- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.841
Bizim de saat 2 de randevumuz,kuzumu merak etmekteyimmmSaat. 1 de kontrolümüz var bide rapor vercek doktorum merakla bekliorm minik fasülyemm ne kadar olms diye sizede haber ederm kızlar
Kumasi nasil canim hic gormedim o modeliCasual aqua aldık ebebekten 300liraya dönenceli müzikli klasik oyun parkı işte
Gicirdiyo dagiliyo gibi genel olumsuzluklar kumas kalitesi sallanma ozelligi dayaniklilok derken kafam allak bullak olduBen alıcam canım neden olumsuz yorum aldın? Kullananlar hep memnun
Tamam canim bakalim tekrar o modele saolasinarkdaslarım kraftlardan çok memnunlardı. kendi odamız ve tatiller için kraft calipso aldm dayanıklı ve hafif. 70e 120 baya kullanışlı. tavsiye ederm
Kız doğuma 2 aydan az kalmış senin maşallahBizim de saat 2 de randevumuz,kuzumu merak etmekteyimmm
Yok benimki katiyen yemek yapmaz dışarıdan söyler aç bırakmaz sofrada kurar bulaşıkları makinaya koyar ama katiyen mutfağa girip yemektir odur yapmaz bi yaptığı evde yoğurt varsa aldığı şeyin yanına ayran yapar seninki maşallah baya yapıyor anlıyor demek ki mutfak işindenHiç kahramanlık yapmayın kızlar, eğilip kalkmak hep risk. Alıştırın kocaları çalışsınlar. Benim eşim her zaman yardımcıydı ama artık yemeği halim olursa yapıyorum yoksa o yapıyor, bulaşıkları da uzun süredir hiç yıkamıyorum. Makineye eğilip kalkmak riskli. Hatta makinenin içinde temizleri eksik görünce sen mi aldın buradan bir şey diye dik dik bakıyor. Lazım oldu aldım diyorumona bile kızacak neredeyse niye eğilip aldın diye Sarı bezlerle şov yapıyor tezgahta Demem o ki son günler, dikkat edin... Y Yesilelma90
Yemek yedikten sonra da yat ay uy de iki bakalım öyle ha bire sana bişeyler getirtmez bari hatta sen de su iste falan sen pire gibi geziyorsundur evde adam da tabi bu iyi der hersey ister senden artık bizim naz zamanımız geldiBugun nazlanayim bakayim napacak :) ama sanmiyorum beni cekecegini senin dedigin gibi bulasik cikmasin diye disaridan soyler yemegi :)
Canım ben hep olumlu yorumlar duydum park yatakla ilgili. Bir arkadaşımın çocuğu hele o kadar sevmiş ki, 3,5 yaşında hala onda yatmaya bayılıyor. Biz de aldık ilk 6 ay yanımda yatırmak için, bir de kendi odasına büyüyen beşik aldık. 6.aydan sonra oraya geçirmeyi düşünüyoruz geçerse :)) park yatağı da bu durumda bebeği oturma odasına yanımıza getirince falan oyun yatağı olarak kullanıcaz, ayrıca taşınabilir bir şey olduğu ve ailelerimiz bizden kmlerce uzakta yaşadığı için onların yanına giderken de götürebiliriz diye düşündük. Anne yanı diğer beşikler (next to me tarzı) baya küçük boyutlu 6 aylığa kadar ancak kullanılabiliyor sonrasında kullanışsız, bu yüzden park yatağı tercih ettik. biz prego wonderland aldık. Biraz çocuğun yatağa tepkisi ve aldığın ürünün kalitesi ile de ilgili galiba neler yaşayacağımız, bakalım görücez belki çok sevicek belki sevmeyecek artık şans :))Gicirdiyo dagiliyo gibi genel olumsuzluklar kumas kalitesi sallanma ozelligi dayaniklilok derken kafam allak bullak oldu
Secereyi dökmekHic oyle dusunme ve kahraman kadin olmayi hemen bi kenara birak..ben 15 sene sonra ayiktim sen erkenden kendine gel canim :))
Bizden kara kas kara goz cikmazda agir olsun abi desinler :)) ismin bir agirligi var farkindayim. buyuk oglumun adi poyraz oda agir bi cocuktur .yahu ben seceremi doktum burda valla tanidik birine denk gelmesem bari :))
Bizim sulalede benden baska kimse anlamiyo ultrasondan desek daha dogru ayrica karnina ordaki burnumu demek ne yaBabasi da brnm gibi.desene ne nerde hc anlamiyor hehe. Oyy kuzucum benm gostersn haha:))))) o doner annesi daha zamanimz cok.sukur. nstye de hc taklma ben gecen bi dru dinledm.herkesi sokmuyorz falan dedi
Cok sirin bence benim oglusun etiketindede bebek var hosgeldin emiralp yaziyor:) biraz abartmak hakkimiz yani:)Kızlar kızımın şişe ve hediyelik etiketini hazırladım şimdi bilgisayarda. Nasıl olmuş çok mu abur cubur yapmışım.Normalde hep sade tasarımlar yaparım ama kızım söz konusu olunca bir sürü süs koymak istiyorum
Eki Görüntüle 1967913
Canim o zaman en iyi markayi arastir ben hanedan modeli almistim o yuzden papetto almistim bi arkadasimin onerisiyle.en azindan o markayi almaAhsap koyacak yerim yok canim bide annemde kalicam dogumda 40 tan sonra eve gecicem o arada park alalim diyoruz tasima sikintisi olmasin diye
Ben de akşam ateş bastı uzanirken koltukta eşime dedim üfle çok fenayim garibim üfleyip duruyor dinleniyor arada ay tansiyonum düştü diyorAynen cnm ya benm eşimde seninkiyle aynıymış :) :) sağolsun 3. ayda başladı ayakkabımı çorabımı giydirmeyesonrasını sen düşün artık
Yazık yaaaaaBen de akşam ateş bastı uzanirken koltukta eşime dedim üfle çok fenayim garibim üfleyip duruyor dinleniyor arada ay tansiyonum düştü diyor
Ahsap koyacak yerim yok canim bide annemde kalicam dogumda 40 tan sonra eve gecicem o arada park alalim diyoruz tasima sikintisi olmasin diye
Aynen canim bizdede o mantik var babamlarin yazlik var oraya giderken flaan sikinti yasamayiz evde de yer yok maalesef yatak odasinda yanimizda olsun uyaninca emzirme sikintisi yasamayalim mantigiyla karar verdik insallah kullanmak nasip olur herkese o kadar emek veriyoruzCanım ben hep olumlu yorumlar duydum park yatakla ilgili. Bir arkadaşımın çocuğu hele o kadar sevmiş ki, 3,5 yaşında hala onda yatmaya bayılıyor. Biz de aldık ilk 6 ay yanımda yatırmak için, bir de kendi odasına büyüyen beşik aldık. 6.aydan sonra oraya geçirmeyi düşünüyoruz geçerse :)) park yatağı da bu durumda bebeği oturma odasına yanımıza getirince falan oyun yatağı olarak kullanıcaz, ayrıca taşınabilir bir şey olduğu ve ailelerimiz bizden kmlerce uzakta yaşadığı için onların yanına giderken de götürebiliriz diye düşündük. Anne yanı diğer beşikler (next to me tarzı) baya küçük boyutlu 6 aylığa kadar ancak kullanılabiliyor sonrasında kullanışsız, bu yüzden park yatağı tercih ettik. biz prego wonderland aldık. Biraz çocuğun yatağa tepkisi ve aldığın ürünün kalitesi ile de ilgili galiba neler yaşayacağımız, bakalım görücez belki çok sevicek belki sevmeyecek artık şans :))
Tamam canim aklimizda bulunsunCanim o zaman en iyi markayi arastir ben hanedan modeli almistim o yuzden papetto almistim bi arkadasimin onerisiyle.en azindan o markayi alma
Evvet canım az kaldı çok heyecanlıyımmmmKız doğuma 2 aydan az kalmış senin maşallah
Canım çok teşekkür ederim o kadar bakmama rağmen nette bulamamıştımcanım tesadüf denk geldi lcw'de var :)
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kiz-bebek/Sirt-Bezi-2-li/2675019/517242
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?