2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydın cnm teyzem hamileyken bende ona çokça söyledim ve o da yedi. Neticede gamzeli bir kızı oldu oğlunda yada ailede kimsede yok mesela

Kendini en iyi sen bilirsin canim, kendini nasil hissediyorsan ona gore hareket edersin. Benim yarin 33 bitiyor, tekliyorum. Ama evde olsam popom yer gormez oglum hareketli.
SU AN IYIYIM. CALISABILIRIM GIBI GELIYOR. BAKALIM GUNLER NE GOSTERECEK

Bu doğum parası için başvuruyu ne zamn yapıyordk kızlar ya. Rapor aldıktan sonramı yapıyorz bebek doğduktan sonra mı

YARIN BI OLSA DA GITSEM DOKTORA KAC KILO OLDU KI UZUN UZUN BAKSA YAA YARIM SAAT FALAN:))

cnm ne dedi doktor nasl mış bebek boyu kilosu doğum hakkında bişey dedimi
Benimki boy soylemiyor genelde FL'den kendim hesaplıyorum. 6.55 cm geldi FL o da sanirim 45 cm civarına denk geliyor. Kilo 2150 gr dedi, birazcık önde çıktı kilosu :)
Dogum olarak da benimki bi sıkıntı olmadığı surece normalci :) su an bi sorun yok gibi, kafası da asagidaymis :) pek degismez artık pozisyonu dedi

Ben de yıllardır ayva yememiştim, hamileyken canım çok istedi ayvanın yeni çıktığı zamanlar yedim. Eşim gamzeli çok belirgin ve tatlış bir gamzesi var tek yanağında, kayınpederimin de her iki yanağında var. İnşallah gamzeli olur diye dua ediyorum, genlerden de geliyor ne de olsa bir ara gamzeli olsun diye o kadar kafama taktım ki kızımı rüyamda gördüm suratının heryerinde 30 tane falan gamze vardı biraz abartmış bilinçaltım galiba

Ohh oh maşalllh çok iyi canmmm

bizim kızın renkli ultrason resminde sanki var gibi ama gözüm yanılıyorda olabilir pek emin değilim yada ben öyle görmek istediğim için çünkü eşim sana öyle geliyor belli değil diyor

Bu doğum parası için başvuruyu ne zamn yapıyordk kızlar ya. Rapor aldıktan sonramı yapıyorz bebek doğduktan sonra mı
Doğum parası nedir canım? Para mı alıyoruz doğurunca ayy ne güzell çalışmayanlar için mi yoksa sadece? Bilen varsa bilgilendirebilir mi? Ayy bana kalsa hiçbir şeyden habersizim...

Doğum parası nedir canım? Para mı alıyoruz doğurunca ayy ne güzell çalışmayanlar için mi yoksa sadece? Bilen varsa bilgilendirebilir mi? Ayy bana kalsa hiçbir şeyden habersizim...
cnm çalışan anneler devletten 100 tl süt parası 300 tl doğum yardım parası alıyor çocuk başına 300 alınıyor.ikiz se 600 üçüz ise 900 alıyor.
Ayriyetten 3-4 bin tl daha alıyor. benm ablam hepsini aldı. ama çalışmayan anneleri bilmiyorm.ama onlarda alıyordur.

Bu arada bu ücretleri 32 haftaya kadar çalışan anneler için geçerli diye biliyorum.
Çalışmayan annelerin süt parasını eşleri alabiliyor. 100 tl yi eşi alıyor sigortalı olduğu için.
Ama 3-4 bin küsür parayı 32.haftaya çalışan anneler alıyor. öyle biliyorum.yanlışmı biliyorm bilmiyorm. ablam da öyleydi. 2 yıl önce. 32 bitti ablam işten ayrıldı. 2,500 tl para aldı o zamn. süt parası da aldı ayriyetten devletten

Son düzenleme:
Masallah canimm herseyi cok iyiymis

Canim calismayan annelerde alio sut ve dogum parasini sut parasi 122 tl gibi biseydi dogum parasida ilk cocuk 300 ikinci cocuk 400 ucuncu 500 yada 600 du

Yok cnm 3-4 bin civarı veriyorlar ya. 300 olan süt parasımıydı

DOGUMDAN SONRA O 300 ICIN SGK YA SOGUM RAPORU ILE GITTI ARKADAS. PARASI YATIt SONRA. AMA BISEY DAHA DUYDUM CALISANLARA AYRIYETEN 300 DEN AYRI SUT PARASI MI NE 100 lıra OYLE BISEY VERIYORMUS ONU DA SORARIZ GIDINCE. 3.4 bın lıra ıcın basvuru gerek yok . rapor bıtınce zıraate yatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…