2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
KıZlar bebişleriniz günde kaç defa hareket ediyor ve hareketleri nasıl? Ben de sürwkli en son ne zaman hareket etti diye sürekli kontroldeyim biraz taktım galiba.

Canlarımm arada giriyorum gruba sessizce okuyorum yorumlarınızı. Dualarımı ediyorum sizler için hepimizin de dünya kadınlar günü kutlu olsun :* öpüyorum hepinizi kokuluca :)
Seninde dünya kadınlar günün kutlu olsun melegim hep aklımdasın duamdasın rabbim gönlüne göre hakkında en güzelini en iyi şekilde hayırlı bir şekilde nasip etsin bitanem... nasılsın iyimisin özledik Seni bir bacı olarak görüyorum biliyorsun yoklugunu arıyorum girersen arada yaz bana özlüyorum

Tesekkurler. Acilde serum aliyorum su an. Kan ve idrar tahlilleri yapildi. Bebege bakildi ultrasonla sikinti yok bebegim iyi. Tahlil sonuclari cikmadi daha.
Gecmis olsun umarım daha iyi olursun ciddi bir şey cikmamasina sevindim
Sana da cok gecmis olsun insallah korktuğun gibi olmaz sağlıkla gelir bebeğin
Kızlar ben hastane için pijama mı alsam gecelik mi bilemiyorum. Çevremde herkes bir şey söyledi kafam karıştı.
Ben 1 pijama 1 gecelik aldım bu yuzden :) gecelikle normalde rahat edemem ama dogumdan sonra altın açık olması daha mı rahat olur acaba diyerek aldım ne olur ne olmaz..

bu gidisle oyle gozukuyo hahah evlatlarina bagsla bari kuzu:)))))) yaa 3 kez hamilelik gecrms anlamasi lazm versn gecsn uzatmasin:) yoksa pasa çıkınca halledecek hehhe
Ya zaten görsen bi lokma bisey sanki hic dogum yapmamis kadinda hamile göbegi bile kalmamisti cok zayif esim diyo ayni keslere benziyo ayakta sallaniyo bu anlamasi lazimda isvicreli iste bunlar oyle pislikki o konularda hepte anlasmalilar ya sigortalarla falan bana rapor verince hamilelik sigortasi para oducek onun icin uzatiyo pardonda bosunami calisiyorum ben esek gibi yoksa birakirdim isi coktan. Pasa simdiden beni hallediyo ayaklari kaburgalarimda sipanin cikincada onu etsin yani bi zahmet insallah doguma yetisirde oglum yuzune iser

Eki Görüntüle 1963879 Yavrusu tüp bebek olanlar, şu yazıya bakabilir mi? Sizin gebeliğinizi nasıl hesaplıyorlar? Benimkini hep sat a göre hesapladılar.
Canm benmki asilama ve sat a gore hesaplaniyor ama benim doktorum mesela sat imi one cekmisti... Yani benm 18 agstos ama demstim. Hayir bndan snra senin sat artik 16 agstos, ne zaman sorarsak 16 tarihini untma demsti bana mesela... tup bebek de de sat hesaplanamaz heralde. Bildgin gbi transfer edilen bebek zaten disard belli bir haftayi gecrms oluyor zaten ama bilemedim simdi. Mesela tup bebekte dogum icinde beklenmiyor 40 hafta genelde. Belki oyuzden izin tarihi degsyordur. Ama ultrason sonucun onemli ordan belli olur haftasi sanki

Selam arkadaslar. Bugun bir akrabamizin vefati nedeniyle istanbuldan bursaya geldik ve asiri midem bulaniyor ve yedigim her seyi kustum. 3 aydir kusmuyordum. Acaba doktora gitsem mi yoksa araba falan mi tutmustur ilk kez boyle oldu cok kotuyum.
Bir gitsen iyi olur mide bulantısı doğum başlangıcı belirtilerinden biri sanırım. Tabi yol da tutmuş olabilir.

Yatış yapman iyi olmuş şimdi sıkı takip ederler. Hayırlısıyla vaktinde sağlıklı doğsun inşallah.

Ben bekliyorum pasadan oyle performanslar nede olsa senn oglun hahah :))))) bizim.minnak dogum.kanalina girdi gireli cok rahatim sukur. Kuyruk sokumu bobrek agrisi gtti. Artk sagimada yatabiliyorum. Senn pasa hep hareketliydi masaallah kuzuma. Gecen bi arkadas var biz bizim.kiza tembel diyorduk 21 haftalk ama gunlukm1 kere zor hissediuomus. Yavrumn gunahini aldm kararindayms benm kizim canm :)))))

Cok gecmis olsun canim, saglikla gelsin bebeginde insallllah.
Ben iki hafta once degistim doktorumu ve hastanemi. Sende elini cabuk tut canim, ne kadar erken degisirsen okadar iyi olur senin icin.
Kadinlar gunumuz kutlu olsun hanimlar.bugun bana en buyuk hediye oglusumu gormek oluck♡♡♡
Aynen benim icinde, bende bugun kizimi gorecegim nasipse

Bebeğinizin vücudu sizi görmek, sizi duymak, size özgü kokuyu tanımak ve sütünüzü tatmak için hazırlanıyor. Bebeğinizin doğumu artık çok uzak değil. AYY SABAH UYANINCA ILK İŞİM BUGUN NELER DIYE OKUMAK OLUYOR. YATAGIN ICINDE BUNLARI OKUYUNCA EPEY BI DUYGULANDIM AGLADIM:) KUCAGIMIZA ALINCA KI HISLERIN TARIFI BILE YOKTUR YAA INSALLAH

Günaydın güzel anneler, kadınlar günümüz kutlu olsun, bugün bebişlerini görecekler ne şanslıı biz de bugün 30.haftamıza giriyoruzz çoook heyecanlıyız
MASALLAH NE GUZEL. BENIMDE 2 GUN SONRA 30 OLUYOR. COK HEYECANLIYIM. ARTIK GUNLER BITIYOR. HALEN ŞAKA GIBI ANNE OLUYORUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…