2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydın arkadaşlar,bugün doktora gittim şokk geçirdim, ikiz imiş,iki kese var, ama bebek yok daha 4 haftalık daha dedi, haftaya bi daha gel,bakalım dedi,bi de bazen keselerden biri gelişmeyebiliyor, ikiz olduğu bir kaç haftaya netleşecek dedi, yaa şok geçirdim, iki tane çocuğum olacak derken, 3 çocuklu mu olacağım

Arkadasimizin annesine ve sifa bekleyen butun hastalarin yardimcisi olsun Rabbim. Safi ismiyle sifa versin insallah. Bu onlar icin sinav.zamani gelince Obur dünyada kat kat mukafatini alacaklar Allahin izniyle..

Hepinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun
Hepinizi tek tek alıntı yapamadım
İyisi varsınız kızlar
Benim en çok üzüldüğüm annemin yanında olamayacam eve dönmek zorundayım artık bide film çekildiğinde hastanede kaldığında çok yardımcı olamıyorum yine uzak durmam gerekiyor gebelikten dolayı, gurbette olmak çok zor Allah bütün hastalara şifa versin inşallahh
Oğlum hasta ya 2 gündür Ateşli gün boyu babasının kucağından inmiyor ağlıyor iştahsız kusuyor
Çok geçmiş olsun canım benim
Kızlar pazartesi gitsem karından ultrasonla görebilirmiyim

Görürsün canım ben 6+6 da gördüm

Hayırlısı olsun canım :) bi ikiz annesi daha topiğimize :)

kızlar çok sinirliyim yaaa.. birisi bana yanlış düşünüyorsun desin, bir şey olmaz desin..
iş yerinden bir arkadaşım hamile olduğumu gidip müdüre söylemiş, onunla ilgili plan yapmayın diyerek..
neden karışıyor, neden benim hakkımda konuşuyor ki ! kaldı ki ben işimi bırakmayı düşünmüyorum...

Kizlar bende saniri 5+3 üm. Bu sabah ögrendim. Cok mutluyum ama bi okadar da korkuyorum bisey olacak diye.
Doktorda iki hafta sonra randevum var.

Kizlar bende saniri 5+3 üm. Bu sabah ögrendim. Cok mutluyum ama bi okadar da korkuyorum bisey olacak diye.
Doktorda iki hafta sonra randevum var.

Tebrikler canım. Hiç korkma.. Allah'ın izniyle kalp atışını da duyarsın. Kucağına da alırsın... Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Bende 72 yim şuan canım bakalım ne kadar alıcam ama göbek bendede başladı. bende erken değilmi diye düşünüyorum ama bakalım çok almayız inşallah

benım önceki hamılelığımde 4. 5. ayda anca belirmişti karnım.şimdi genişleme var.ide söylemesi ayıp gazım çok.acaba diyorum gazdan böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…