2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Al benden de o kadar. Resmen yatmamı bekliyor çocuk, ne tarafa donsem kıpır kıpır. Sabah 6 gibi o kadar hareketliydi uyuyamadım resmen :) neyse hareketli bebekten korkmayın diyorlar, oyle avutalım kendimizi :)

Al benden de o kadar. Resmen yatmamı bekliyor çocuk, ne tarafa donsem kıpır kıpır. Sabah 6 gibi o kadar hareketliydi uyuyamadım resmen :) neyse hareketli bebekten korkmayın diyorlar, oyle avutalım kendimizi :)
AYNEN BENIMDE OYLE. ARTIK SAGA SOLA DONERKEN ACABA DIYORUM RAHATSIZ MI EDIYORUM KI KIZIMI DIYE AGLADIM :)) SONRADA GULDUM:d VAY BE NE BAMBASKA BIR DUYGU IMIS ANNE OLMAK

BENDE ASIRI DERECEDE TERLEME OLUYOR. 3 DEFA KIYAFET DEGISTIM GECE IYIKI YAZ HAMILESI DEGILIZ

Canm ben 179 a aldim lanisoh 2 li elektrkli. Kargo dahil. Baya arastrmstm 2 ay oldu galiba. En uygun olan oydu. Magazalar 210 a kadar indi benm takip ettgm
lanisoh mu avent mi daha iyi sence cnm. lanisoh çekim gücü daha kuvvetli diye okudum. Daha hızlı süt çekiyormuş.ve yumuşakmış ucu acıtmıyomuş filan.Sanırım bende lanisoh alacağım. Şuan 200-220 tl arası. teklisi 155 tl gittigidyorda. Tekli alsam mı ki ?

BENDE ONA KARAR VEREMEDIM TEK LI IKILI ALSAM DIYE MARKA ]lanisoh BUNU ISTIYORUM

Canm doğru diyorsun inşallah sütümüz olurda almayız. bende duruma göre alacağım. ilk bikaç gün bakacağım sütüm nasl geliyormu doyuyormu diye. baktım olmuyor alacağım. ama yineden araştırıyorm şimdiden aklmda bulunsun. ama şundan da korkuyrm göğüs kanıyormuş acıyormuş emzırmede zorlanılıyormuş filan duydm. yara olursa emziremessem o zamn sağarım o yüzden alsam diye düşünmüyo değilm.kararsızım

DOGUMDAN DAHA COK GOGUS YARASINDAN KORKUYORUM O ZAMAN PSIKOLOJIK OLARAK ALT UST OLURUZ KESIN EMMESI ZOR OLACAK

BENDE ONA KARAR VEREMEDIM TEK LI IKILI ALSAM DIYE MARKA ]lanisoh BUNU ISTIYORUM
Alırsam tekli alırım cnm bebeğimi inşallh emzireceğim ilk zamn çok ihtiyac halinde tek başlıklı yeteer heralde. aslnda almak istemiyorum ama göğüsüm yara olur kanar emziremem diye korkuyrm.doğum sonrası alabilirim?

emzirme sütyeni atleti konusunda bende kararsızım ama iki tane emzirme sütyeni alacağım sanırım atlet almam galiba. Lohusa külodu dediğin hamile külodu ise ben bir tane aldım çünkü kendi çamaşırlarım sıkmaya başladı ve aldığım çamaşır çok rahat ama ben göbeğime kadar çekerek kullanamıyorum onun dışında memnunum. 1 tane gecelik 1 tanede pijama takımı almayı düşünüyorum çünkü o kokoş anne kız takımı dediğiniz üründen aldım ve onunla uyumlu olsun istiyorum benim terliğim ve tacım ile bebeğin saç bandı minik patiği ve tulumu takım şeklinde :)) biz bursada bir mağazadan almıştık.Bebek mağazalarında oluyor görüyorum çoğu yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…