2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende ihtiyaç halinde doğum sonrasına bıraktım o zamana kadar gruptakiler ee kullanmış deneyimlemiş olurlar direkt tavsiye üzerine alırız bide Allah korusun süt gelmez bebek meme tutmaz filan
mayıs 2016 dan selamlar.bütçeniz varsa bence bir makina alın. Ilk gün için bile olsa sutun gelmesini kolaylaştırıyor. ben ilk günlerde almadığına pişman oldum. Hastane vermişti ama tek hasta ben olmadığım için sıra beklemek zorunda kalmistim. Pişmanlığını yaşadım. Ben ettim siz etmeyin.

Arkadaşlar gece pedi yeterli oluyo ablam da öyle kullandı bende onu kullancam depent kullanması pratik değil ki farzedelim sezaryan oldu dikiş yerine denk gelir bazen onermiyo hastanedekiler

Selammm umarim herkes iyidir buralarda...
dery.a cim sen nasilsin nasil gidiyo :)
A.s canimm iyiyim cok sukur bugunlerde fazla pineklemeye basladim uyku halini atamiyorum bi turlu.sen nasilsin canimm minik kizcen nasil hazirliklar ne alemde 50 kusur gunun kalmis yaklastik iyice Allahin izniyle..

Merhaba :) ne guzel tecrubeli bir katki bu tesekkur ederiz:) bana da arkadasm aynen senn dedgn gbi soyledi.o pompa illlaki kullanilacak nasilsa alacaksin zorda kalmadan erkenden al dedi. Tesekkur ederiz :)

Arkadaslar bu hasta bezi ile ilgili bende fikrimi dile getirmek istedim.camasir gibi giyildigi icin kullanimi cok rahat gelmemisti bana acikcasi.ve ben bu konuda kimseden yardim istemekde istemedim.cikarirken giyerken zor olabiliyor
Ben yanimda boollca bebek bezi goturmeyi dusunuyorum.kocaman bir ped gorevi goruyor.hatta evdeki 2 yada 3 numara bez paketinden acmayi dusunuyorum.kirlenince cekip atabiliyoruz
Kaymiyorda.benim fikrim bu yonde.. ikisinide kullanmis biri olarak ben bebek bezini ped gibi kullanicam

fiyatıda uygunmuş joker ürünleri cesaret edemedim iyimi ? ben bir kaç ürün begendimde kötümüdür diye cesaret edemedim
Canım prego genel bir marka, jokere ait değil yani joker sadece satışını yapıyor. Joker bildiğim kadarıyla gayet iyi. Travel set'imizi de jokerden aldık çok yardımcı oldular, mağazadan alışveriş yapmamıza rağmen isterseniz kapınıza kadar ücretsiz kargo ile gönderelim dediler aracınız yoksa ya da taşımada zorlanırsınız falan diye. Öyle yaptık 3 gün sonra eve geldi. Ben sevdim.

Ben sordum normal doğum yapmama engel mi dedim kesinlikle engel değil dedi ama doktorum hastane değiştirdi gidemicegim artik o yuzden baska doktorlarin fikrini merak ediyorum:)ögrenince yazar misin ?
Elbette yazarım canım

benim çevremde de kesi olmadan doğum yapanlar var annem mesela:))o yüDen cesaret buluyorum ki zaten kesiyi anlamıyormuşsun bile o sancıdan:)))

benim çevremde de kesi olmadan doğum yapanlar var annem mesela:))o yüDen cesaret buluyorum ki zaten kesiyi anlamıyormuşsun bile o sancıdan:)))
Masallah o zaman anneye :) Kesiyi anlamak değil zaten derdim, kesilecebileceğini bilmem bile yeterli bir istatistik benim icin. Zaten sancıda cekmeye hic niyetim yok :) Bakalım tabe, daha zamanımız var. Erkenden gelmeye yeltenmezse oglumuz nisan ayı sonu keserler bu göbisi :)

peki canım bu depend sezaryende de kullanılıyor mu? bilgin var mı dikişler için soruyorum
Ben de bebek bezi prima premium care aldım
Ben kullandim dependin mesane pedi olanini hem daha kolay kullanmasi hemde dikislerine gelmedigi icin sorun olmuo.yani hasta bezi olan deilde mesane pedi olani alirsaniz daha rahat edersiniz

Bende diyordum minnak pasanin annesi nerde. Nasilsin canm. Hayirdr bu igneyi neden vuruluyorsun
canım merhaba.minnnak paşanın annesinin telefonu arıza verdi o yüzden pek takılamıyorum buralara.iyiyiz çok şükür günleri geçiriyoruz artık sabırsızlanıyorum kuzum için.hani bahsetmiştim ya ilk beneğimi pıhtılaşma yüzünden 14.haftada kaybettim diye.kaybettikten sonra çeşitli testler yaptım ve pıhtı problemim çıktı o sebepten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.sen nasılsın canıö. Nasıl gidiyor

Kızlar Penti'de indirim var %40 civarında ayrıca bazı ürünlerde 3 al 2 öde var, ilgilenen varsa paylaşayım dedim kargo da bedava haftasonu; eğer tüllü, boncuklu, dantelli şeyler aramıyorsanız :) ben doğum sonrası kullanmak için gecelik (lohusa yok ama kendi normal bedenimin bir büyüğünü sipariş ettim) ve ince sabahlık aldım ikisi 50 tl'ye geldi. Kalın sabahlığım zaten var. Bir de pijama alacağım ama burda Pijama pek beğenemedim, önü düğmeli bir şeyler istiyorum çünkü ama sabahlık ve gecelik bakılabilir

Valla her türlü kesecekler :))umarım herkes istediği şekilde doğum yapar ki zaten önemli olan bebeklerimizin en sağlıklı şekilde dünyaya gelmeleri gerisi teferruather doğum kendine özeldir
her annelik gibi

A
antibiyotik adını hatırlıyor Musun Can'ım. Doktor bana da yazdı ama korktum kullanmaya

Igne vurulduğunu bilmiyordum canim. Saglicakla kavusalim insaallah kuzulara. Bizde iyiyiz teyzesi skintimiz yok şükür. Nerede dogum yapsam diye arays icerisindeym:) nasip artik. Dedgin gibi gun gectikce birde onlarda iyice hareketlendikce sabirsizlaniyor insan. Bu arada Pihtilasma dedinde varis varmiydi canim sende.

Kızlar bu arada fotoğrafını yüklediğim muslin örtülerden aldım mothercare den.yaptığım araştırmalardan çok amaçlı pratik kullanışlı olduğunu öğrenince kaçırmadım.%100 pamukmuş.yaz bebeği olduğu için hem uyurken üstüne örtebileceğim uyanınca sarabileceğim örtü hem banyodan sonra kullanabileceğim havlu altını değişirken kullanabiliyorluşuz bide hastaneden çıkınca veya park bahçede oto koltuğunun üstüne örtebiliyoruz vs.renklere de bayıldım kaçırmadım ölçüleri 120ye 120,instagram sayfalarında da satılıyor.ben 3 tane aldım.aklınızda bulunsun derim

Bende e bebekten aldım rengarek desenli. En sevdiğim kırmızı yengecli olan oldu :) Bende üstüne örterek kullanmayı düsünüyorum, bahcede falan lazım olacaktır, ne kadar hava sıcak olsada bebekler üsür diye düsünüyorum :) Ben cok üsürüm de :))

Evet canım varis de var fakat tahminen iğnelerim daha fazla varis olmasını önledi bence.inşallah canım inşallah.imkanım olsa evde doğururum ebe eşliğinde:))doğalmdoğum için yürüyüş tempomu arttırdım öğlen yarım akşam yarım olmak üzere bir saat tempolu yürüyorum artık.kilo alımım da durma noktasına geldi.ağrılarım da yok gibi.zinde geçiriyorum bugünleri.inşallah sonuna kadar da böyle gider.annelerin yaptığı yanlışlardan biri doğum yaklaştıkça stresin artması doğal olarak.hem bebeği hem anneyi olumsuz etkilediğine inanıyorım.o yüzden sen de çok stres olma bi şekşlde bi hastanedenbeneğünle ayrılacaksın inşallah.çok da şaapmamak lazım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…