2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bu gece nobeti de bende sanırım
Bugünkü hamilelik takvimimde de yazmış zaten: "Kendinizi çok yorgun hissetseniz bile, uyumakta güçlük çekiyorsunuz. Bunu sebebi sırt ağrıları, bebeğin hareketleri, sıcak hissetmek, baş ağrıları, bacak krampları ve rahat posizyon bulamamaktır." sıcak basması ve rahat pozisyon bulamamak favorilerim.

Bende bayadr deliksiz uyuyamiyorum..lavaboya bi 4 kez ki garanti kalkiyorum. Bu ara rahatm aslinda ama kaburgalarm batyr simdide. Minnak mi surekli hareket halinde. Ben bazen yakiniyorum cok hareket etmiyor diye. Ama hareket edincese hc bsye adapte olamıyorum. :)) ders calisirken kitabi bazen unutup karnıma koyuyorum kitabi ittiriyor Allahim smdiden kitaplarmla ugrasiyo:))

Canım iyi günlerde giysin ne kadar da şirin. Ben de heveslendim aslında

Kiraz kadar midelerini yerim yaa 5-7 ml mi emiyormuş ilk gün, kıyamam onlara off doğursak da emzirsek bol bol inşallah

Ben de Aslı Banu çok memnun oldum Son durum nedir ben de katılmak isterim :) Bu arada instagram yok bende facebook var eğer facebooktan eklemek isteyen olursa mesaj atsın ekleyeyim

Ben de çok kalkıyordum artık yatmadan son 1 saat önce birşey içmiyorum canım rahat uyuyorum

Ben de aynı sabah akşam Mg içmeme rağmen az önce yatakta çok fena bir kasılmayla inledim Bir de sağa dönsem sağda kıpırdıyor, sola dönüyorum solda kıpırdıyor, sanki sıkıştırıyormuşum gibi geliyor, huzursuz oluyorum

Bende sağ tarafımda şişince elimi koyuyorm hemen yumruk gibi elime geliyor.Başı galiba.

Bende öyle cnm sağa dönünce batıyor sola dönünce oraya kayıyor bebeğim sanki o kısım batışıyor.Sırt üstü yatınca karnım geriliyor.

Bebeğin odasını çook merk ediyorm bitmiş halini ufaktan çıtlatsan biraz

Kızlar battaniye olarak ne tür bişey koyacaksınız hastane çantasına bir tane penye koyucam ben ama diğerine karar veremedim birde bezi herkes primamı tercih etti
Kalın ve baharlık battaniyesi var cnm. ben baharlığı koyacağım az ince. ilk 1 prima 40ına kadar prima kullansın inşallh. snra seleppy deneyeceğim.onuda aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…