- 26 Kasım 2016
- 513
- 535
- 18
- 34
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.821
Canim benden kac aydir gelio surekli gunduz gece farketmio dr bi sknti olmaz gelir dedi banaGünaydın
Sabah kalktığım da göğüslerimin hizasında tişörtüm ıslanmıştı. Süt mü bubir liradan büyük ikisinde de gelmiş. Sola yattığım için soldaki azıcık yatağa gelmiş sağda ki de biraz ortaya kaymış. Kokusu yok ama böyle elle dokununca kaygan gibi ?
Ben alıcam canım neden olumsuz yorum aldın? Kullananlar hep memnunArkadaslar aranizda park yatak alan var mi arastirdikca daha cok kafam karisti hangi marka iyi diyip karar versem mutlaka olumsuz yorumlar okuyorum siz ne marka aldiniz artik eşimde bulalim alalim vakit daraliyo diyip duruyo
Hahah, gebelikte zorunlu yatış yapanların zihnine yerleşmiş gündüz kuşağı ivanaAynı şeyi düşünüyorum. Bebek odası diye mavinin elli tonu bir sürü farklı desen bir arada:) İvana'dan öğrendiğimiz bir şey varsa o da tek star parça olacakEminim senin odanda çok güzel olmuştur. Bebişin güle güle bol bol uyusun içinde
Ben park yatagi onermem canim kizimda aldik 8 ay zor kullandik orasi burasi dagildi.dagilmayi gectim cok ses cikario cocuk kimildasa kumas sesi gelio her yerden sallarkende cok sesli.biz 8.ayinda ikinci besigi aldik ahsap en iyisi ama yinede sen bilirsin bizimki hanedan modeliydi papettonun.Arkadaslar aranizda park yatak alan var mi arastirdikca daha cok kafam karisti hangi marka iyi diyip karar versem mutlaka olumsuz yorumlar okuyorum siz ne marka aldiniz artik eşimde bulalim alalim vakit daraliyo diyip duruyo
Ablam da almıştı, daha ilk haftadan kırıldı bir tarafı... Bence de ahşap beşikler daha mantıklı...Arkadaslar aranizda park yatak alan var mi arastirdikca daha cok kafam karisti hangi marka iyi diyip karar versem mutlaka olumsuz yorumlar okuyorum siz ne marka aldiniz artik eşimde bulalim alalim vakit daraliyo diyip duruyo
Casual aqua aldık ebebekten 300liraya dönenceli müzikli klasik oyun parkı işteArkadaslar aranizda park yatak alan var mi arastirdikca daha cok kafam karisti hangi marka iyi diyip karar versem mutlaka olumsuz yorumlar okuyorum siz ne marka aldiniz artik eşimde bulalim alalim vakit daraliyo diyip duruyo
Geçmiş olsun yine de. İnsan bilmeyince herşeyden bir korkuyor. Yine nooluyoruz diye:) İlk mesajını okurken ben de o gerginliği hissettim. Normal bişi olmasına sevindim.Sağol canımbende baktım şimdi kanlı ve yeşil olmadığı sürece sorun yokmuş. Ne bileyim anacım korktum @ECEcanN acemilik işte. Anama sordum o da normal dedin
İlk oğlumda kraft almıştım. Şimdi ikincide de onu kullanıcam.Arkadaslar aranizda park yatak alan var mi arastirdikca daha cok kafam karisti hangi marka iyi diyip karar versem mutlaka olumsuz yorumlar okuyorum siz ne marka aldiniz artik eşimde bulalim alalim vakit daraliyo diyip duruyo
evt teyzesı :) buyudu kızım masalllahGunaydin canim masallaaahh koca kiz olmus annesi :)
arkdaslarım kraftlardan çok memnunlardı. kendi odamız ve tatiller için kraft calipso aldm dayanıklı ve hafif. 70e 120 baya kullanışlı. tavsiye edermArkadaslar aranizda park yatak alan var mi arastirdikca daha cok kafam karisti hangi marka iyi diyip karar versem mutlaka olumsuz yorumlar okuyorum siz ne marka aldiniz artik eşimde bulalim alalim vakit daraliyo diyip duruyo
ınsallah :) bebegıme bısey olmuyormus cok sukur bayada buyudu kızım. erken dogum olabılır dedı ama bı bucuk kılo oldu dogsada allahın ıznıyle buyur gıder ınsallahİnşallah sağlık sıhhatle alırsın kucağına gider hiç stres yapma kendine bu miyomlar gitsin die çocuk yapan ark var Doğumda gidiyor
BENIMDE KIYAFETLERIMI FALAN GIYDIRIYO AYY BI SIMARIK OLUOM :)))) ANLIO SIMAR SIMAR OLSUN DIO :d:dAynen cnm ya benm eşimde seninkiyle aynıymış :) :) sağolsun 3. ayda başladı ayakkabımı çorabımı giydirmeyesonrasını sen düşün artık
Babasi da brnm gibi.desene ne nerde hc anlamiyor hehe. Oyy kuzucum benm gostersn haha:))))) o doner annesi daha zamanimz cok.sukur. nstye de hc taklma ben gecen bi dru dinledm.herkesi sokmuyorz falan dediBen anliyorum neresi neresi falan diye benimkininde 3 gun onceye kadar kafasi asagidaydi iste dönmüs kerata ya kadin karnini gösteriyo esim diyo ordaki burnumu cok güldük yamasallah bacaklarinida acti pipi yumurta yigidin mali meydanda olur der gibi terbiyesiz ya yerim onun heryanini askim oglum ama cok akilli teyzesi doguma kadar geri döner o güveniyorum ben bebisime.
COK CICI OLMUS CANIM ELLERINE SAGLIKKKızlar kızımın şişe ve hediyelik etiketini hazırladım şimdi bilgisayarda. Nasıl olmuş çok mu abur cubur yapmışım.Normalde hep sade tasarımlar yaparım ama kızım söz konusu olunca bir sürü süs koymak istiyorum
Eki Görüntüle 1967913
Kizlar çanasirlar icin renk koruyucu bez varmis. Renklilerde kullaninca, renk veren camasir olursa rengi hapsedip digerlerine karismasini engelliyormus. Ben alip kizimin camasirlarini yikarken kullanmayi dusunuyorum. Cok manikli geldi, siz de bi arastirin isterseniz
Ahsap koyacak yerim yok canim bide annemde kalicam dogumda 40 tan sonra eve gecicem o arada park alalim diyoruz tasima sikintisi olmasin diyeBen park yatagi onermem canim kizimda aldik 8 ay zor kullandik orasi burasi dagildi.dagilmayi gectim cok ses cikario cocuk kimildasa kumas sesi gelio her yerden sallarkende cok sesli.biz 8.ayinda ikinci besigi aldik ahsap en iyisi ama yinede sen bilirsin bizimki hanedan modeliydi papettonun.
Maşallah annesi, sağlıkla vaktinde doğsun inşallah...HERKESE GUNAYDINLARR. DUN GORUS GUNU IDI KIZIMI GORDUM 1400 OLMUS PRENSES YUZUNU GOSTERMEDI AMA HERSEY YOLUNDA
Hangi modeli canim bende kraft yada prego dusunuyorum ama emin degilizİlk oğlumda kraft almıştım. Şimdi ikincide de onu kullanıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?