2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Doğal yöntemleri çok seviyorum.. aç karnına mı yedin Cnm o pekmez limon karışımını biraz anlatsana

Bnm dr umda sabah kullan aç karnına demişti, içip 1 saat sonra kahvaltı yapıyordum ama son 10 gündür içemedim çok midemi bulandırıyordu bugün gece yatmadan içeyim diyorum...
Ben demire başladığımdan beri gece yatmadan içiyorum gayet iyi gidiyoruz hem acıktırmıyor ki bu aralar aşırı iştahsızım zaten ve midem de bulanmıyor reflü var onu da demir hapına bağlamıyorum çünkü gün içinde de oluyor

Onu iç bunu iç valla bide böyle sonucu düşük görünce şaşıp kalıyorum daha ne yapacam diye... evet bende deneyecem son aylar içimiz rahat olsun ❤

Ben magnezyumu sütü de bıraktım kaç haftadır iyice bi gına geldi rutinlerden bi tahlil yapsak tüm değerlerim yerlerdedir herhalde o yüzden sana hak veriyorum ama sen bana bakma yinede iç
Onu iç bunu iç valla bide böyle sonucu düşük görünce şaşıp kalıyorum daha ne yapacam diye... evet bende deneyecem son aylar içimiz rahat olsun ❤

Ben magnezyumu sütü de bıraktım kaç haftadır iyice bi gına geldi rutinlerden bi tahlil yapsak tüm değerlerim yerlerdedir herhalde o yüzden sana hak veriyorum ama sen bana bakma yinede iç
Canim magnezyumu birakma, bebek buyuyor magnezyum bebege yer aciyor, sende karninda sertlesme olmuyor mu? Ben gunde 1 tane iciyordum doktor bebegin yeri dar dedi 2 ye cikartti su an yer sikintimiz kalmadi. Az kaldi biraz daha dayan ilac kullanma konusunda.

Ama ben magnezyuma çok erken başladım suda eritilen şeylerden nefret ede ede içtim aylarca idrar yolu enfeksiyonu rayına oturunca belime giren kramplar azaldı ama ben magnezyumdan illallah etmiş oldum haftaya hem hastaneyi hem doktoru değiştiriyorum bakalım bizim paşanın yeri nasılmış rahatmıymış

Benimki suya katilandan degil, hap. Hic bir haptan demir ilaci kadar nefret etmedim, o da beni sevmedi yerlerde :)

Kızlar korkmaya başladım bir sancı giriyordu migdem ve karın hizasında 20 dkda bir sancı giriyordu şimdi 10 dkda bir giriyor ve belime vurmaya başladı sizce bu ne ben baya korktum dogum flan başlangıcıysa diye

Kızlar ben de bebegime isim bulamadım ama aklımda şunlar var doruk mu arda mı çınar mı lütfen fikir verin
Canom üçü de modern afilli isimler ama anlam olarak biraz boşlar mı sanki yine kaçtı içime bi yaşlı komşu teyze :) o yüzden benim tostosun adı yok henüz ama içlerinde doruk olurdu tercihim hayatı boyunca hep zirveyi zorlasın diye

İsten cikmadan once lavaboya gittim, peceteye kan geldi. Eve geldim, bebegim hareket ediyor diye onemsemedim su an kanama yok. Acil doktoru cok suratsiz ve ilgisiz hic gidesim yok.

Bebegi donenlerde kasik, bel agrisi ve boyle birsey yasayan var miydi?

Benimki suya katilandan degil, hap. Hic bir haptan demir ilaci kadar nefret etmedim, o da beni sevmedi yerlerde :)
Ben doktora bunun hapı yok mu dedim bana yok dedi mendebur ohh iyi ki bırakıyorum onu o zaman vicdan azabım hafifledi şuan söyle canım o hapı bana noooluuur :) demir hapı pembiş pembiş diye hoşuma gidiyo benim dışı da şekerli bonibon gibi

Canım bence muhakkak doktora git acil. Sonuçta son haftalara geldik, sonradan keşke gitseydim diyeceğin bir durum yaşama. İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur haberdar et...

Tükürürüm onun suratına kalk git kız nr olur ne olmaz belki nişan düğündür üf neydi adı işte ondandır ben panikledim ama sen sakin ol

Doğal yöntemleri çok seviyorum.. aç karnına mı yedin Cnm o pekmez limon karışımını biraz anlatsana
Canım aç karnına emilim daha fazla, içebiliyorsan açken iç bazen mide bulantısı yapabiliyor bazılarında ama.. 2-3 kaşık pekmez, üzerine limon sıkıp içiyordum tadı çok şahane olmuyor ama yine de içilesi var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…