- 26 Kasım 2016
- 513
- 535
- 18
- 34
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.801
Aynen canim basta bikac isim soledim herkes bi kabahat buldu bende sinirlendim kimseye sormuorumda danismiorumda esimde kendini ismini koymak istiodu ama ikna ettim onuda oda begendi zaten gerisinede laf dusmez bence.haktani bende cok begeniorum yusa koymasam haktan olurdu buyuk ihtimal.aynen canim allah istedikten sonra oluyo bende ikinciyi simdi istemiodum kizim biraz buyusun istiodum ama benimde esim cok istedi aralarinda fazla yas farki olmasin dedi hep allah onun gonlune gore verdi.ilkte biraz sok yasadim hic beklemediodum ama simdi diorum rabbimin bi bildigi vardir.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun yavrularimizda adiyla yasasin insallaaah.disardan gelen seslerede kulak tikamak lazim yoksa hayat zehir olur cunku herkes bilmis bi biz bilmioruz sanki.Yuşa cok duyulmamis ama benim hosuma giden bir isim.adiyla buyur insallah.banada annem bile haktan ne nasi isim o dedi.oysa ben ilk duyudugumda vuruldum isme ,anlamina daha dogrusu.cunku cok beklenen bir bebek degildi ..ben cok istedim esim adini bile andirmiyodu 3. Bebegin ama Allah dilesin yeterdi...bende onemsemiyorum duyduklarimi ayy sarkici adi diyen bile oldu :)) guldum sadece napiyim millete isimmi begendiricez tek tek
Her hamilede görülmemesi sebebiyle, hamilelik sürecinde göğüsten süt gelmesi anne adayları tarafından anormal olarak görülmekte ve panikle karşılamaktadır. Oysa bu sıvının gelme sebebi sadece prolaktin hormonunun fazla salgılanmasıdır. Hamileliğin 8. haftası itibarı ile artış gösteren prolaktin hormonunda amaç bebeğin doğar doğmaz emzirileceği göz önünde bulundurularak memelerin buna hazırlanmasıdır. Meme dokusunun büyümesini de sağlayan bu hormon, halk arasında ağız sütü olarak da bilinen kolostrumun salgılanmasına neden olabilmektedir. Her kadında hamilelik süresince prolaktin hormonu salgılanıyor olsa da, her hamilede kolostrum sıvısı gelmeyebilmektedir. Bazı kadınlarda kolostrum salgılanıp bazılarında salgılanmamasının nedeni tam olarak bilinememekle birlikte, kolostrum salgılanmasının tamamen normal olduğu ve bu durumla karşılaşıldığında panik yapılmaması gerektiği uzmanlar tarafından söylenmektedir.
Tam da suan okuyordum ki yazını gördüm
Sağol canımbende baktım şimdi kanlı ve yeşil olmadığı sürece sorun yokmuş. Ne bileyim anacım korktum ECEcanN acemilik işte. Anama sordum o da normal dedin
Bende kullaniyorum canim, idrar yolu enf. İcin iki defa antibiyotik kullandim. Gecen hafta tekrar tahlil yaptik temiz cikti sukur. Ben surekli idrar tahlili yaptiriyorum. Sende aman ilaclarini aksatma kuzum, enf. ciddi bir risk cunku.
Onun disinda artik magnezyum ve progestan basladi doktorum erken dogum tehlikesi sebebiyle. Birde 3gunde 1 ignem varki o cok aci veriyo 2gun oldu hala agrisi gecmedi yarin tekrar vurulacagin. Ahh kizim simdiden anasina cektiriyor
Oglumu sevmelere doyamadigimda diyorum, herseyin bir bedeli var, hamileyken cektiklerimizde bu sonsuz mutlulugun bedeli. Tum yasanilan olumsuzluklarin, onlarin yuzunu, gulumsemelerini, kokularini icimize cektigimizde unutulmasi dilegiyle :)Bende kullaniyorum canim, idrar yolu enf. İcin iki defa antibiyotik kullandim. Gecen hafta tekrar tahlil yaptik temiz cikti sukur. Ben surekli idrar tahlili yaptiriyorum. Sende aman ilaclarini aksatma kuzum, enf. ciddi bir risk cunku.
Onun disinda artik magnezyum ve progestan basladi doktorum erken dogum tehlikesi sebebiyle. Birde 3gunde 1 ignem varki o cok aci veriyo 2gun oldu hala agrisi gecmedi yarin tekrar vurulacagin. Ahh kizim simdiden anasina cektiriyor
AYnen cnm çoğu şeyi bilmiyorz öğrenirizSağol canımbende baktım şimdi kanlı ve yeşil olmadığı sürece sorun yokmuş. Ne bileyim anacım korktum ECEcanN acemilik işte. Anama sordum o da normal dedin
Gunaydin canim masallaaahh koca kiz olmus annesi :)HERKESE GUNAYDINLARR. DUN GORUS GUNU IDI KIZIMI GORDUM 1400 OLMUS PRENSES YUZUNU GOSTERMEDI AMA HERSEY YOLUNDA
Endişelenme tatlım sıkıntı olmaz inşallah. Kanlı ya da yeşil olursa noluyormuş onu okumadım bak
Masallah canim, suttur. Cok dillendirme nazar degmesin. Cok buyuk bir nigmet. Bebegin dogdugunda sutum gelmedi sikintin olmayacak.Günaydın
Sabah kalktığım da göğüslerimin hizasında tişörtüm ıslanmıştı. Süt mü bubir liradan büyük ikisinde de gelmiş. Sola yattığım için soldaki azıcık yatağa gelmiş sağda ki de biraz ortaya kaymış. Kokusu yok ama böyle elle dokununca kaygan gibi ?
Aman canım, Allah korusunİltihap vs. Durumlarında geliyormuş canım. Doktorunuza danışın yazıyor. Aman bizlerden uzak olsun da...
AYnen cnm çoğu şeyi bilmiyorz öğrenirizama bende endişe etmedim sen söylerken . süttür hazırlanıyordur dedim :) güzel annenin sütüde gelirmiişşşşşş
Masallah canim, suttur. Cok dillendirme nazar degmesin. Cok buyuk bir nigmet. Bebegin dogdugunda sutum gelmedi sikintin olmayacak.
Cok guzel olmus annesiKızlar kızımın şişe ve hediyelik etiketini hazırladım şimdi bilgisayarda. Nasıl olmuş çok mu abur cubur yapmışım.Normalde hep sade tasarımlar yaparım ama kızım söz konusu olunca bir sürü süs koymak istiyorum
Eki Görüntüle 1967913
Aynı şeyi düşünüyorum. Bebek odası diye mavinin elli tonu bir sürü farklı desen bir arada:) İvana'dan öğrendiğimiz bir şey varsa o da tek star parça olacakMobilyalar düz beyaz zaten. Uyku setini ve tülünü de beyaz gri seçtim. Dediğin gibi uyum sıkıntısı olmuyor. Bazen bebek odalarında bir sürü mavinin tonu oluyor, tam bir renk cümbüşü :)
Kızlar günaydın şu sırt bezi çok hoşuma gitti,çokta kullanılan birsey sırt bezleri ama hep yabancı sitelerde var magazalarda gören varmı bunlardan
Hahahahaha ivanaAynı şeyi düşünüyorum. Bebek odası diye mavinin elli tonu bir sürü farklı desen bir arada:) İvana'dan öğrendiğimiz bir şey varsa o da tek star parça olacakEminim senin odanda çok güzel olmuştur. Bebişin güle güle bol bol uyusun içinde
Bana en gec 25 nisan dedi canim ne yazikki ilk ben gibiyim ama biraz daha beklemeyi umut ediorum :) ilk olmak istemiorum cunku bastan beriAy grupta ilk doğuran ben olucam sanırım 27 Nisa'n dedi doktor
Bende aynen kizimi dusunuorum dogumdan korkmuorum ama kizimin uzulecegini dusunuorum ona cok uzuluorum bazen kizima bakip bakip agliorum sanki oni aldatiomus gibi hissediorumİnşallah bende öyleyim heyecan korku arkada 2 çocuk daha olunca şuan sadece onları düşünüyorum
Nihayet biri beni keşfettiSabah sabah mesajlarina cok guldum, Allah da seni guldursun.
Erenlere mi karistin herseyleri ruyanda gormeye basladin
Yooo bence gayet guzel olmus canimKızlar kızımın şişe ve hediyelik etiketini hazırladım şimdi bilgisayarda. Nasıl olmuş çok mu abur cubur yapmışım.Normalde hep sade tasarımlar yaparım ama kızım söz konusu olunca bir sürü süs koymak istiyorum
Eki Görüntüle 1967913
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?