2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ne yapsalar yaranamıyorlar di mi İyi aman bir sorun yoksa sevindim canım

Dünden beri artık az da olsa gündüz uykusuna ihtiyaç duymaya başladım. Baya halsizlik başladı ilk aylardaki gibi. Sizde durumlar nasıl anneler?
Su an sirkette egitim veriliyor, egitimci karsimda kac kere gozlerim kapandi, kadin sonunda mola verdi. Cok uykum geldi. Evde olsam oglumun oglen uykularinda bende uyurdum.

bende de var benzer sorun. doktorumdan memnunum ama hastane çok küçük ve yenidoğan ünitesi bile yok. ne yapacağımı şaşırdım.

Benim kizce korkuyor bence cunku cok urkek gecen yuksek sesten bile irkildi. Ama ben kendimi sakinlesip beni dinliyo diye kandiriyorum yine de oyledr insaallah
benim kızımda öylee elimi koyunca ve konuştuğumda hareketi kesiyor. Dinliyorlar mı acaba mutlu olup sakinleşiyorlar mı yoksa :)

Benim 3 gundur sertlik var, oyle arada sertlesip arada yumusamiyor. Ogleden sonra basiyor sertlesme yatana kadar sert. Ayaktayken zor duruyorum. Doktorum
Elle muayene etti rahimde sertlik yok dedi. Usg de bakti bebekte hersey iyi dedi. Gaz olabilir dedi ama ben gaz felan da hissetmiyorum. Anlamadimki bu ne

Evet canm bende gittim oraya bütün alisverisimi oradan yaptim.

bende de var benzer sorun. doktorumdan memnunum ama hastane çok küçük ve yenidoğan ünitesi bile yok. ne yapacağımı şaşırdım.
Tatlim seninkiler ikiz ya mutlaka yenidogan unitesi olmasinlazim dogum yapacagin hastanede. Bebislerimerken alinc akuveze girme ihtimalleri var. Ben hastane secerken yenidogan unitesi olmasina dikkat ettim.

Merhaba,Hoşgeldin cnm.Hayırlı olsun inşallah alırız zamanında kucaklarımıza bebklermizi
amin inşallah :) sayenizde sorunları sıkıntıları rahatca burada anlatıp sorabılcem ilk hamileliğim ve son zamanlarda baya garip şeyler yasıyorum az birz okumaya calıstım yazıları ama sanırım bu haftalarda normal yasadıklarım karnımın ıcınde bes tane ayak varmıs gıbı hıssedıyorum o kdar hareketlı ve can yakıcı oluyor kı anlatamam

Sürekli sertlik neden oluyor bilmiyorum ama kasılma ile gazın alakası yok benim kesinlikle kasılma sanırım artık doğum hazırlıkları o yüzden

Kızlar bgn cimcimemi gördüm 2 kilo olmuş benm kuzum hersey yolunda çok şükür bidahaki kontrolumuz 3 hafta sonra. daha sonra haftada bir görücem dedi bu arada dönmüş kuzucum baş gelişli duruyomuş 2-3 gündür çatı ağrılarının artmasından belliydi , zaten döndüğünü çok net hissettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…