama biri değil hepsinde gerilik var doğuma kadar ilerlemez diye umuyorum..
seninkin de ilk defa gerilik çıktıysa kafana takma canım..

@Pregnant07 canım öyle bir gaz veriyorsun ki hemen bebişin herşeyini tamamlamak geliyor içimden
ama 9 saat aktif çalıştıktan sonra tüm pilim bitmiş oluyor..kolumu kıpırdatacak halim olmuyor

Kızlar benim de hala bir sürü eksiğim var...nasıl yapacam nasıl yetiştirecem hiç bilmiyorum
daha 1 ay 10 gün daha çalışacağım...

Güzelmiş canım güle güle kullanın ben 80x180 aldım büyüyen beşik tabi o büyümüş hali. Beşik hali iç kullanım alanı 70x130. 1 saat sonra getirip kuracaklar inşallah beşiğimizi
Sizede hayirli olsun ins canm
Gelecegi gunu 4 gozle bekliyorum. Normalde hc heycanlo bi tip deglm. Ama minnakla ilgili hersey heycanlandiriyo beni ❤

Artik bu minnaklar icin herseye deger napalm kuzu. :))) ben gazeteleri takip edeym o zaman yakinda haberini aliriz hahah Allah korusun tabi :)))

Evet pek zorlamadı 3 saat tam tersine ağrılarıma iyi geliyor. Evde pinekledikçe daha fazla ağrım oluyor canım.. Yine de 1,5 saati geçirmeyeyim bari :)

Kızlar araştıranlarınız vardır süt sagmada elektiriklide lansinoh 2si 1 elektirikli mi ? yoksa philips avent elektiriklimi hangisi sizce kafam çok karıştı ikisinede olumlu çok olumsuzda çok neye güvenerek alcam bilemedim Sipariş vercem ona göre hemende

Haklisin tabii ama bizimki senin dedigin gibi asiri sekerlide olmaz. Belki yapilisindan farkediyordur. Nasil yapiyorsunuz demek isterdim ama maalesef gizli tarifin sirri sadece annemde

Sağlıklı olunda hayırlısı ile herşeyi yaparsın bitanem benim önemli olan liste yap elinde listen olsun gerisi kolay allahın izniyle ayrıca tüm güzel dileklerin için teşekkür ederim rabbım bu kadar emeğin karşılığını evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inş cümlemize Rabbim bu yolda kimseyi bırakmasın olmayanlarada nasip etsin âmin

canım başınız sağolsun ..araba tutmuştur banada dokunur genelde annemlerle 3 saat mesafe var çağırıyor sırf bu yüzden gitmek istemiyorum çok kötü olurum bende
Tesekkurler. Acilde serum aliyorum su an. Kan ve idrar tahlilleri yapildi. Bebege bakildi ultrasonla sikinti yok bebegim iyi. Tahlil sonuclari cikmadi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…