2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Mutlu haftaalar cnm çok doğru. bebişlerimize de gitsin mutluluk hormonları gülelim hep amaaan takmayalım hiç bişey.

canım ben özellikle karbonhidratı %90 kestim meyve çok az yiyorum et süt yumurta peynir yoğurt ağırlıklı besleniyorum ceviz mutlaka yiyorum kemik suyu ile çorba yapıyorum bebeğim çok küçüktü son iki hafta sütü iki bardağa yumurtayı 2 adete çıkardım yoğurt çok yedim biraz toparladı çok şükür

evet cnm aynen.benm sigortam asgeriden yatıyor maalesef 1404 çok şanslısın. keşke benmde maaşım üzerinde yatsa süper olurdu

evet cnm aynen.benm sigortam asgeriden yatıyor maalesef 1404 çok şanslısın. keşke benmde maaşım üzerinde yatsa süper olurdu
ah memleketim işte işverenin ilk karı hep işçi üzerinden olur bunu da baştakiler bilir ama ses çıkarmaz devlet zengin işveren ala ezilen içi

Bende en cok lansh terch edildgi icin aldim ama deneyip bakacagiz:) manuelden bile memnun kalanlar var. Teklide yeterli olablir bence. Ben zorsa kalinca hem daha pahali olarak almamak hemde paniklememk icin erkenden koydum kenara.insallah sutumuz olur bol bol. Bolluktan sagariz :)

Canım bende yürüyüş yapmak istiyorum ama baştan beri tehlikem vardı bide yürüyüş yapınca çok fazla akıntım oluyo bebegin suyu azalır diye korkuyorum ne yapmalıyım bilmiyorum zambra

Arkadaşlar arkadaşım kan testi yaptırmış bhcg 11. 14 çıkmış hamilelik varmı
O değer son adet tarihi ve kan verdiği zamana göre değerlendirilir. Sonuçta değer 0 dan yükselerek artıyor. Gününe göre değerlendirme yapmak gerekir. Bir de 2-3 gün içerisinde belli bir katına ulaşması gerek diye biliyorum. Umarım sonucu pozitiftir...

Anladım canım teşekkürler bu daha iyi o zaman, asgari değil çünkü maaşım benim de :) bu konuyu insan kaynaklarım ile bir görüşeyim bakalım ben de.

Evet haklısın. Ben Demir ilacını sabaha karşı uyku arasında alıyorum. Geç kalktığım için kahvaltımla ilaç arası 4-5 saat oluyor. Diğer besinler içinde alışıldığı içib bir anda değişmiyor maalesef. Keske dikkat edebilsek.

Eklentiler

• IMG_7327.webp
    20 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…