2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hadi ya çok sevindim cnm bnm sat a göre bi hafta geriden geliyomuş ona göre sat belirledik doktorum bi sorun olmıcagnı geç döllenme olabiliceğini söyledi sende oldu mu böyle bi durum
Canım benim de aynı ben yumurtlama takibi yapmıştım zaten o yüzden geç yumurtladığımı biliyordum, ama sanırım döllenme de geç olmuş şu an sata göre 8+6 olmam lazım 7+6 yım, doğuma başta 29.04.17 denilmişti şimdi 1 hafta daha geç olacak dendi, bir problem olduğunu sanmıyorum yani olabiliyormuş böyle önemli olan bebeğin düzenli gelişimi

Ben 28 Şubat 2015 annesiyim ama normalde 16 martta doğması gerekti sezeyim olunca erken oldu :)
Ben de epidural sezeryan oldum 39+4 te alındı oğlum.bana şuan kabus gelen tekrar kilo almak ve tekrar vermeye çalışmak ️[/QUOTE]
Benim ki 37+5 te Aldı.asla kiloyu problem etme doğumda 16 kg aldım doğum sonrası 28 kg verdim hiç diyet yapmadım bol bol emzir kg gidiyor ve oğlum gazlıydı hiç uyutmadı 4 ay

Cevap verirseniz sevinirim.

endless love canimm Allah yardimciniz olsun acil sifalar nasip etsin annecigine ve tum sifa bekleyen hastalara.uzulme demek cok manasiz biliyorum benim annemde bu surecten gecti cok zor bir durum.Ama Allah cok buyuk ondan asla umutsuzluga dusulmez hazinelerinde cok mucizeler gizli.sen kendinede dikkat et lutfen Allah yardimciniz olsun tekrar

Oğlum hasta ya 2 gündür Ateşli gün boyu babasının kucağından inmiyor ağlıyor iştahsız kusuyor

Gözünüz aydın canım :) Amin rabbim herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah. Bizde bugün 8+1 olduk bakalım büyüyoruz yavaş yavaş :) Gerçekten çok farkı heycanlarmış bunlar Allah isteyen herkese nasip etsin

Midem bulanıyor sürekli ama fen ada kazınıyor sürekli.aürekli yemek yemek isteğim gece uykularımdan uyandırıyor.anlaşılan o ki mide bulantılarım biterse ben yandım:)
Bende mide bulantısı yok çok şükür canım sadece mide yanması oluyor sık sık ama kusma falan yok umarım olmazda:) Mide bulantıların bitsin de hafif şeyler yemeye çalışırsın bulanmasından iyidir

Günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim hepimizin çocuğunu sağlıklı hayırlı bi şekilde doğurmayı nasip etsin . Allahım kim istiyorsa bu duyguyu yaşamak herkese bu duyguyu taddırsın aminnnn

Oğlum hasta ya 2 gündür Ateşli gün boyu babasının kucağından inmiyor ağlıyor iştahsız kusuyor
Canim cok gecmis olsun..hastalik sezonu acildi malesef..
Bende 72 yim şuan canım bakalım ne kadar alıcam ama göbek bendede başladı. bende erken değilmi diye düşünüyorum ama bakalım çok almayız inşallah
Ay insaAllah ya 78 im bende boydan kurtariyorum ama yinede 25 30 kilo alinca devasa bi kadin oluyorum hamilelikte
Kızlar pazartesi gitsem karından ultrasonla görebilirmiyim
Canim sen sat tarihi benden 4 gun once.muhakkak gorursun ben dun gordum kelebegimi 6+1 di dun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…