2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Amin. dün doktorumla konuştum olabilirmiş böyle canım.

Cok oksuruyorum ben hala gecmedi yavrum icerde etkileniyomudur diye kafama cok takiliyo artik.pekmez bal bunlar fayda etmedi ..antibiyotik verirse diye dr da gitmek istemiyorum.varmi bi tavsiyeniz?sicak basiyo diye ustunuzu basinizi acmayin ben bu yuzden usuttum biliyorum

ECEcanN canim geldimi kargon:)
Canm benm günaydın.Ahh nerde ya dünden beri kargo bekliyorum gelmedi. Dün kargo şubeye gelmiş ordan başka şubeye yönlendirilmiş. Bilmem ne. arayıp soruyorum gelcek gelcek diyorlar. inşallah bugün gelir.ve kırık gelmez.sinirim bozuldu dün. cuma kargolandı çünkü. ist.içi gelmesi lazım ordan oraya paketi sürüklüyorlar yani .Bugün gelirse sana yazacağım cnm. haber edeceğim ürünler hakkında nasl gelmiş bilgi veririm resimleyebilirsem resimler atarım . inşallh gelir.

Karlı bir ankara sabahindan gunaydiiinn
OOoo karmı var canm. Ayy desene yazı beklerken kış geri geldi.inşallh çok yağmaz havalar açar sende işlerin varsa tamamlarsın .İstanbulda farksız sayılmaz.kar yok ama bikaç gündür donuyoruz.

Osmangazi Aritmi Hastanesi Güler Yıldız var canım normal doğum istiyorsan doğum yapanlar memnun ben de ona geçiyorum gel beraber doğururuz inşallah
Ben sezeryan istiyorum canim tup bebek benim malesef bulundugum yerde fiyatlar cok ucuk en yakin bursa bana oraya gelmeyi dusunuyorum acikcasi.

Dayanamadim aldim ben dun ne cikaraa bahtima dedim salatalik gelirsede oturur tuzlar yerim dedimhediyelik canta kolonyalik sise ve cerceve siparis ettm bende

Canm çook geçmiş olsun.Temiz sonuçların içinde ayrıca çok sevindim.Ya bendede şişlik oluyor. acaba seninkilerden farkı ne olabilir. ? seninkiler hepmi şişik yoksa ara ara şişiyor iniyor falan mı canm. benim gün içinde baya karnım taş gibi oluyor sonra yumuşuyor filan. akşamda uzanınca oluyor.ama acı filan hiç yok. bazen alt bölgem acıyor sancı vurup gidiyor. seninkide böylemi.

Dayanamadim aldim ben dun ne cikaraa bahtima dedim salatalik gelirsede oturur tuzlar yerim dedimhediyelik canta kolonyalik sise ve cerceve siparis ettm bende
Yok cnm bilindik site belliki yorumları okudum. genelde bilmediğim sitelerden sipariş verirken (şikayet var)sitesinden araştrma yapıyorm yorumlar hakkında. çerceve nasl :) hayırlı olsn cnm. gelir sanada 3 güne.

Q
Canim benim ogleden sonra sislik bir basliyor aksam yatana kadar sertlik hic gecmiyor. Ve yururken cok zorlaniyorum, karnim kasiliyor. Yani hep sert yumusamiyor. Suan iyiyim mesela yeni uyandim ama ne zamanki kalkiyorum az dolaniyorum evin icinde basliyor sertlesme. Arada sertlesme yumusama degil de hep sertlik yani. İnsalllah ilaclarim ise yarar da atlatirim. Sende doktora gidince serviks uzunluguna baktir canim. Benim elle muayenede ve usg de anlasilmadi gecen hafta. Dun tekrar gidince doktor serviks uzunluga bakalim dedi ve şok olduk. Ellle bakinca yumusak diyor ama degil yani. İcini rahatlatmak icin sende doktora git canim. Baslangicta benim de hafifti ve fazlalasti bir anda yinede kendini korkutma tabi, yorulma da yorulmak tetikliyormus, suan bana hersey yasak, hep yatmam lazım

Acaba diye düşünüyor olman bile arkadaşlarının düşünceli olduğunu gösteriyor bence ben çok netim izne ayrılırken bile vedalaşacağım kişi sayısı bi kaç kişi
Canm kız arkadaşlarm düşüncelidir doğm günlerimde hep sürpriz yapmişlardır ama sanmıyorm cuma günü bişey yapacaklarnı unuturlar amaan olsn ya ben bişi beklemiyorm işin şakası

OOoo karmı var canm. Ayy desene yazı beklerken kış geri geldi.inşallh çok yağmaz havalar açar sende işlerin varsa tamamlarsın .İstanbulda farksız sayılmaz.kar yok ama bikaç gündür donuyoruz.
Annem gecen eski mart daha yeni giricek daha kar yagar dedi yok canm daha yagmaz hava nasi isindi bak dedim :) tabi kalici uzun sure yagacak bi kar degildir ama bi kac gundur epey serinlemisti burda

anladm canm seninki farklıymış ama benmkide şişip şişip iniyor bebek toplanıyor filan diyorm ben. gün içinde hep öyle . şuanda da öyle.sabah başlıyor öğlene kadar sağ ittiriyor şişiyor sola ittiriyor şişiyor . 5 dk kalıyor taş gibi.yumuşuyor snra yön değiştiriyor galiba.tamm ben doktora söylerim cuma kontrlum var . yaşadklarmdan bahsederim .duruma göre yorum yapar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…