- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.321
amiiiiinnnKiz ne 4-5i yaaaa daha cok var 40. Haftalara. Senin 8-9 haftan var dahabenim de 9-10 hafta ve insalllah bekler yavrularimiz zamanini
Ozelmi oluyo orasi canim fiyatlari hakkinsa bilgin varmi ben arayayim olmadi bugum bi konusayim :) bebek gormeye geliriz birbirimize:)Kuzenim de o doktorda sezeryan oldu memnun kaldı gidenler memnun kaldı bakalım
Anlamı :Tarihlerde, Peygamber olduğu rivayet edilen Yûşa b. Nün.Hep bebeğin ismini rüyamda görecem diye bekledşm gece rüyamda Yuşa ismini gördüm ama hiç de beklediğim bir isim değildi hala şaşkınım sizce yuşa nasıl?
bende sadece kolonya şişelerini aldım canım diğerleri aklımdakiler henüz faaliyete geçmedim :)O zaman ben panik yapayım en iyisi :) daha hiç başlamadım
Bunlari aldim canim bende baktim sikayetvara bisy bulamadim oyuzden guvendm :)Yok cnm bilindik site belliki yorumları okudum. genelde bilmediğim sitelerden sipariş verirken (şikayet var)sitesinden araştrma yapıyorm yorumlar hakkında. çerceve nasl :) hayırlı olsn cnm. gelir sanada 3 güne.
Çok şirinler cnm.ben sade aldım kavanozları :) bunlarda çok cici. çerçeve çok tatlı 40 mevlüdün de dağıtrsın. yenidoğmda resm olmaz içinde. resimsiz mi dağıtacaksın . 40 mevlüdünde mi yoksa ?Bunlari aldim canim bende baktim sikayetvara bisy bulamadim oyuzden guvendm :)
Bidepuantiyeli canta almistm oyuklenmedi valla resimsiz dagiticam zaten cok siparis etmedim gurbetteym kimsem yok burda gelen olursada kendim lavanta bebek sekeri yaptim bu aldiklarimi annemin komsulari akrabalar icin siparis ettm eger dogumdan sonra halim uygun olursa annemin evine gidip orda mevlut dusunuyorum ozaman veririm herkese.Çok şirinler cnm.ben sade aldım kavanozları :) bunlarda çok cici. çerçeve çok tatlı 40 mevlüdün de dağıtrsın. yenidoğmda resm olmaz içinde. resimsiz mi dağıtacaksın . 40 mevlüdünde mi yoksa ?
Ben sevdim canim, yanina bir isim daha ekleyebilirsin kisa bir isim cunku Yuşa ve yakisir yani iki isimde. Eşimle istişare edip karar verinHep bebeğin ismini rüyamda görecem diye bekledşm gece rüyamda Yuşa ismini gördüm ama hiç de beklediğim bir isim değildi hala şaşkınım sizce yuşa nasıl?
Anladm cnm iyi yapmışsn.çok güzeller bayıldm şişeye deBidepuantiyeli canta almistm oyuklenmedi valla resimsiz dagiticam zaten cok siparis etmedim gurbetteym kimsem yok burda gelen olursada kendim lavanta bebek sekeri yaptim bu aldiklarimi annemin komsulari akrabalar icin siparis ettm eger dogumdan sonra halim uygun olursa annemin evine gidip orda mevlut dusunuyorum ozaman veririm herkese.
Arkadasin yegeniydi Yuşa.peygamber ismi diye biliyorum.senin icine sindiyse koy arkadasim.herseyde bi hayir vardir ruyanda gormende ilginc geldi bana.yanina bi isim ekleyebilirsin kısa bi isim cunku yuşa ikinci ismi kaldirirHep bebeğin ismini rüyamda görecem diye bekledşm gece rüyamda Yuşa ismini gördüm ama hiç de beklediğim bir isim değildi hala şaşkınım sizce yuşa nasıl?
Yapilari oyledir belki dogunca farkli olur .anliyorum seni insan dusunulmek istiyo ama olmayincada olmuyo.bosver sen ve bebegin iyi olun Allah baskalarina muhtac etmesinde varsin arayip sormasin ilgilenmesinler.bende pek bisey gormem sahsen kv lerden 3- 4 tane yun yelek disinda...ama eli olmayanin dilide olmuyo uzerimizde ve ben bundan memnunum.herseyime el atip soz sahibi olmasindansa misafir gibi gelsin gitsin tatli tatli...Kizlar kafama birsey takildi sizlere de sormak istedim ben tup bebekle hamile kaldm 6 yil sonunda zorluklarla oldu bizimkisi gezmedik il doktor birakmadik esimin ailesi hic yanimizda olmadi arayip sormazlardi bile o donemler dogru durust ben uzuntudendir diyip avuttum kendimi hep simdi sukurler olsn hamileyim mesela kendi annem kafayi yedi tabiri caizse herseyini aliyor oyun halisi bile almis simdiden surekli birseyler oruyor ici icine sigmiyor ama kaynanamlar ben iki aylik hamileyken dier oglunun cocugu dogucakti bikacgune ona binlira yolladilae bizede yolladilar gidin besik alin diye.ben ozamaae kabul etmedm erken dedim ustumuze kalmasin ikisi de ciksn aradan dediler.peki dedim sagolsunlar ama zoruma giden su benim annemde okadar para harcadi ama hersey para degil onlarda ilgi alaka sifir kaynanam bi sefer torunuma sunu oreyim demedi bana geldiler bisefer tursu getrmisti cok begendm tursunu azdi zaten bidaha istedm tamam yaparm dedi sesini kesti sonra.dogumuma nekdar kaldi umurlarinda degil.gecen eltimle konustm oda kirgin onlara cok ilgisizler diye.ya gercekten nasil anlataym onlari bilemedm esim bile cok uzuluyor yaptiklariniayip buluyr sirf buyuzden bebek gormye gelmelerini bile istemiyrum diyor.ama ben soyle bikarar aldim 40im cikana kadar kabul etmicem onlari kayinvaliden eltimib burnundan getrmis cunku.kendisinim herseyi ben biliyorum deyip karsisindakini ezme gbi huylari vardir gorumcelerik falan eltimin dedikodusunu yapiyolardi mesela bebek bakamiyo soyle boyle sonucta yasi ufak bi kiz ilk cocugu zamnla ogrenicek oyuzden benimde arkamdan konusurlar guvenmiyrm sizlerde durumlar nasil yoksa bi bizimkilermi boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?