2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bu canim ictigim magnezyum. Benim kan ilaci kucuk sisede 2 dolu yemek kasigi yapiyordu tadi cok kotuydu. Serumdan sonra icme dedi ilk yaptiracagim kan tahliline kadar rahatim :)

Eklentiler

• P_20170310_181815.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 42
Canım bence muhakkak doktora git acil. Sonuçta son haftalara geldik, sonradan keşke gitseydim diyeceğin bir durum yaşama. İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur haberdar et...

Tükürürüm onun suratına kalk git kız nr olur ne olmaz belki nişan düğündür üf neydi adı işte ondandır ben panikledim ama sen sakin ol

Esim isten gelsinde bir bakalim duruma. Sagolun kizlar.

Oyyy tatlı bıdık nasılda oynarmış maşallah annesi senin bebiş uzun boylu olcak heralde
Nasıl oynuyordu hem de teyzesi görsen Bir de kilo aldıktan sonra ilk defa gördüm o parmakları filan tombiş tombiş nasıl tatlıydı. Burnu ağzı da aynı benim burnum ağzım pek küçük Canım bugün 31. haftamız doldu. Dr aslında haftasıyla uyumlu dedi. Babası 1.90 ben 1.71 sanırım uzun olur ama şu an önden gitmiyor anladığım kadarıyla

Laktozsuz süt al iç canım büyük ihtimal o dokunup şişiriyordur. Büyük marketlerde vardır bilirsin

Mutfakta bir iş yaparken heryeri talan eden eşim iş başa düşünce aman hemen sudan geçireyim kurumasın, boşa bulaşık çıkarmiyim filan demelere başladı. Demek ki neymiş, iş başa düşünce öğreniliyormuş bazı şeyler Eli filan hızlandı baya seri yapıyor artık yemeği bulaşığı

Kızlar korkmaya başladım bir sancı giriyordu migdem ve karın hizasında 20 dkda bir sancı giriyordu şimdi 10 dkda bir giriyor ve belime vurmaya başladı sizce bu ne ben baya korktum dogum flan başlangıcıysa diye
Canım telaşlanma ama doktora sor hemen ya da acile git. Gaz sancısı olabilir belki diyeceğim ama böyle sistemli olmaz o da. Şöyle birşey buldum erken doğum belirtileri ile ilgili
- Karında ağrı ve sertleşmeler olması
- Kasıklarda ağrı ve kramplar (adet sancısına benzeyebilir)
- Bel ağrısı
- Su gelmesi, vajinadan aşırı sulu akıntı gelmesi
- Lekelenme veya kanama olması, nişan gelmesi
- Karından aşağıya doğru baskı hissi

Aman ha canm lutfen ihmal etme.bizide haberdar et

Bu canim ictigim magnezyum. Benim kan ilaci kucuk sisede 2 dolu yemek kasigi yapiyordu tadi cok kotuydu. Serumdan sonra icme dedi ilk yaptiracagim kan tahliline kadar rahatim :)
Çok sağol canım bende bundan başlayım kalsiyum desteği de varmış sende demir ilacında hapa başla daha rahat edersin bu arada aklıma geldi senin açılman acı çekmeden oluyodu kan da gelmiş haftan da ileri ihmal etme

Aferin aferin öğrenecek tabi bunlar iyi günleri

sertleşme bar kramplarda var ama kasıkta degil,migde karın arası bir hizada doktoru aradım nst dedi benim adamda gelirse telefonu kapalı inşallah gideriz,Yoksa kaldı zaten doguruyorsamda tek başıma dogurcam bu gidişle evde

Canım erken doğum olduğunu sanmıyorum yani inşallah öyle değildir dr bilecek onu da gaz sancısı olabilir veya enfeksiyondan olabilir. Eşin gelince mutlaka git geçse bile gitmemezlik yapma. Çok geçmiş olsun canım. Bilgilendir bizi de merakta bırakma

Ay nerden bu kanıya vardın????
değilim yakın bile değilim
Benim Kayserili bi arkadaşım var. Hep senşn kullandığın kelimeleri kullanıyo ponçik gibi. Geçen de eşine bişey demiştin bu kız kesin Kayserili dedim.
Sen konuşurken o arkadaşımı da dinliyo gibi oluyorum.
Benzettim yani cAnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…