2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen canim basta bikac isim soledim herkes bi kabahat buldu bende sinirlendim kimseye sormuorumda danismiorumda esimde kendini ismini koymak istiodu ama ikna ettim onuda oda begendi zaten gerisinede laf dusmez bence.haktani bende cok begeniorum yusa koymasam haktan olurdu buyuk ihtimal.aynen canim allah istedikten sonra oluyo bende ikinciyi simdi istemiodum kizim biraz buyusun istiodum ama benimde esim cok istedi aralarinda fazla yas farki olmasin dedi hep allah onun gonlune gore verdi.ilkte biraz sok yasadim hic beklemediodum ama simdi diorum rabbimin bi bildigi vardir.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun yavrularimizda adiyla yasasin insallaaah.disardan gelen seslerede kulak tikamak lazim yoksa hayat zehir olur cunku herkes bilmis bi biz bilmioruz sanki.

Sağol canım bende baktım şimdi kanlı ve yeşil olmadığı sürece sorun yokmuş. Ne bileyim anacım korktum ECEcanN acemilik işte. Anama sordum o da normal dedin

Oglumu sevmelere doyamadigimda diyorum, herseyin bir bedeli var, hamileyken cektiklerimizde bu sonsuz mutlulugun bedeli. Tum yasanilan olumsuzluklarin, onlarin yuzunu, gulumsemelerini, kokularini icimize cektigimizde unutulmasi dilegiyle :)

Sağol canım bende baktım şimdi kanlı ve yeşil olmadığı sürece sorun yokmuş. Ne bileyim anacım korktum ECEcanN acemilik işte. Anama sordum o da normal dedin
AYnen cnm çoğu şeyi bilmiyorz öğreniriz ama bende endişe etmedim sen söylerken . süttür hazırlanıyordur dedim :) güzel annenin sütüde gelirmiişşşşşş

Masallah canim, suttur. Cok dillendirme nazar degmesin. Cok buyuk bir nigmet. Bebegin dogdugunda sutum gelmedi sikintin olmayacak.

Masallah canim, suttur. Cok dillendirme nazar degmesin. Cok buyuk bir nigmet. Bebegin dogdugunda sutum gelmedi sikintin olmayacak.

İnşallah öyle olur canım. Ben aslında nazara çok inanırım ama sizlere söylemekten cekinmiyorum. Burası bana çok iyi geliyor. Bazen yazmasam da hep okuyorum yazılanları. İyiki burası var iyiki tanıştık. Yoksa bu hamilelik psikolojisi yer bitirirdi beni

Mobilyalar düz beyaz zaten. Uyku setini ve tülünü de beyaz gri seçtim. Dediğin gibi uyum sıkıntısı olmuyor. Bazen bebek odalarında bir sürü mavinin tonu oluyor, tam bir renk cümbüşü :)
Aynı şeyi düşünüyorum. Bebek odası diye mavinin elli tonu bir sürü farklı desen bir arada:) İvana'dan öğrendiğimiz bir şey varsa o da tek star parça olacak Eminim senin odanda çok güzel olmuştur. Bebişin güle güle bol bol uyusun içinde

Arkadaslar aranizda park yatak alan var mi arastirdikca daha cok kafam karisti hangi marka iyi diyip karar versem mutlaka olumsuz yorumlar okuyorum siz ne marka aldiniz artik eşimde bulalim alalim vakit daraliyo diyip duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…