2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
SEN KACINCI HAFTADASIN CANIM

bende İrem memnun oldum canım
Ben instagramda aktifim kızlar i.iremsarikaya olarak hesabım açık zaten ama takibe alan olursa mesaj atsın buradan olduğunu bileyim

BENIMDE 31 MART DA 32 OLUYOR BI TURLU KARAR VEREMIYORUM HERGUN FIKIR DEGISTIYORUUM:) RAPOR ALSAM MI ALMASAM MI DIYE

Kızlar benim normalde ayva yemek hayatta aklıma gelmez ama hamileliğimde yedim hemde ''inşallah kızım gamzeli olur'' diye diye yanaklarıma çukur yapa yapa Çok merak ediyorum acaba kızım gamzeli olacak mıı
biliyorum çok mantıklı değil ama öyle derler ya hani var mı etrafınızda bunu yaşayan :)

BENIMDE 31 MART DA 32 OLUYOR BI TURLU KARAR VEREMIYORUM HERGUN FIKIR DEGISTIYORUUM:) RAPOR ALSAM MI ALMASAM MI DIYE
Kendini en iyi sen bilirsin canim, kendini nasil hissediyorsan ona gore hareket edersin. Benim yarin 33 bitiyor, tekliyorum. Ama evde olsam popom yer gormez oglum hareketli.

doğumdan sonra çalışacak mısın? özelde miydin sen devlette mi?
DEVLETTEYIM COK SUKUR IZINDE SIKINTI OLMUYOR AYARLAMA YAPTIM INSALLAH HERSEY YOLUNDA GIDER. 3 AY DEVLETIN VERDIGI IZIN SONRA 4 AY FALAN RAPOR ALACAGIM. SONRA 6 AY UCRETSIZ . 45 GUNDE SENDIKANIN VERDIGI UCRETSIZ IZIN. SENEYE KI YILLIK IZIN 22 . BU YILINKINIDE KULLANMAZSAM 22 DE ORAN 44 OLUYOR YANI EN AZ COCUK 15 AYLIK FALAN OLACAK INSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…