2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
belim inanılmz ağrıyor kızlra yaaa. yatarken de ayaktayken de otururken de.
bu arada benim de karnım şiş ama ben hasta olmadığımız için şiş olduğumu düşünüyorum. şimdiden bu kadar olamaz herhalde. ben 56 kiloyum.

Sans seninle olsun
Bizde yumurta cok biliyosun elbet biri tutar. Sadece kilo vermeye calis zayif olsanda. sonra mucizenin geldigini goreceksin :)

çok teşekkür ederim, kilomu kontrol altında tutmaya çalışıyorum umarım mucizeyi görebilirim ben de

Bende bir pkoluyum ama ben cok ugraştım olmadı en son care tüp bebek dediler şükür ilk denemede oldu ALLAH nasip ederse ekim 3 de kalp atışı icin cagırdı inşallah duyarım

bana da doktorum direkt aşılama yapalım istersen dedi, sanırım biraz umutsuz durumum. ben önce birkaç ay kendim denemek istiyorum dedim, umarım olmuştur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bnce öyle düşünme seni cok iyi anlıorm canım ama gönlünü ferah tut tekrarlamıo
Sagol cnm.yarin 7 haftalik olucam insallah.burdaki devlet hastanesinde bitane doktor var bayan ama havasindan gecilmiyo.cok geriliyorum kadinin yaninda soruma cvp bile vermiyo.sali kanda baktirmak icin gittim.kanda gebelik cikinca karindanda bakti minik bi kese var cuma gel dedi.ben bugun gitmiycem 8.haftaya kadar bekliycem.bos gebeliktede 8.haftaya kadar bekletmislerdi.goremedim diyip gonderse bi hafta gecmez benim icin.burda alltanda bakmiyolar cihaz yok.icimde bi endise korkarak dua ederek bekliyorum.insallah insallah hepimiz saglikla dunyaya getirirz bebeklerimizi.butun anneler icin dua ediyorum.allahim duysun sesimizi.

benimde belim çok Ağrıyo ya ayakta çok fena oluyo belim uzanınca biraz hafifliyo ama ayakta olduğumda hemen Ağrıyo ölüyorum ağrıdan heralde yerleşmeye çalışıyo diye

Suratinin ortasina bitane indir sacindan tut surukle.yani usulen uygun degil ama tamda bunlari hak edicek seyler yapmis.les kargasi.

Ona neymiş sen gidip söyleyemiyor musun hamile olduğunu,çalışırsın çalışmazsın senin bileceğin iş ne demek onunla ilgili plan yapmayın.En nefret ettiğim insan tipi ya

Cok tesekkur ederim canim inşallah hamilesindir dualarım seninle

Bence haklısın ve o söyleyen kişiyle konuşmalı hatasını söylemelisin sana mı kaldı hamile olduğumu söylemek falan diye ama kavga eder gibi yapma canım sakin ol bebişini düşün

Hoşgeldin canım :)

nasıl bır sacmalık ya arkadasının senın hamılelıgınden ona ne yani tutkı sen sölemıssın daha ; birde onla ilgili plan yapmayın mı ? al arkadasını karsına sor bence sana mı dustu dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…