2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yok benimki katiyen yemek yapmaz dışarıdan söyler aç bırakmaz sofrada kurar bulaşıkları makinaya koyar ama katiyen mutfağa girip yemektir odur yapmaz bi yaptığı evde yoğurt varsa aldığı şeyin yanına ayran yapar seninki maşallah baya yapıyor anlıyor demek ki mutfak işinden

Bugun nazlanayim bakayim napacak :) ama sanmiyorum beni cekecegini senin dedigin gibi bulasik cikmasin diye disaridan soyler yemegi :)
Yemek yedikten sonra da yat ay uy de iki bakalım öyle ha bire sana bişeyler getirtmez bari hatta sen de su iste falan sen pire gibi geziyorsundur evde adam da tabi bu iyi der hersey ister senden artık bizim naz zamanımız geldi

Gicirdiyo dagiliyo gibi genel olumsuzluklar kumas kalitesi sallanma ozelligi dayaniklilok derken kafam allak bullak oldu
Canım ben hep olumlu yorumlar duydum park yatakla ilgili. Bir arkadaşımın çocuğu hele o kadar sevmiş ki, 3,5 yaşında hala onda yatmaya bayılıyor. Biz de aldık ilk 6 ay yanımda yatırmak için, bir de kendi odasına büyüyen beşik aldık. 6.aydan sonra oraya geçirmeyi düşünüyoruz geçerse :)) park yatağı da bu durumda bebeği oturma odasına yanımıza getirince falan oyun yatağı olarak kullanıcaz, ayrıca taşınabilir bir şey olduğu ve ailelerimiz bizden kmlerce uzakta yaşadığı için onların yanına giderken de götürebiliriz diye düşündük. Anne yanı diğer beşikler (next to me tarzı) baya küçük boyutlu 6 aylığa kadar ancak kullanılabiliyor sonrasında kullanışsız, bu yüzden park yatağı tercih ettik. biz prego wonderland aldık. Biraz çocuğun yatağa tepkisi ve aldığın ürünün kalitesi ile de ilgili galiba neler yaşayacağımız, bakalım görücez belki çok sevicek belki sevmeyecek artık şans :))

Secereyi dökmek

Babasi da brnm gibi.desene ne nerde hc anlamiyor hehe. Oyy kuzucum benm gostersn haha:))))) o doner annesi daha zamanimz cok.sukur. nstye de hc taklma ben gecen bi dru dinledm.herkesi sokmuyorz falan dedi
Bizim sulalede benden baska kimse anlamiyo ultrasondan desek daha dogru ayrica karnina ordaki burnumu demek ne ya doktor bisey olunca alttan bakiyo hep bide bu cati muayenesi olayi nasil olcak yapcaklarmi falan bakalim tuhaflar ya allaha emanetim sanirim doguma kadar :)

Cok sirin bence benim oglusun etiketindede bebek var hosgeldin emiralp yaziyor:) biraz abartmak hakkimiz yani:)

Aynen cnm ya benm eşimde seninkiyle aynıymış :) :) sağolsun 3. ayda başladı ayakkabımı çorabımı giydirmeye sonrasını sen düşün artık
Ben de akşam ateş bastı uzanirken koltukta eşime dedim üfle çok fenayim garibim üfleyip duruyor dinleniyor arada ay tansiyonum düştü diyor

Ahsap koyacak yerim yok canim bide annemde kalicam dogumda 40 tan sonra eve gecicem o arada park alalim diyoruz tasima sikintisi olmasin diye

Canım chicco next 2me ya da sobee nin anne yanı beşiğini alabilirsin. Hem küçük hemde çantasıyla taşınabilir. Ama 6 aya kadar yatırabilirsin

Aynen canim bizdede o mantik var babamlarin yazlik var oraya giderken flaan sikinti yasamayiz evde de yer yok maalesef yatak odasinda yanimizda olsun uyaninca emzirme sikintisi yasamayalim mantigiyla karar verdik insallah kullanmak nasip olur herkese o kadar emek veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…