2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
INSALLAH YA. AY BU HAFTA BEN COK ACAYIP DUYGUSAL OLDUM KIZLAR. SIZDE DURUMLAR NASIL:)
ben başından beri öyleydim ama şu aralar daha da arttı dün şampuanını koklayarak ağladım .:) Dizi fln izlememeye çalışıyorum nette gezinirken bebek doğum videolarını görünce çeşme gibi akıyo gözyaşlarım ve sürekli dua ediyorum allahım nolur sağsalim kucağıma alıyım diye heyecan korku duygusallık herşey var anne olmak böyle bişeymiş demekki.

Uzun sürmeyecek ben hissediyorum, yakın zamanda verecek rabbim muradını bu sefer ereceksin sonuna kadar muradına seninle olacak evladın... Rabbime duam kucagını boş bırakmasın bırakmıycakta ben inanıyorum... Ama her açıdan Dik dur dua et tedavi ne gerekiyorsa ol kendini yanlızda hissetme asla yanlız degilsin sen unutma. Bizler hep yanındayız destekçiniz duamdasın canım benim

aramızda oldugunuza çok sevindim güzel bilgiler veriyosunuz allah razı olsun tşkler.

Herkese merhaba. Kadınlar günumüz kutlu olsun öncelikle. Ben 2 gündur izne ayrıldim ve hazirlıklara hız verdim. Hic bir seyim yoktu bu zamana kadar ama yorucu bir sürecmiş gercekten. Herkese tavsiyem yavas yavaş hazirlanmasi yonünde. Bu arada kendi doktorum 2 hafta once durduk yere bana sezeryana gun vermeye çalisti bende doktor degistirmek zorunda kaldım ve normal doğumu destekleyen bi doktor buldum cok korksam da bu doktor gebelik egitimi denilen ve devlet hastanelerinde verilen bi seyden bahsetti aranizda buna katilan var mi kizlar. Tahminime gore nefes egzersizi falan yapiliyor gitmeli miyim faydasi olur mu bilemiyorum ne yapayim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…