2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
canım ne kaşıntı var.nede koku.tam 3 doktora sordum.biri profösör.normal dedi.folora yapısı bozuluyor ondan oluyo dedi.ama önceki hamileliğimde olmayınca tedirgin ediyo
Korkma bence akıntı normal ama temiz tut herzaman iyice kurula bence. Hormonlarda artış oluyor demisti doktorum hele ilk basta yeşilli bendede oldu ayni yumurta aki şeklinde gelmişti. Ama sonra normal sarı oldu. Bu arada bebislerimiz 4 gr olmuş yaziyor ya takvim de nekadar guzek inşallah oyledir buyuyorlardir sağlıklıca. Cinsiyet hisseden varmı hiç bazilari hisediyor ya ama onemli olan ilk basta sağlıklı olmalari

Amin cnm inşallah

Ayyy ben de çok korkuyorum ya ikiz olursa diye. Ailenizde var mıydı ikiz?
Kızlar bugün ben de gidiyorum bebişin kalbini duymayaa
hadi inş.hayırlı haberlerle gel

Bende yarın sabah ilk kontrolüme gideceğim heyecanlıyım yarın tam 6+0 oluyor,bakalım görebilecek miyiz?

6+2 oldum simdiye kadar pek biseyim yoktu ama su iki gundur nasil uykum var hele yemek yedikden sonra bir bastiriyoki tatli tatli anlatamam

Yarn saat 11 de benimde randevum var bizde henüz 5+4 oluyoruz .
inş.hayırlı haberlerle geliriz ikimizde cnm

6+2 oldum simdiye kadar pek biseyim yoktu ama su iki gundur nasil uykum var hele yemek yedikden sonra bir bastiriyoki tatli tatli anlatamam
bende ilk haftalarda beri var uyku hali yorgunluk kolumu kaldıracak halim yok

Eki Görüntüle 1888649 sizce hafif sekilde gorunen cizgi var mi bitek ben Mi goruyorum
silik çizgiyi bende gördüm sanki

Sağol canım

Ayyy ben de çok korkuyorum ya ikiz olursa diye. Ailenizde var mıydı ikiz?
hadi inş.hayırlı haberlerle gel
hayırlısı olsun canım veren de allah alan da,ailemde kimsede yok, bi de normal yolla olan ikiz, ilerleyen dönemlerde tek gebelik olarak devam etsem bile kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü normal yolla ikiz gebe kalmak yüzde 1-3 gibi çok düşük bir rakam, ne hayırlı ise allah onu versin diyorum

Aynen canım kılın böyle maalesef

Öyle canım Allah hakkında hayırlısını versin

Oğlum hasta ya 2 gündür Ateşli gün boyu babasının kucağından inmiyor ağlıyor iştahsız kusuyor
Salgın var benim oğlumda 3 gun ateş ve 4 saatte bir ateş düşürücü verdim 72 saatte geçti sonrasında da boğaz enfeksiyon oldu ve 1 hafta olucak antiboyotik kullaniyoruzgünlerce tüm gün 1 kase çorba kadar yemek yedi.çok geçmiş olsun

Öyle canım Allah hakkında hayırlısını versin
aminn ama bugün çok mutluyum gercekten, düşünsenize üç canlı olmak harika bir duygu, eskiden beri hep hayalim idi ikizim olsun, bi kız biri erkek olsun, komik gelebilir size ama sonra yakınımın düğününde birine gelinlik birine damatlık giydireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…