- 17 Eylül 2016
- 87
- 89
- 8
- Konu Sahibi endless love
-
- #4.541
Benimki şu şekildeydi 74_230_688 bunlar 2 gün arayla yapılmıştı.Beta hcgleriniz kac cıktı?
endless love canim rabbim annene sifa versin coz zor bir surec uzulmemek elde degil taabii bende yasadim abimde neler dedi dr lar ama cok sukur rabbim sifasini verdi annenede sifa verir insallah ama bebeginide dusun nolur kizlar hadi hep beraber dua ya hamilelerin duasi kabul olur derler arkadasimizin annesine ve tum hastalara sifa niyetiyle dua edelim.
Arkadasimizin annesine ve sifa bekleyen butun hastalarin yardimcisi olsun Rabbim. Safi ismiyle sifa versin insallah. Bu onlar icin sinav.zamani gelince Obur dünyada kat kat mukafatini alacaklar Allahin izniyle..
Off kizlar gündüz bi uyku basiyor beni uyumamak icin direniyorum ama gece olunca yatakta sag sola dönüyom :) sizlerde nasil hamile kaldiktan sonra daha mi cok uykunuz geliyor yoksa daha mi az
endless love canim benim Allah annene acil sifalar versin. Morelinizi yüksek tutun Allah iyi eder insallah
Hepinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsunendless love canimm Allah yardimciniz olsun acil sifalar nasip etsin annecigine ve tum sifa bekleyen hastalara.uzulme demek cok manasiz biliyorum benim annemde bu surecten gecti cok zor bir durum.Ama Allah cok buyuk ondan asla umutsuzluga dusulmez hazinelerinde cok mucizeler gizli.sen kendinede dikkat et lutfen Allah yardimciniz olsun tekrar
Çok geçmiş olsun canım benimOğlum hasta ya 2 gündür Ateşli gün boyu babasının kucağından inmiyor ağlıyor iştahsız kusuyor
Kızlar pazartesi gitsem karından ultrasonla görebilirmiyim
Günaydın arkadaşlar,bugün doktora gittim şokk geçirdim, ikiz imiş,iki kese var, ama bebek yok daha 4 haftalık daha dedi, haftaya bi daha gel,bakalım dedi,bi de bazen keselerden biri gelişmeyebiliyor, ikiz olduğu bir kaç haftaya netleşecek dedi, yaa şok geçirdim, iki tane çocuğum olacak derken, 3 çocuklu mu olacağım
Ay cikardim cnm sorma yaa valla siz sagolunYakı hamilelik de takılmaz hemen çıkar
MasaaallahKızlar çok mutluyum doktordan geldim yeni bebişimi gördüm kalp atışlarını dinledim 7+2 miş Allah sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin
Sans seninle olsunmerhabalar herkese, bir pkolu olarak tedaviye başladım, henüz ilk ayım ama çok umutluyumeğer tuttuysa ben de aranıza katılacağım
Kızlar çok mutluyum doktordan geldim yeni bebişimi gördüm kalp atışlarını dinledim 7+2 miş Allah sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin
Kizlar bende saniri 5+3 üm. Bu sabah ögrendim. Cok mutluyum ama bi okadar da korkuyorum bisey olacak diye.
Doktorda iki hafta sonra randevum var.
Dahilyeye randevu aldım gidicem haftaya ilaç falan yazıp gönderir oda allahdan başka şifa verenimiz yok herşeyi allaha bıraktım rabbim en doğrusunu bilir. Sen nasılsın göremiyom seni hiçCnm kac gundr pek takip edemiyrm siteyi sen naptn baska doktora gittn mi
Bende cumartesi gorucem inşallahcanım karından baktı değil mi* bir de idrara sıkışık mı gittin? bende cumartesi görücem inşAllah
Allah şifa versin canım doktora git evde durmak iyi olmaya bilirOğlum hasta ya 2 gündür Ateşli gün boyu babasının kucağından inmiyor ağlıyor iştahsız kusuyor
Bende 72 yim şuan canım bakalım ne kadar alıcam ama göbek bendede başladı. bende erken değilmi diye düşünüyorum ama bakalım çok almayız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?