2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
E bende de oluyor karin sertlesmesi dr normal dedi.Endiselenmeli miyim acaba...?

Benimde eser miktarda protein cikti doktor haftada 1 gel idrar testi yapalim dedi ve 1 hafta tansiyon takibi istedi 2 gündür olcuyorum 11_12 arasi buyuk 7_8 arasi kucuk tansiyon yani normal cıkiyo ve fazlada detay vermedi bende biraz araştırdım protein tuketimini artirdim bol su iciyorum aslinda herseyi nette arastirmamak lazim hep kötü senaryolar iyi dusunelim iyi olsun .

Esim o konuda o kadar titizki hc kiyamaz. Bi emin olsam bunu takinti yapmadm ama aklima gelincede canm skilmiyo degl.uzakta olduklari icin gelince 1 hafta garanti kalir. Ins dogumdan sonra gelp kalr. Anlays gosterirler. Olmadi ne yapip edup esimi ikna edcm. Soylesn.

Haklısın canım bende düşünüyorum o konuyu kalmalı olmayacak ama evimiz çok yakın zırt pırt gelecekler lohusa hali fena bilmiyorum yani ne olacak mecbur yatagıma geçer uyurum yada orda otururum.
Demii zirt pirt gelmesi dahi skinti bence. Kalmayi düşünemiyorum. Umarm bu konuda anlays gosterirler.skici bi durum

Benim doktorumda ilk 12 hafta yasak demişti sonra artık serbest dedi ama ben yinede icim rahat etmedi boyamadim artik dogumdan sonra kaportayi bi yenileyim diyorum iyice bakimsizlastim ..Organik boyalar var istersen onlari bi araştır .

Demii zirt pirt gelmesi dahi skinti bence. Kalmayi düşünemiyorum. Umarm bu konuda anlays gosterirler.skici bi durum
malesef canım pek de anlayışlı değiller bazen sadece kapının önünden geçerken bi ugrayalım deyip 5 saat oturuyorlar veya daha fazla tamam ilk torun anlayışla karşılayacagim ama ilk haftalar günler lohusalık hali ağrılar uykusuzluk Sezeryan olacağım dikişler erkek yani yanında ne kadar rahat edebilirsin şayet babamın yanında bile rahat olamam ama babam anlayışlı en fazla yarım saat gelir bakar gider durmaz yani oda belki birkaç günde bir yani benim durumda senden hallice

yeniden mi başladı yoksa hep devam mı etti ilk başladığından beri?
Hayır cnm 3. Ayda mide bulantim bıçak. Gibi kesilmişti. Şimdi 1 aydır yine kötüyüm sadece makarna pilav ekmek peynir yiyebiliyorum sabah zaten midem okadar çok yaniyor kı 3 4 saat hic bişey yiyemiyorum. Vitamin almaya başladım yeniden. Sağlıkla gelir inşallah

Gecmis olsun canım hep beraber gorcez insallah o haftalari seni cok iyi anliyorum cuma gunu bende ayni psikolojideydim oturdum iyi bi agladim simdi daha iyim yatiyorum bi yemek bulasik icin kalkiyorum mecburen. kimsem yok ailemle 10 saat var aramizda ne kadar şanslısın annen yanında .poztif dusunelim pozitif olsun hersey ..hepiniz butun hamileler dualarimda herkes zamaninda saglikli sihatli yavrularini kucagina alsin insallah icinde bizde aminn.

Ben ateş basmasından uyuyamadım ya önceden tir tir titreyerek üşüyen ben öf nasıl ateş basıyor yorgan falan bırakmıyorum üzerimde mecbur belimi örtüyorum ben de saat başı wcye gidiyorum
Al bendende o kadar hele şu gece mide yanması beni maaf ediyo bi an önce dogurmak istiyorum

Al bendende o kadar hele şu gece mide yanması beni maaf ediyo bi an önce dogurmak istiyorum
Şuan elimi yelpaze olarak kullanıyorum benim de bi keskin asit geliyor boğazıma sanki biri gazoz kapağı geçiriyor boğazımdan yalnız bu ateş basması çok fena ah annem menopoz ateşinden ince giyinip üşütmüştü kızmıştim anne neden kollamadın kendini diye ah başa gelmeyen anlamazmiş

Cok az kalmis senin canim masalllah baya atlatmissin, kalan haftalarida insalllah saglikla atlatirsin. Kizinda minnos kucukmus ama olsun ikisi birlikte buyurler

Cok tesekkurler canim, insalllah Allahin izniyle atlaticaz bu zor zamanlari
Evet canim az kaldi cok sukur ama bayadir risk vardi dinlenince inaniorumki son haftalari goruruz.aynen beraber buyucek benimkiler insallah :)

Alttan ediolar canim acilma varmi yokmu diye.bana denk gelenler hep acimasizdi cok canimi yaktilar ve muayene ettikten sonra baya kanamam olmustu benim.halbuki dr um cok kibar davranio onda fazla acimio.allah heryerde iyilerle karsilastirsin hepimizi insallah

İyi geceler kızlar benimde kontrolüm vardı dün#kasılmalarımdan dolayı nst ye bağladı dr. ve ağrım çıktı ciğer geliştirici iğne yapıldı 24 saat sonra tekrar yapılacak ve kasılmalar için hap başlattı.Inşallah vaktinde gelir tüm bebişler.

Zor isler yahuu. Birazck oyleymis canim. Boyle durumda bsyde yapilmiyor. Karsi tarafin anlamasi lazim. O zor gunde bide boyle seylerke ugrasmak iyice can skici olacak. Evde yokuzz yap :))))

Kizlar gunaydinnn aramizda bursadan olanlar varmiii? Bursada memnun kaldiginiz ozel hastaneleri sorucaktim dogumu orda yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…