- 23 Ocak 2016
- 35.128
- 51.088
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.301
Osmangazi Aritmi Hastanesi Güler Yıldız var canım normal doğum istiyorsan doğum yapanlar memnun ben de ona geçiyorum gel beraber doğururuz inşallahKizlar gunaydinnn aramizda bursadan olanlar varmiii? Bursada memnun kaldiginiz ozel hastaneleri sorucaktim dogumu orda yapabilirim
Amin. dün doktorumla konuştum olabilirmiş böyle canım.Hayır cnm 3. Ayda mide bulantim bıçak. Gibi kesilmişti. Şimdi 1 aydır yine kötüyüm sadece makarna pilav ekmek peynir yiyebiliyorum sabah zaten midem okadar çok yaniyor kı 3 4 saat hic bişey yiyemiyorum. Vitamin almaya başladım yeniden. Sağlıkla gelir inşallah
Canm benm günaydın.Ahh nerde ya dünden beri kargo bekliyorum gelmedi.ECEcanN canim geldimi kargon:)
OOoo karmı var canm.Karlı bir ankara sabahindan gunaydiiinn
Ben sezeryan istiyorum canim tup bebek benim malesef bulundugum yerde fiyatlar cok ucuk en yakin bursa bana oraya gelmeyi dusunuyorum acikcasi.Osmangazi Aritmi Hastanesi Güler Yıldız var canım normal doğum istiyorsan doğum yapanlar memnun ben de ona geçiyorum gel beraber doğururuz inşallah
Dayanamadim aldim ben dun ne cikaraa bahtima dedim salatalik gelirsede oturur tuzlar yerim dedimCanm benm günaydın.Ahh nerde ya dünden beri kargo bekliyorum gelmedi.Dün kargo şubeye gelmiş ordan başka şubeye yönlendirilmiş. Bilmem ne. arayıp soruyorum gelcek gelcek diyorlar. inşallah bugün gelir.ve kırık gelmez.sinirim bozuldu dün. cuma kargolandı çünkü. ist.içi gelmesi lazım ordan oraya paketi sürüklüyorlar yani .Bugün gelirse sana yazacağım cnm. haber edeceğim ürünler hakkında nasl gelmiş bilgi veririm resimleyebilirsem resimler atarım . inşallh gelir.
Canm çook geçmiş olsun.Temiz sonuçların içinde ayrıca çok sevindim.Ya bendede şişlik oluyor. acaba seninkilerden farkı ne olabilir. ? seninkiler hepmi şişik yoksa ara ara şişiyor iniyor falan mı canm. benim gün içinde baya karnım taş gibi oluyor sonra yumuşuyor filan. akşamda uzanınca oluyor.ama acı filan hiç yok. bazen alt bölgem acıyor sancı vurup gidiyor. seninkide böylemi.Kizlar doktordan geldim. Ne yazikki haberler pek iç açici degil. Karnimda şislik ve sertlik var diyordum ya meger yalanci kasilmalarmis ve serviks uzunlugum 26mm olmus. Erken dogum riski teshisi koydu doktorum. İğneye basladik, ayrica progestan ve magnezyumda verdi gunde 2şer tane. onumuzdeki 3 hafta cok onemli, bolca yat dinlen hicbirsey yapma dedi. Anneme geldik, 3 hafta annemde yaticam. İlaclarimi da duzenli kullanarak insalllah riski atlatiriz. Kizim bugun beni baya uzdu cok agladim ama simdi iyiyim. Dinlene dinlene atlatcaz insalllah. Tek iyi haber enfeksiyonum gecmis, idrar kulturum tertemiz cikti. Bana da dualarinizda yer ayirin kizlar, hersey guZel giderken bir anda şok oldukİnsallah kizimla 38leri goruruz
Kuzenim de o doktorda sezeryan oldu memnun kaldı gidenler memnun kaldı bakalımBen sezeryan istiyorum canim tup bebek benim malesef bulundugum yerde fiyatlar cok ucuk en yakin bursa bana oraya gelmeyi dusunuyorum acikcasi.
Yok cnm bilindik site belliki yorumları okudum. genelde bilmediğim sitelerden sipariş verirken (şikayet var)sitesinden araştrma yapıyorm yorumlar hakkında. çerceve nasl :) hayırlı olsn cnm. gelir sanada 3 güne.Dayanamadim aldim ben dun ne cikaraa bahtima dedim salatalik gelirsede oturur tuzlar yerim dedimhediyelik canta kolonyalik sise ve cerceve siparis ettm bende
Şunun şurasında biizim de ne kaldı. 4-5 haftamızMart annelerinde simdiden bir suru dogum olmus maasallah
Canim benim ogleden sonra sislik bir basliyor aksam yatana kadar sertlik hic gecmiyor. Ve yururken cok zorlaniyorum, karnim kasiliyor. Yani hep sert yumusamiyor. Suan iyiyim mesela yeni uyandim ama ne zamanki kalkiyorum az dolaniyorum evin icinde basliyor sertlesme. Arada sertlesme yumusama degil de hep sertlik yani. İnsalllah ilaclarim ise yarar da atlatirim. Sende doktora gidince serviks uzunluguna baktir canim. Benim elle muayenede ve usg de anlasilmadi gecen hafta. Dun tekrar gidince doktor serviks uzunluga bakalim dedi ve şok olduk. Ellle bakinca yumusak diyor ama degil yani. İcini rahatlatmak icin sende doktora git canim. Baslangicta benim de hafifti ve fazlalasti bir andaCanm çook geçmiş olsun.Temiz sonuçların içinde ayrıca çok sevindim.Ya bendede şişlik oluyor. acaba seninkilerden farkı ne olabilir. ? seninkiler hepmi şişik yoksa ara ara şişiyor iniyor falan mı canm. benim gün içinde baya karnım taş gibi oluyor sonra yumuşuyor filan. akşamda uzanınca oluyor.ama acı filan hiç yok. bazen alt bölgem acıyor sancı vurup gidiyor. seninkide böylemi.
Canm kız arkadaşlarm düşüncelidir doğm günlerimde hep sürpriz yapmişlardır ama sanmıyorm cuma günü bişey yapacaklarnı unuturlarAcaba diye düşünüyor olman bile arkadaşlarının düşünceli olduğunu gösteriyor bence ben çok netim izne ayrılırken bile vedalaşacağım kişi sayısı bi kaç kişi
Bekler bekler 4-5 hafta erken daha :)Şunun şurasında biizim de ne kaldı. 4-5 haftamız40 ı beklermi benm minnoş emin değilim.
cnm aynen @Pregnant07 dediği gibi gittigidyorda aynısı 152 tl kargo dahil.bende alacağmHah aynen canım ben de bunun ikilisi indirime girsin diye bekliyorum ama bakalım. Teklisini be kadara aldın acaba?
Annem gecen eski mart daha yeni giricek daha kar yagar dedi yok canm daha yagmaz hava nasi isindi bak dedim :) tabi kalici uzun sure yagacak bi kar degildir ama bi kac gundur epey serinlemisti burdaOOoo karmı var canm.Ayy desene yazı beklerken kış geri geldi.inşallh çok yağmaz havalar açar sende işlerin varsa tamamlarsın .İstanbulda farksız sayılmaz.kar yok ama bikaç gündür donuyoruz.
Kiz ne 4-5i yaaaa daha cok var 40. Haftalara. Senin 8-9 haftan var dahaŞunun şurasında biizim de ne kaldı. 4-5 haftamız40 ı beklermi benm minnoş emin değilim.
anladm canm seninki farklıymış ama benmkide şişip şişip iniyor bebek toplanıyor filan diyorm ben. gün içinde hep öyle . şuanda da öyle.sabah başlıyor öğlene kadar sağ ittiriyor şişiyor sola ittiriyor şişiyor . 5 dk kalıyor taş gibi.yumuşuyor snra yön değiştiriyor galiba.tamm ben doktora söylerim cuma kontrlum var . yaşadklarmdan bahsederim .duruma göre yorum yapar banaQ
Canim benim ogleden sonra sislik bir basliyor aksam yatana kadar sertlik hic gecmiyor. Ve yururken cok zorlaniyorum, karnim kasiliyor. Yani hep sert yumusamiyor. Suan iyiyim mesela yeni uyandim ama ne zamanki kalkiyorum az dolaniyorum evin icinde basliyor sertlesme. Arada sertlesme yumusama degil de hep sertlik yani. İnsalllah ilaclarim ise yarar da atlatirim. Sende doktora gidince serviks uzunluguna baktir canim. Benim elle muayenede ve usg de anlasilmadi gecen hafta. Dun tekrar gidince doktor serviks uzunluga bakalim dedi ve şok olduk. Ellle bakinca yumusak diyor ama degil yani. İcini rahatlatmak icin sende doktora git canim. Baslangicta benim de hafifti ve fazlalasti bir andayinede kendini korkutma tabi, yorulma da yorulmak tetikliyormus, suan bana hersey yasak, hep yatmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?