2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hep bebeğin ismini rüyamda görecem diye bekledşm gece rüyamda Yuşa ismini gördüm ama hiç de beklediğim bir isim değildi hala şaşkınım sizce yuşa nasıl?

Bişey Sormam lazim sola yatın derler uyurken ama benim çocuğum yan duruyor kafası aol tarafta galiba ona rağmen sola mi yatayim bişey olacak diye korkuyorum

Yok cnm bilindik site belliki yorumları okudum. genelde bilmediğim sitelerden sipariş verirken (şikayet var)sitesinden araştrma yapıyorm yorumlar hakkında. çerceve nasl :) hayırlı olsn cnm. gelir sanada 3 güne.
Bunlari aldim canim bende baktim sikayetvara bisy bulamadim oyuzden guvendm :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1489473424224.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 73
  • PhotoGrid_1489473424224.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 60
  • PhotoGrid_1489473415427.webp
    10 KB · Görüntüleme: 65
Bunlari aldim canim bende baktim sikayetvara bisy bulamadim oyuzden guvendm :)
Çok şirinler cnm.ben sade aldım kavanozları :) bunlarda çok cici. çerçeve çok tatlı 40 mevlüdün de dağıtrsın. yenidoğmda resm olmaz içinde. resimsiz mi dağıtacaksın . 40 mevlüdünde mi yoksa ?

Bidepuantiyeli canta almistm oyuklenmedi valla resimsiz dagiticam zaten cok siparis etmedim gurbetteym kimsem yok burda gelen olursada kendim lavanta bebek sekeri yaptim bu aldiklarimi annemin komsulari akrabalar icin siparis ettm eger dogumdan sonra halim uygun olursa annemin evine gidip orda mevlut dusunuyorum ozaman veririm herkese.

Hep bebeğin ismini rüyamda görecem diye bekledşm gece rüyamda Yuşa ismini gördüm ama hiç de beklediğim bir isim değildi hala şaşkınım sizce yuşa nasıl?
Ben sevdim canim, yanina bir isim daha ekleyebilirsin kisa bir isim cunku Yuşa ve yakisir yani iki isimde. Eşimle istişare edip karar verin

Asumnur böyle konularda büyüklerin düşünceli olması lazım seni bu strese sokmaları bile yanlış bence kayınvalideninde başından geçmiş sonuçta. Ben annemin 40 ımız çıkasıya kalacağını öğrendim o durumda bile nasıl olacak bilemiyorum. Normalde geldiğinde yemek falan yapmaz da sağolsun karı koca gelir biz yaparız yemeği misafir gibi ağırlarız yani. Kendi annem bile olsa destek olmayacak ise o dönemde hiç kalabalık çekemem gibi geliyor.

Anladm cnm iyi yapmışsn.çok güzeller bayıldm şişeye de

Kizlar kafama birsey takildi sizlere de sormak istedim ben tup bebekle hamile kaldm 6 yil sonunda zorluklarla oldu bizimkisi gezmedik il doktor birakmadik esimin ailesi hic yanimizda olmadi arayip sormazlardi bile o donemler dogru durust ben uzuntudendir diyip avuttum kendimi hep simdi sukurler olsn hamileyim mesela kendi annem kafayi yedi tabiri caizse herseyini aliyor oyun halisi bile almis simdiden surekli birseyler oruyor ici icine sigmiyor ama kaynanamlar ben iki aylik hamileyken dier oglunun cocugu dogucakti bikacgune ona binlira yolladilae bizede yolladilar gidin besik alin diye.ben ozamaae kabul etmedm erken dedim ustumuze kalmasin ikisi de ciksn aradan dediler.peki dedim sagolsunlar ama zoruma giden su benim annemde okadar para harcadi ama hersey para degil onlarda ilgi alaka sifir kaynanam bi sefer torunuma sunu oreyim demedi bana geldiler bisefer tursu getrmisti cok begendm tursunu azdi zaten bidaha istedm tamam yaparm dedi sesini kesti sonra.dogumuma nekdar kaldi umurlarinda degil.gecen eltimle konustm oda kirgin onlara cok ilgisizler diye.ya gercekten nasil anlataym onlari bilemedm esim bile cok uzuluyor yaptiklariniayip buluyr sirf buyuzden bebek gormye gelmelerini bile istemiyrum diyor.ama ben soyle bikarar aldim 40im cikana kadar kabul etmicem onlari kayinvaliden eltimib burnundan getrmis cunku.kendisinim herseyi ben biliyorum deyip karsisindakini ezme gbi huylari vardir gorumcelerik falan eltimin dedikodusunu yapiyolardi mesela bebek bakamiyo soyle boyle sonucta yasi ufak bi kiz ilk cocugu zamnla ogrenicek oyuzden benimde arkamdan konusurlar guvenmiyrm sizlerde durumlar nasil yoksa bi bizimkilermi boyle

Kızlar dün kontrole gittim 32 haftalık olduk doktor kafası aşağıda normal dedi yani bu bebek dönmüş anlamına mı geliyor soramadım da doktora çok kalabalıktı

Arkadasin yegeniydi Yuşa.peygamber ismi diye biliyorum.senin icine sindiyse koy arkadasim.herseyde bi hayir vardir ruyanda gormende ilginc geldi bana.yanina bi isim ekleyebilirsin kısa bi isim cunku yuşa ikinci ismi kaldirir

Yapilari oyledir belki dogunca farkli olur .anliyorum seni insan dusunulmek istiyo ama olmayincada olmuyo.bosver sen ve bebegin iyi olun Allah baskalarina muhtac etmesinde varsin arayip sormasin ilgilenmesinler.bende pek bisey gormem sahsen kv lerden 3- 4 tane yun yelek disinda...ama eli olmayanin dilide olmuyo uzerimizde ve ben bundan memnunum.herseyime el atip soz sahibi olmasindansa misafir gibi gelsin gitsin tatli tatli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…