2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim benden kac aydir gelio surekli gunduz gece farketmio dr bi sknti olmaz gelir dedi bana

Arkadaslar aranizda park yatak alan var mi arastirdikca daha cok kafam karisti hangi marka iyi diyip karar versem mutlaka olumsuz yorumlar okuyorum siz ne marka aldiniz artik eşimde bulalim alalim vakit daraliyo diyip duruyo
Ben alıcam canım neden olumsuz yorum aldın? Kullananlar hep memnun

Hahah, gebelikte zorunlu yatış yapanların zihnine yerleşmiş gündüz kuşağı ivana Çok güldüm

Arkadaslar aranizda park yatak alan var mi arastirdikca daha cok kafam karisti hangi marka iyi diyip karar versem mutlaka olumsuz yorumlar okuyorum siz ne marka aldiniz artik eşimde bulalim alalim vakit daraliyo diyip duruyo
Ben park yatagi onermem canim kizimda aldik 8 ay zor kullandik orasi burasi dagildi.dagilmayi gectim cok ses cikario cocuk kimildasa kumas sesi gelio her yerden sallarkende cok sesli.biz 8.ayinda ikinci besigi aldik ahsap en iyisi ama yinede sen bilirsin bizimki hanedan modeliydi papettonun.

Ablam da almıştı, daha ilk haftadan kırıldı bir tarafı... Bence de ahşap beşikler daha mantıklı...

Casual aqua aldık ebebekten 300liraya dönenceli müzikli klasik oyun parkı işte

Sağol canım bende baktım şimdi kanlı ve yeşil olmadığı sürece sorun yokmuş. Ne bileyim anacım korktum @ECEcanN acemilik işte. Anama sordum o da normal dedin
Geçmiş olsun yine de. İnsan bilmeyince herşeyden bir korkuyor. Yine nooluyoruz diye:) İlk mesajını okurken ben de o gerginliği hissettim. Normal bişi olmasına sevindim.

İlk oğlumda kraft almıştım. Şimdi ikincide de onu kullanıcam.

günaydın anneler, bir sürü yorum olmuş, okuması baya sürdü :) öncelikle dikkatimi çeken kayınvalide meselesi oldu, kendi fikrimce hep şunu düşünürüm, eşimizi seviyorsak her halükarda annesine babasına saygı göstermeliyiz çünkü sevdiğimiz adamın huyunu, suyunu, karakterinin oluşmasında onların da etkisi var. Bizler de anne olacağız inşallah, yıllarca emek verip sevgi gösterip üstüne titrediğimiz çocuklarımızın eşleri tarafından saygı görmezsek ne kadar üzülürüz, bunalırız hep bunu düşünürüm.
Herşeyden önce adaletli olmak lazım ve adaletin herkes için olması lazım, bazı yorumlarda kayınvalideleri tarafından eziyet gören, psikolojik istismara uğrayan, duygusal istismara uğrayan bayanların olduğunu gördüm, Allah sabrınızı arttırsın ve adaletiyle çektiklerinizin mükafatını versin. Ne zaman karşımdaki biri tarafından haksızlığa uğradığımı düşünsem içimden hep şunu tekrarlarım "Allah çok adildir, hiç kimsenin hakkını kimsede koymaz, bana yaptığın eziyetten dolayı sen bunun cezasını görürsün, bana yaptığın iyilikten dolayı sen bunun mükafatını alırsın" derim, gerçekten beni sakinleştirir. Şeytan insanı böyle zayıf noktalardan yakalar, sana şöyle dedi böyle yaptı eziyet etti diye dolduruşa getirir, sonuçta küslükler ya da aile içi soğukluklar başlar. Şeytanın her fısıltısında Allah'ın sonsuz adaletini düşünün, kimse yaptığının sonucundan kurtulamayacak. Eziyet görenlerin Allah sabrını ve mükafatını arttırsın, eziyet edeni de hidayete eriştirsin.
Sağlıkla ilgili bazı yorumlardan aklımda kalanlar, 30. haftadan sonra bazı gebelerde hormonların etkisiyle süt gelmesi görülebilir normaldir, görülmeyebilir o da normaldir, sütün kanlı ya da yeşil gibi farklı renkte olması durumunda gebelikten bağımsız olarak meme hastalıklarını araştırmak gerekir böyle bir durumda en kısa zamanda genel cerrahi doktoruna başvurun.
Su gelmesi ile ilgili, gebeliğe bağlı amniyon sıvısı baya bol miktarlıdır, tabiri caizse geldiğinde birkaç çiş miktarınızın toplamına eşittir. Yine de şüphelenirseniz doktorunuza haber vermekten çekinmeyin, kontrol edilmesi gereken bir durumdur. Kağıttan test diye sorulan şey turnusol kağıdıdır, sıvıya temas ettirildiğinde kırmızı renge dönüşürse idrar, maviye dönüşürse amniyon sıvısı olduğu düşünülür.
Gebeliğin 3. ayından sonra her ay hemogram ve tam idrar tahlili kontrolü önerilir. Doktorunuz istemediğinde aile hekiminize başvurup testleri orada da yaptırıp değerlendirtebilirsiniz. Şu an bir çok ilde aile sağlığı merkezleri ücretsiz kan ve idrar tahlili yapmaktadır, bilgi almak için ebenizle görüşebilirsiniz.
30. haftadan sonra ara ara kasılmalar başlayabilir, sebebi hem bebekle bir rahmin hızlı büyümesi hem de doğuma hazırlık çalışmalarıdır. Ancak kasılmaların sıklığı fazlaysa, dinlenmekle geçmiyorsa, canınızı beklediğinizden daha fazla yakıyorsa doktorunuza bu durumu bildiriniz, değerlendirmesini yapacaktır.

arkdaslarım kraftlardan çok memnunlardı. kendi odamız ve tatiller için kraft calipso aldm dayanıklı ve hafif. 70e 120 baya kullanışlı. tavsiye ederm

Kizlar çanasirlar icin renk koruyucu bez varmis. Renklilerde kullaninca, renk veren camasir olursa rengi hapsedip digerlerine karismasini engelliyormus. Ben alip kizimin camasirlarini yikarken kullanmayi dusunuyorum. Cok manikli geldi, siz de bi arastirin isterseniz

İnşallah sağlık sıhhatle alırsın kucağına gider hiç stres yapma kendine bu miyomlar gitsin die çocuk yapan ark var Doğumda gidiyor
ınsallah :) bebegıme bısey olmuyormus cok sukur bayada buyudu kızım. erken dogum olabılır dedı ama bı bucuk kılo oldu dogsada allahın ıznıyle buyur gıder ınsallah

Aynen cnm ya benm eşimde seninkiyle aynıymış :) :) sağolsun 3. ayda başladı ayakkabımı çorabımı giydirmeye sonrasını sen düşün artık
BENIMDE KIYAFETLERIMI FALAN GIYDIRIYO AYY BI SIMARIK OLUOM :)))) ANLIO SIMAR SIMAR OLSUN DIO :d:d

Babasi da brnm gibi.desene ne nerde hc anlamiyor hehe. Oyy kuzucum benm gostersn haha:))))) o doner annesi daha zamanimz cok.sukur. nstye de hc taklma ben gecen bi dru dinledm.herkesi sokmuyorz falan dedi

COK CICI OLMUS CANIM ELLERINE SAGLIKK

EVET BANA ABLAM GETIRDI. ACAYIP GUZEL HEPSINI ONUNLA YIKADIM

Ahsap koyacak yerim yok canim bide annemde kalicam dogumda 40 tan sonra eve gecicem o arada park alalim diyoruz tasima sikintisi olmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…