2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yemek yiyemiyorum hatta zayıfladım Bebekten önce o kadar diyet yaptım
Gitmedi kilolar şimdi gidiyor Garip bir durumm

o şöyle oluyormuş eger hamilelikten once vucudunda fazladan yag birikimi varsa hamileligin ilk uc ayinda gidermis nornal kilona gelip ondan sonra baslarmissin kilo almaya bu da doganin dongusuymus :))

Bende bos bi gebelik yasadim bundan once.gercekten cok uzulmustum.suanda doktora gitmeye korkuyorum goremiycek diye

Yeni gelen annişler hoşgeldiniz aramıza inşallah saglıklı hamilelik yaşarız hep beraber doğum hikayelerimizide paylaşırız

Ya kızlar bu kabızlık bende de var ve felaket derecede gaz sıkışması oyleki ter dokuyorum resmen.
Bende de yogun gaz sikismasi var. Fenalardayim
Canim ya bi ultrasona baktimda bisi yazmjyo dogum tarihi falan foto koyemde bak bi
Oy benim hic fotom yok
Bende kalp atisini bekliyorum. Sevinemiyorum nedense tam anlamiyla. Hayirlisi
Aaa beni de alin kizlar araniza. Mayis sonu gozukuyor benim. Insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
Hosgeldinnnnnnn
Canım Bebeğin ultrasona göre solda benim oğlumda soldaydı
Benim sagdaydi oglum :)

Benim de kasik agrisi ve cok hafif koku hassasiyeti disinda belirtim yok. Garip hissediyorum kendimi 1 kez sutten agzim yandigi icin cok heveslenemiyorum. Kalp atisini duymadan kendimi hamile olarak gormuyorum

Hayatım ultrason kağıdında sol anne karnında sağ oluyor .
Ya ben onu hiç çözemiyorum ya benim ultrasondan baktığında sol kaşığımdan baktı ama ıkı oğlum sağ tarafımdaydı bu Bebek solumda buda 6+1 ultrason kagıdı

Eklentiler

• image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 89
Ya ben onu hiç çözemiyorum ya benim ultrasondan baktığında sol kaşığımdan baktı ama ıkı oğlum sağ tarafımdaydı bu Bebek solumda buda 6+1 ultrason kagıdı
Canım benim oğlum ultrasonda sol karnımda sagdaydı.ama bu da solda ultrasona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…