2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Insallah hic birseye gerek kalmadan rahatlatirlar seni.bize mutlaka haber ver gece yatarkende aklimdaydin dua ettim insallah hic bir sorun yoktur

Bencede yeterli 50 tane eve bile kalir.ama ben o siseleri bulamadim kutularda 40 kr tu sanirim
Sagol canim gittim bugun dr.sagolsun iyi aydinlatti olay sü kordonda basinc varmis beslenme ve yaşami surdumesine engelmis acil yatış yap dedi yoksa kaybedebiliriz duzelmezse kendiliginden erken alirlar dedi normal vskti tamamlamaya bilirmis korkuyorum hayirli saglikli dogsunds raxiyim artik kac gun yatacsksam

Doğum ve sezeryan fiyatlarını araştırdınız mı hiç hanımlar ben doktorumu seviyorum ama gittiğim özel hastane içime sinmiyor Allah korusun hastane mikrobu filan kaparım diye 30.haftadan sonra hastane ve doktor değiştirsem mi?

Kızlar ben hastane için pijama mı alsam gecelik mi bilemiyorum. Çevremde herkes bir şey söyledi kafam karıştı.

Cok sagolun arkadaslar. Buyuk ihtimal bir sey dokundu. Kanimda enfeksiyon cikti. Enfeksiyonu ishalle atmaya calisiyormus vucudum. Serum verdiler. Gebelikle ilgili bir durum degil yani. Idrar tahlilim temiz cikti. Bol su ve sivi tuketeceksin dedi. Zaten suya doyamiyorum. Oyle iste. Ciddi bir sey yok. Herkese cok tesekkur. Olen kisi benim tanidigim ya da cok sevdihim biri degildi. Gorumcemin kayinpederi. 87 yasinda yilda 2 kez bi ramazan bayraminda bir de kurbanda gordugum yasli bir amcaydi.

Eger icine sinmeyen seyler varsa dogumunu etkileyecektir bu heleki dogal dogum olursa??oyuzden vakit varken degistir canim.

Gecmisler olsn canm dikkat et

Peki kuzumuzun sagligi suanda iyimi insallah?yatış yapildiysa eger ne yapicaklar gozetim altindami olucakmissin canim.yuzduk yuzduk kuyruguna geldik Allah korktugunuza ugratmasin insallah Allah esirgesin ikinizide canim

1600₺-1800₺ civarı sezaryen. Normali bilmiyorum. İçine sinmiyorsa bir an evvel değiştir daha da zaman ilerlemeden canım...
Kızlar ben hastane için pijama mı alsam gecelik mi bilemiyorum. Çevremde herkes bir şey söyledi kafam karıştı.
Ben pijama aldım. Gecelikle insan içinde rahat edemem, gelen giden olur vs. Bence pijama daha mantıklı...

Artik bu minnaklar icin herseye deger napalm kuzu. :))) ben gazeteleri takip edeym o zaman yakinda haberini aliriz hahah Allah korusun tabi :)))
Dövsem iyi olacak valla pislikler ya ben onun gibi oturdugum yerden ayda 15 bin frank kazanmiyorum ki 9 ay calisayim hamileyken sanki kendi izne ayrilmadimi daha 9. aydan sonra dogurdu 3 ay yoktu öncesinde ne kadar calismadi bilemiyorum biraz anlayisli olmasi lazim 3 defa hamile kalmis. :) onlar icin degmeyecek seymi var bu dünyada ölürümm oglusuma

Canlarımm arada giriyorum gruba sessizce okuyorum yorumlarınızı. Dualarımı ediyorum sizler için hepimizin de dünya kadınlar günü kutlu olsun :* öpüyorum hepinizi kokuluca :)
Seninde dünya kadinlar günün kutlu olsun canim hep aklimda ve duamdasin rabbim tez zamanda saglikla kucagina alacagin bi evlat nasip etsin insallah iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz.

Canim hastanede olman, evde olmandan daha iyi, insan evde olsa surekli vesvese yapar. Hastanede kalp atislari gozetim altinda olur, acil bir durum olsa ciger gelistirici vurulur.

Hareketleri az deyince ilk aklima kordon gelmisti. Sen ve bebegin Allaha emanet olun. Bizi habersiz birakma.

bu gidisle oyle gozukuyo hahah evlatlarina bagsla bari kuzu:)))))) yaa 3 kez hamilelik gecrms anlamasi lazm versn gecsn uzatmasin:) yoksa pasa çıkınca halledecek hehhe

Canlarımm arada giriyorum gruba sessizce okuyorum yorumlarınızı. Dualarımı ediyorum sizler için hepimizin de dünya kadınlar günü kutlu olsun :* öpüyorum hepinizi kokuluca :)
Sennde kadinlar gunun kutlu olsun canim benim. Bizde seni cok.opuyoruz. dualarimizdasinn. Arada degl hep gel ozletme kendini ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…