2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar ya ben gunde iki tane havuc mutlaka yiyorm. Mide bulantilarm yuznden yemek pek yiyemedgm icin sebze meyveyle goturuyrm gunu. Hergn havuc yemenin zarari var midr acaba aklima takldi

sağol canım sezaryen olacağı için acaba dikişler nasıl olur diye düşünüyordum..bu gayet açıklayıcı oldu
Rica ederim canim.zaten kulot seklinde olanlara izin vermemisti benim dr um sezeryanda cunku dikislerin acikta kalip hava almasi lazimmis.yani benim dr um oyle demisti mesane pediyle cok rahat etmistim

Oyy yerim onun kiskancliginiii. Sevndm kuzu ya agrimadgna. Benm oyle tempolu bi hayatm yok. Bazen minnaka bsyler almaya cikiyorum. Zor atiyorum kendimi eve. Saka maka derken agirlasmisiz.

Sizin tayin işi ne oldu canım?
Tercih yapti ama cikmayablr. Cunku bana sirnak vs de cikabilecegini soyledi. Bebegm buyuk olsa sorun degilde. Burda yine rahatmz yerinde gwce nobetimiz yok vs orda sartlar ne olur bilemem. Dr a vs rahat goturebilir miyim. Bunlar skinti hep. Oyle olunca vazgectk aslinda prosodr geregi yapti sadece. Bi sistem var tam anlamadm ama once gonulluler gidecek. Gonullu terch yapmamis olduk yani. Olurda cikarsa diye oylesine terch yapmis oldu. Erteledik anlayacagn canm. Urfa diyarbakir gelse sikinti degl ama bunun hakkarisi sirnagi var. Bakalm nasip

Bebişinizi çok öpüyorum ara sıra sizden birileri uğrayınca mutlu oluyoruz tavsiyeniz için teşekkür ederim

kızlar sizce emzirme südyeni atleti emzirme geceligi vs gibi şeylere ihtiyaç varmı ? yani ben normal atlette açarım diye düşünüyorum südyende istedigim modeller onlarda yok,Ne için emzirme südyeni almak gerekiyor diger türlü üstten gögüs çıkartıp emzirilemiyormu kafamda deli sorular Alanlarınız var mı bu tarz şeyler mesala lohusa kilodu flan varmış bunlar ne için alınıyor. Bende 2 tane pijama takımı 1 gecelik 2 sabahlık 2 terlik takımı vs alıyorumda kendi bedenimden büyük alcam normal bedenden hamilelik veya lohusa tarzı almayı düşünmüyorum ama bazende alsammı aceba digeriyle farkı ne diye düşünüyorumda Birde anne kız hastahane takımı veya anne ogul hastahane takımı terlik taç gibi vs şeyler alanınız var mı kokoş tarzda nerden aldınız aceba

Yaa ne guzeeel. Benm bulundgum yer oyle degilki aska geleyim. Bi yer sanayi bi yer magaza stres ol geri eve don yani. :))
benle aynıymışsın sende Benimde bir yanım sanayi diger yanım mezarlık diger yanım canlı müzik yürünecek yer yok yani :/

Kapıda ödeme var mı aceba jokerde ben internetten alcamda inşallah begendim baya baktım dedigine

İltihap için enfexia kullanan var mı . Kadın doğumcu verdi ama antibiyotik olunca tereddüte düştüm

İkiz olayı ayrı canım. Hangi birine yetişeceksin Ne güzel aynı anda iki minik yavru, zor ama çok güzel. Böyle mecburi durumlarda kullanmak gerek tabi ki, Allah hepimize kolaylık versin

Ben gecen hafta aldım Cnm çantamızı,çaprazda kullanılabiliyor.. bende zor beğendim bu hafifti hoşuma gitti..hediye olarak alt açma bezi ve biberon termosu vardı..

Eklentiler

• IMG_9582.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_9585.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_9586.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 102
Ya kızlar şunum güzelliğine bakar mısınız dayanamadım bunu da aldım kendimi durduramıyorum kıyafet konusunda çok cazip geliyorlar.içinde kuzumu düşünemiyorum.çok heyecan yapıyorum son bikaç gündür

Eklentiler

• IMG_0860.webp
    10 KB · Görüntüleme: 71
Sizin minnaklarda korkuyor.mu anneler. Esimin huyudur bazen boyle elini saklatr. Benide cok korkutur. Bu gun sesszdi ortalk yapti yine. Minnakimda bayadr sessizdi. Kendini soldan saga bi atisi var. Nasil sicradi yavrum oyle olunca hc dayanamiyorum. Ciksin doya doya sarilym seviym istiyorum bizde korkaklik genetik.galiba anneannesi ben birde zeynosum sirada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…