- 26 Kasım 2016
- 513
- 535
- 18
- 34
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.021
Dogundan sonra dogum raporu cocugun ve annenin kimligiyle basvuru yapilio dogum parasini sadece anne cekebilio sut parasini babada cekebilio.basvurulari baba yapabilir dogum belgesi ve kimliklerleDoğum parası nedir canım? Para mı alıyoruz doğurunca ayy ne güzellçalışmayanlar için mi yoksa sadece? Bilen varsa bilgilendirebilir mi? Ayy bana kalsa hiçbir şeyden habersizim...
Hı evet öylede olabilir. 300 -600-900 değildi evet 300-400-600 dü. pardon canm yanlı söyledim.Canim calismayan annelerde alio sut ve dogum parasini sut parasi 122 tl gibi biseydi dogum parasida ilk cocuk 300 ikinci cocuk 400 ucuncu 500 yada 600 du
DIGER 3 BINI ALMAZLAR CUNKU BIZ CALISIYORUZ YA CALISAMAAZ DIYE RAPOR ALDIK ONDAN YATIYOR BIZEHı evet öylede olabilir. 300 -600-900 değildi evet 300-400-600 dü. pardon canm yanlı söyledim.
süt parasını baba alıyor.çalışmayan annelerde. 300 tl + süt parası 122 tl alıyor.
Ama diğer benm dediğim 3 bin lik tutarı bilmiyorm alıyorlar mı .onu araştımak lazım.
var cnm ya 2,500 tl için başvuru yaptı netten. ay karıştı ya yokmu acaba o neye başvurmuştu netten. hep karıstrdm benm tekrar sormam şart olduDOGUMDAN SONRA O 300 ICIN SGK YA SOGUM RAPORU ILE GITTI ARKADAS. PARASI YATIt SONRA. AMA BISEY DAHA DUYDUM CALISANLARA AYRIYETEN 300 DEN AYRI SUT PARASI MI NE 100 lıra OYLE BISEY VERIYORMUS ONU DA SORARIZ GIDINCE. 3.4 bın lıra ıcın basvuru gerek yok . rapor bıtınce zıraate yatıyor
sorular icin bize yazabilirsiniz. Bebisler büyüdükçe issizlasti 2016 anneleri. allah kavustirsunuz hepinizi saglicakla bebeklerinize . Tadini cikarin bu heyecanlarinBebişinizi çok öpüyorum ara sıra sizden birileri uğrayınca mutlu oluyoruz tavsiyeniz için teşekkür ederim
Yok canim 3 binligi calismayanlar almio cunku siz calistiginiz ve dogal olarak dogum izni kullandiginiz icin aliosunuz o parayi binevi calisan annelere odul gibi biseyHı evet öylede olabilir. 300 -600-900 değildi evet 300-400-600 dü. pardon canm yanlı söyledim.
süt parasını baba alıyor.çalışmayan annelerde. 300 tl + süt parası 122 tl alıyor.
Ama diğer benm dediğim 3 bin lik tutarı bilmiyorm alıyorlar mı .onu araştımak lazım.
evet bencede oyledir.DIGER 3 BINI ALMAZLAR CUNKU BIZ CALISIYORUZ YA CALISAMAAZ DIYE RAPOR ALDIK ONDAN YATIYOR BIZE
O benimde aklima geldi nhrk mi ole biseydi sanki kullanici adiNE KADAR GUZEL HAFTALARI BITIRIYORUZ BIRLIKTE.. GUZEL ANNELER
ERKEN DOGUM YAPAN BI ARKADAS VARDI NASIL KI ACABA AKLIMA GELDI
HERGUN BISEY DEGISIR YINEDE SORMAK LAZIM AMA. SIMDI BEN DUR BI SORAYIM RAPOR ODASINA NE DIYECEKLERvar cnm ya 2,500 tl için başvuru yaptı netten. ay karıştı ya yokmu acaba o neye başvurmuştu netten. hep karıstrdm benm tekrar sormam şart oldu
ay cnm sorsana valla.bizimkiler hiçbişey bilmiyor ben sordm bilmiyorz dediler.Sinirime öleceğimHERGUN BISEY DEGISIR YINEDE SORMAK LAZIM AMA. SIMDI BEN DUR BI SORAYIM RAPOR ODASINA NE DIYECEKLER
BayıldımEki Görüntüle 1966943 Eki Görüntüle 1966944 Kızlar anneme bunlardan diktiriyorum.foto çekimi içinEvde dikiş makinası var yapacak bikaç haftaya biter heralde
cnm bak bundan bahsediyorm.HERGUN BISEY DEGISIR YINEDE SORMAK LAZIM AMA. SIMDI BEN DUR BI SORAYIM RAPOR ODASINA NE DIYECEKLER
Kuzucum çok teşekkür ederim, sen de izin başlasın tv karşısında otururken yaparsın güzel güzel şeylerHepsi birbirinden güzel bayıldım cnm.Allah inşallh mutlulukla sağlıkla kullanmayı nasip etsin. inşallaaaahhhhhhhhhnazar oku maşallah becerikli anne
Herkes de alırsa gitirticem bir tane. Kullanamazsam başkasına veririm artık napalım, herkes öneriyor. Doktora da bir soracağım.Canm doğru diyorsun inşallah sütümüz olurda almayız. bende duruma göre alacağım. ilk bikaç gün bakacağım sütüm nasl geliyormu doyuyormu diye. baktım olmuyor alacağım. ama yineden araştırıyorm şimdiden aklmda bulunsun. ama şundan da korkuyrm göğüs kanıyormuş acıyormuş emzırmede zorlanılıyormuş filan duydm. yara olursa emziremessemo zamn sağarım o yüzden alsam diye düşünmüyo değilm.kararsızım
Teşekkürler cnm inşallh giydirebilirim . yeni doğarken giyilmz de. 1-2 aylıkken giyilir .buradaki bebişler kaç aylıktır kiBayıldım
ECEcanN hhifasesaa kızlar tam olarak öğrenirseniz paylaşır mısınız yaa kafam baya karıştı benim? Kim ne alıyor, ne kadar alıyor? :)) çalışıyorum ben de hatta 37ye kadar çalışmayı düşünüyorum Allah izin verirse bakalım.. Haklarımı tam olarak bilmiyorum, üzüldüm.. Ben de bizim ik'ya sormayı deneyeyim.
Tamam cnm burdan yazarızECEcanN hhifasesaa kızlar tam olarak öğrenirseniz paylaşır mısınız yaa kafam baya karıştı benim? Kim ne alıyor, ne kadar alıyor? :)) çalışıyorum ben de hatta 37ye kadar çalışmayı düşünüyorum Allah izin verirse bakalım.. Haklarımı tam olarak bilmiyorum, üzüldüm.. Ben de bizim ik'ya sormayı deneyeyim.
cnm çalışan anneler devletten 100 tl süt parası 300 tl doğum yardım parası alıyor çocuk başına 300 alınıyor.ikiz se 600 üçüz ise 900 alıyor.
Ayriyetten 3-4 bin tl daha alıyor. benm ablam hepsini aldı. ama çalışmayan anneleri bilmiyorm.ama onlarda alıyordur.
Bu arada bu ücretleri 32 haftaya kadar çalışan anneler için geçerli diye biliyorum.
Çalışmayan annelerin süt parasını eşleri alabiliyor. 100 tl yi eşi alıyor sigortalı olduğu için.
Ama 3-4 bin küsür parayı 32.haftaya çalışan anneler alıyor. öyle biliyorum.yanlışmı biliyorm bilmiyorm. ablam da öyleydi. 2 yıl önce. 32 bitti ablam işten ayrıldı. 2,500 tl para aldı o zamn. süt parası da aldı ayriyetten devletten
Kızlar ben hiç bilmiyorum bu olayları ya :) Doğumdan sonra başvuruyoruz öyle mi? Nereye başvuracağız peki? Ya bi bilgilendirin kaçırmayalım valla, ne alırsak kârdır :)Dogundan sonra dogum raporu cocugun ve annenin kimligiyle basvuru yapilio dogum parasini sadece anne cekebilio sut parasini babada cekebilio.basvurulari baba yapabilir dogum belgesi ve kimliklerle
benimde eşim gamzeli iki yanağında da var ilk başlarda mide bulantısı alıyor diye bende tuzlu ayva çok yedim .Annem derdi gebeliğin ilk başında ne kadar ayva versen bebeğin güzel olur diye ultrason resminde babasına benziyor oğlum iki defa rüyamda çok net gördüm onda da babasına benziyor bakalım artık az kaldı ama bi derler ki 40 ı çıkana kadar kırk farklı yüzü olurmuş bi de onu bekleyeceğiz.Ben de yıllardır ayva yememiştim, hamileyken canım çok istedi ayvanın yeni çıktığı zamanlar yedim. Eşim gamzeli çok belirgin ve tatlış bir gamzesi var tek yanağında, kayınpederimin de her iki yanağında var. İnşallah gamzeli olur diye dua ediyorum, genlerden de geliyor ne de olsabir ara gamzeli olsun diye o kadar kafama taktım ki kızımı rüyamda gördüm suratının heryerinde 30 tane falan gamze vardı biraz abartmış bilinçaltım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?