- 27 Kasım 2012
- 268
- 177
- 303
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.281
E bende de oluyor karin sertlesmesi dr normal dedi.Endiselenmeli miyim acaba...?Gecen haftasonu biraz fazla gezmistim, ama herkes geziyor yani bilemedim ona mi yormak lazim bu durumu. Olacagi varmis herhalde bilemiyorum, bende bol sinlenerek ilaclarimi kullanarak hayirlisiyla son haftalari gorecegimize inaniyorum. Baslangicta şokla birlikte agladim icimi doktum, simdi iyiyim. Aman siz dikkat edin yorulmayin canlarimgüzel enerjilerini hep hissediyorum zaten, bolca dinlenmeli yatmali günler beni bekliyor. Hepimiz vakti zamaninda bebegimizi saglikla kucagimiza alalim insalllah
Beni nstye sokmadi, hemen igneye basladik ilaclar yazdi iste. Dinlenecegiz atlatacagiz insalllah. Benim bir haftadir var bu karin sertlesmesi, sende yarin daha guzel haberler alirsin insalllah canim
Benimde eser miktarda protein cikti doktor haftada 1 gel idrar testi yapalim dedi ve 1 hafta tansiyon takibi istedi 2 gündür olcuyorum 11_12 arasi buyuk 7_8 arasi kucuk tansiyon yani normal cıkiyo ve fazlada detay vermedi bende biraz araştırdım protein tuketimini artirdim bol su iciyorum aslinda herseyi nette arastirmamak lazim hep kötü senaryolar iyi dusunelim iyi olsun .KIZLAR İDRARIMDA PROTEİN KAÇAĞI SINIRDA ÇIKMIŞ VE ENFEKSİYONDA VARMIŞTEK KULLANIMLIK İLAÇ VERDİ BUGÜN İÇİP YARIN TEKRAR İDRAR TAHLİLİ VERECEĞİM BAŞINDAN BÖYLE BİŞEY GEÇEN VAR MI??? STRES YAPTIM ERKEN DOĞUM FALAN YAZIYOR NETTE OKUDUĞUM KADARIYLA
Esim o konuda o kadar titizki hc kiyamaz. Bi emin olsam bunu takinti yapmadm ama aklima gelincede canm skilmiyo degl.uzakta olduklari icin gelince 1 hafta garanti kalir. Ins dogumdan sonra gelp kalr. Anlays gosterirler. Olmadi ne yapip edup esimi ikna edcm. Soylesn.Canım kesin gelecek mi emin misin? Sanmam geleceğini ya da 1 gün kalır bebişi sizi görür geri döner galiba. Akrabaları vs yok mu belki sizde değil başka birinde kalır. Diğer türlü zaten doğru bi davranış olmaz ki sizde kalması o konuda değil %100 % 1000000 haklısın. Evin geniş bile olsa doğru değil ki emzireceksin, evde rahat gezmek isteyeceksin. Eşin ben diyemem dememeli canım annesine söylemeli annesi kayınpederini ayarlar ona göre. Bu istememek değil ki evinizi emeğinizi esirgemezsiniz bu ayrı birşey. Sen hiç karışma bence yanlış anlaşılırsın. Baktın olmuyor kv ile konuşurken babam da şu kadar zaman sonra gelecek doğumdan ben lohusa olacağım için, aslında çok özledim ama ne yapalım gelmesi zaten doğru da olmaz evde rahat olamam de çaktırmadanalır o mesajı
Demii zirt pirt gelmesi dahi skinti bence. Kalmayi düşünemiyorum. Umarm bu konuda anlays gosterirler.skici bi durumHaklısın canım bende düşünüyorum o konuyu kalmalı olmayacak ama evimiz çok yakın zırt pırt gelecekler lohusa hali fena bilmiyorum yani ne olacak mecbur yatagıma geçer uyurum yada orda otururum.
Benim doktorumda ilk 12 hafta yasak demişti sonra artık serbest dedi ama ben yinede icim rahat etmedi boyamadim artik dogumdan sonra kaportayi bi yenileyim diyorum iyice bakimsizlastim ..Organik boyalar var istersen onlari bi araştır .kizlar merhaba,ara ara takip ediyorum sizleri bilmiyorum daha once bunu konustunuz mu ama sac boyatma konusunda ne düsünüyorsunuz.?
kizil sacliyim gebeligin basindan beri hic boyamadim ama nasipse gebelik cekimi ve dogumdaki fotolar icin boyatmayi dusunuyorum ama cok kararsizim. doktorlar 12. haftadan sonra organik boyalara izin veriyor ama cok muallaktayim sizinde fikirlerinizi almak istedim
malesef canım pek de anlayışlı değiller bazen sadece kapının önünden geçerken bi ugrayalım deyip 5 saat oturuyorlar veya daha fazla tamam ilk torun anlayışla karşılayacagim ama ilk haftalar günler lohusalık hali ağrılar uykusuzluk Sezeryan olacağım dikişler erkek yani yanında ne kadar rahat edebilirsin şayet babamın yanında bile rahat olamam ama babam anlayışlı en fazla yarım saat gelir bakar gider durmaz yani oda belki birkaç günde bir yani benim durumda senden halliceDemii zirt pirt gelmesi dahi skinti bence. Kalmayi düşünemiyorum. Umarm bu konuda anlays gosterirler.skici bi durum
Hayır cnm 3. Ayda mide bulantim bıçak. Gibi kesilmişti. Şimdi 1 aydır yine kötüyüm sadece makarna pilav ekmek peynir yiyebiliyorum sabah zaten midem okadar çok yaniyor kı 3 4 saat hic bişey yiyemiyorum. Vitamin almaya başladım yeniden. Sağlıkla gelir inşallahyeniden mi başladı yoksa hep devam mı etti ilk başladığından beri?
Gecmis olsun canım hep beraber gorcez insallah o haftalari seni cok iyi anliyorum cuma gunu bende ayni psikolojideydim oturdum iyi bi agladim simdi daha iyim yatiyorum bi yemek bulasik icin kalkiyorum mecburen. kimsem yok ailemle 10 saat var aramizda ne kadar şanslısın annen yanında .poztif dusunelim pozitif olsun hersey ..hepiniz butun hamileler dualarimda herkes zamaninda saglikli sihatli yavrularini kucagina alsin insallah icinde bizde aminn.Kizlar doktordan geldim. Ne yazikki haberler pek iç açici degil. Karnimda şislik ve sertlik var diyordum ya meger yalanci kasilmalarmis ve serviks uzunlugum 26mm olmus. Erken dogum riski teshisi koydu doktorum. İğneye basladik, ayrica progestan ve magnezyumda verdi gunde 2şer tane. onumuzdeki 3 hafta cok onemli, bolca yat dinlen hicbirsey yapma dedi. Anneme geldik, 3 hafta annemde yaticam. İlaclarimi da duzenli kullanarak insalllah riski atlatiriz. Kizim bugun beni baya uzdu cok agladim ama simdi iyiyim. Dinlene dinlene atlatcaz insalllah. Tek iyi haber enfeksiyonum gecmis, idrar kulturum tertemiz cikti. Bana da dualarinizda yer ayirin kizlar, hersey guZel giderken bir anda şok oldukİnsallah kizimla 38leri goruruz
Ben ateş basmasından uyuyamadım ya önceden tir tir titreyerek üşüyen ben öf nasıl ateş basıyor yorgan falan bırakmıyorum üzerimde mecbur belimi örtüyorum ben de saat başı wcye gidiyorumGece mesaisi başlamıştır kimler tuvalette
Al bendende o kadar hele şu gece mide yanması beni maaf ediyo bi an önce dogurmak istiyorumBen ateş basmasından uyuyamadım ya önceden tir tir titreyerek üşüyen ben öf nasıl ateş basıyor yorgan falan bırakmıyorum üzerimde mecbur belimi örtüyorum ben de saat başı wcye gidiyorum
Şuan elimi yelpaze olarak kullanıyorum benim de bi keskin asit geliyor boğazıma sanki biri gazoz kapağı geçiriyor boğazımdan yalnız bu ateş basması çok fena ah annem menopoz ateşinden ince giyinip üşütmüştü kızmıştim anne neden kollamadın kendini diye ah başa gelmeyen anlamazmişAl bendende o kadar hele şu gece mide yanması beni maaf ediyo bi an önce dogurmak istiyorum
Evet canim az kaldi cok sukur ama bayadir risk vardi dinlenince inaniorumki son haftalari goruruz.aynen beraber buyucek benimkiler insallah :)Cok az kalmis senin canim masalllah baya atlatmissin, kalan haftalarida insalllah saglikla atlatirsin. Kizinda minnos kucukmus ama olsun ikisi birlikte buyurler
Cok tesekkurler canim, insalllah Allahin izniyle atlaticaz bu zor zamanlari
Alttan ediolar canim acilma varmi yokmu diye.bana denk gelenler hep acimasizdi cok canimi yaktilar ve muayene ettikten sonra baya kanamam olmustu benim.halbuki dr um cok kibar davranio onda fazla acimio.allah heryerde iyilerle karsilastirsin hepimizi insallahEbeler nasıl muayene yapıyor canım benim de ultrasonda bişey çıkmayınca acildeki doktor ebe bi muayene etsin dedi ben de dedim o nasıl bişey diye ama tam açıklamadı ben de evim yakın çok ağrı olursa dayanılmayacak kadar o zmn gelirim yine dedim
Zor isler yahuu. Birazck oyleymis canim. Boyle durumda bsyde yapilmiyor. Karsi tarafin anlamasi lazim. O zor gunde bide boyle seylerke ugrasmak iyice can skici olacak. Evde yokuzz yap :))))malesef canım pek de anlayışlı değiller bazen sadece kapının önünden geçerken bi ugrayalım deyip 5 saat oturuyorlar veya daha fazla tamam ilk torun anlayışla karşılayacagim ama ilk haftalar günler lohusalık hali ağrılar uykusuzluk Sezeryan olacağım dikişler erkek yani yanında ne kadar rahat edebilirsin şayet babamın yanında bile rahat olamam ama babam anlayışlı en fazla yarım saat gelir bakar gider durmaz yani oda belki birkaç günde bir yani benim durumda senden hallice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?