2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
AsennaR İyi olmanıza sevindim canım, dinlen bebişin için, sağlıklı olun da önemli olan o...
çok tşk ederim şu aralar acayip yoruldum alışveriş falan aman bundan sonra hiçbişeyi düşünmycem yok pijamasıydı terliğiydi sağlıklı doğsunda beze sarsınlar ne kadar saçma şeylere kafa yoruyomuşum.Bundan sonra yatış modundayım

Canım böyle ard arda minik sistematik hareketler oluyor düzenli olarak 2 sn.de bir damar atmasına daha yakın tekme değil de. Benimki başladı mı 3-4 dk hıçkırıyor yavrum
Benm de öyle. Ben bu aralar daha çok hissediyorum seçebiliyorum hıçkırık olduğunu.
pıt pıt pıt pıt diye atıyor içimde 1 saniye ara ile. 1- 2 dakika sürüyor

Doğru diyorsun cnm aynen valla

benimde uzandığımda sağ tarafımda çok hareket ediyo şişlik oluyo toplanıyo sanki biyerde ,dokunup seviyoruz eşimle tekmemi atıyo hıçkırıyomu bilmiyorum bende ama uzun sürüyo benimki

Ben hıçkırık hissetmiyorum...nasıl oluyor ki...belki de hıçkırıyor acemilikten anlamıyorum

Ben hıçkırık hissetmiyorum...nasıl oluyor ki...belki de hıçkırıyor acemilikten anlamıyorum
Canm karnının içinde atıyor. ama vurmuyor sana tekme atınca nasl vuruyor karnına öyle değil. karnının ortasında yada iç kısmında pıt pıt pıt pıt attğını düşün.nabız gibi,kalp atışı gibi 1saniye ara ile. 2dakika sürüyor. benm ki bu şekilde.
Yaşayanlar bilir .ama benimle aynılar mı onlarda ?

almıstır kesin hadi bakalım heycanlı son zmanlar bende pazartesi kontrole gidicem insallah herseyi iyidir

Canım demir ilacını bende aç alıyorum ama neden süt ürünleri tüketmememiz gerekiyor? Bazen içip sonra süt içtiğim oluyor da zararı mı varmış?
canım zararı değil de faydasını engelliyor. kalsiyu demirin etkisini azaltıyor o yüzden ben de gece uyanınca 5,30 -6 gibi içiyor 8 de kahveltı ediyorum

Canım internetten hallet hiç olmadı annenler yapsın alışverişi. Aynen yorma böyle şeylere kafanı Bebeğine odaklan güzel şeyler düşün

canım zararı değil de faydasını engelliyor. kalsiyu demirin etkisini azaltıyor o yüzden ben de gece uyanınca 5,30 -6 gibi içiyor 8 de kahveltı ediyorum
Doktor bununla alakalı hiç bilgi vermemişti. Öğrendiğim iyi oldu gerçi yakında doğurcam ama olsun 2 ay 2 aydır

geçmiş olsun canım. gönlünü ferah tut. ciğer geliştrici yapmışmıydı peki dr sana?

Bizimki de öyle şu aralar iyice hareketlenir oldu, karnımda büyüdü patlıcak gibi hissediyorum kendimi öne doğru sivriliyor iyice yanlar boş
aynı seyi bende hissediyorum, yanlar bos, hatta aynaya bakınca diyorum teyze göbekleri gibi asagimi sarkacak bu nedir böyle diye. Sinirim bozuldu dün :)))

Istanbulda miydin canm sen. Bende devlete gidiyorum. Bakalm bu hafta randevu var

Eczacı demir ilacını kahvaltıdan yarım saat önce alsanız yeterli demişti bana bende öyle yapıyorum aylardır.

Bnm dr umda sabah kullan aç karnına demişti, içip 1 saat sonra kahvaltı yapıyordum ama son 10 gündür içemedim çok midemi bulandırıyordu bugün gece yatmadan içeyim diyorum...

Bnm dr umda sabah kullan aç karnına demişti, içip 1 saat sonra kahvaltı yapıyordum ama son 10 gündür içemedim çok midemi bulandırıyordu bugün gece yatmadan içeyim diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…