2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cnm gec dollenme oldugunda en net 10.11. Haftalarda duyulurmus.hic endise etme.bi arkadas yazmisti isvicrede 8.haftaya kadar kanda bile bakmiyolarmis.biz cok aceleci davraniyoruz.
Dogrusun canim ilk randevuyu 8. haftada veriyoruz dedi bana ama enfeksiyondan dolayi hala varmi diye 6. haftada gittim kalbini duymadik bebegi görmedik kadin bana 6 hafta sonraya yani 12. haftamda randevu verdi cok fazla rahat bu isvicreliler ama ben meraktan catlicam o yuzden ayarlaYabilirsem cumartesi özel klinige gidicem insallah kalbini duyarim 7+3 olucaz

endless love canim rabbim annene sifa versin coz zor bir surec uzulmemek elde degil taabii bende yasadim abimde neler dedi dr lar ama cok sukur rabbim sifasini verdi annenede sifa verir insallah ama bebeginide dusun nolur kizlar hadi hep beraber dua ya hamilelerin duasi kabul olur derler arkadasimizin annesine ve tum hastalara sifa niyetiyle dua edelim.

ALLAHIM (şafi) sıfatıyla şifa versin inşallah

İyi geceler kizlar ben aranizda yeniyim hamile miyim degiliyim hic bilmiyorum simdilik 2 gun gecikti.Ama sadce adet agrim ve bel agrim var baska belirtim yok ben adet olurum diye bekliyorum ama suphesiz Rabbimden umit kesilmez.O en guzeli,en hayirli zamnda verendir.Allah im hepinize hayirli dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Neden test yapmiyorsun?

Neden test yapmiyorsun?
3 ay once bebegim gelismedigi icin kurtaj olmak zorunda kaldim...Ve o gnden beri o test cubuklarindan korkuyorum.Gormek istemiyorum..Bekliycem normalde hic gecikmem simdiye kadarda hep gunumde oldum..Ama olsun yinede bekliycem bekleyebildigim kadar ..Hem bian once bi sonuca varmak isterken biryandan test yapamamak cok tuhafim anlatamiyorumAdet olucam ben diye bekliyorum

Kızlar yazdıklarınızı okudumda ilk hamileliğimden aklımda kalanları paylaşmak istedim. Sıcak su hamam vb sakıncalı. Çok sıcak suyla banyo yapmayın.onun dışında sakatat midye işkeöbe gibi yasak.çiğ etlerde yasak. Salam gibi.bitki çaylarına dikkat. Her bitki çayını içmeyin kış geliyor. Bazı çaylar rahim kaslarını çalıştırıyor.özellikle yukarıya kesinlikle uzanmayın.aklıma velenler şimdilik bunlar.birde kontroller aylık yapılıyor bi problem olmadığı sürece.

Canim bende 8 ay once kürtaj oldum. Ama hersey olacagina variyor üzülme. Bunu anladim. Ne kadarda sakinsan olacagi varsa oluyor. Bence yarin kan testi yaptır garanti olur, boyle stres yaparak belki karnindaki bebeğinide strese sokuyosundur istemesen. Kalkta silkelen hadi ❤

Off kizlar gündüz bi uyku basiyor beni uyumamak icin direniyorum ama gece olunca yatakta sag sola dönüyom :) sizlerde nasil hamile kaldiktan sonra daha mi cok uykunuz geliyor yoksa daha mi az

endless love canim benim Allah annene acil sifalar versin. Morelinizi yüksek tutun Allah iyi eder insallah

Geçen hafta cuma gün duyduk canım çok şükür . Hayırlı haberlerle dönersin inşallah. İnsan duyana kadar stres yapıyor ister istemez ama gönlünü ferah tutmaya çalış
Dün gördük kalp atışlarını yalnız doktorum dinlettirmedi ben 12. Haftadan önce önermiyorum alet bir ısı yayıyor sesi alabilmek için falan dedi ben de gördük ya çok şükür önemli değil dedim, yavruşum geç yumurtlamadan ve geç döllenmeden dolayı 1 hafta geriden hesaplayacaz normalde sata göre 8+6 olması lazım 7+6 bizimki o yüzden doğum tarihini de 1 hafta geç hesap edecez dedi doktor, çok güzel heyecanlarmış bunlar Rabbim tüm bebişlere ve hamişlere sağlık sıhhat versin inşallah

Cnm seni diger topikten hatrliyrm insallh hamilesndr. Ama test yapmamamn mantkli deil cunku bat gununu gecmissn. kendine bosa stres yaratma bence yap gor bakalm neymis. Bu seklde varsa da bebege zarar werirsn stres iyi bisey deil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…