- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #46.101
Haha bende öyle dedim şiş o şiş dedim iş arkadaşları da padişah soyu adamın burnu büyük olur dediler herkes gaz verdi de anasının oğlu oTabiki cnm benm. birde şiş oluyor bebekler zaten. su nedeniyle şiş oluyorlar. doğduktan snra şişlikleri iniyor.Burnu bile şiş onun yerim o burnu ben us kurban olurum
Hahaah yerim seni ya beni rahatlatmaya calisiyo :) olacak bi sekilde kuzum sonucta korkmuyorum hic endisemde yok rabbim yar ve yardimcimiz olsun o an o bize yeter.Amamn bu nst de ne imiss daha dune kadar bilmiyoduk:))) hayrlisi olsun kuzu napalm. Iyi dusunelm hep iyi olsunn insaallah
PentiCanım onun markası ne bari ondan alalım ben hatta öyle rahat bisey bulsam günlük hayatta da giycem
Cok saol canim bilgiler icin, tecrubeli annenin hali baska iste. Simdiden kanama durumumu bilemiyorum ama yinede ben de alayim hasta ortusu, kendi nevresim takimimi goturcem bosuna lekelenmesinCanim hasta pedini daha oncede solemistim bikac arkadasa kulot seklinde olanlari egerki sezeryan gibi bi durumunuz olursa kullandirmio drlar dikislerin acikta kalmasi lazim diye ben kizimdada simdide dependin mesane pedi olani aldim cokta rahat ettim.kanamasi cok olan iki paket az olana bi baket yeter fiyati 10 tl.sonra zaten normal orkide geciosun.ben bide hasta ortusu aldim altima sermek icin kizimda akil edememistim bazen tasma durumu olabilio yatak yorgan batmasin diye ama cok gerekli bisey mi dersen almasanda olur benim kanamam cok oluo diye aldim.emzirme sutyenine gelince ben bezleri hic sevmiorum gogusleri bi sekilsiz gosterio kizimdada destekli onden kopcasi olan sutyen aldim banada teyzem tavsiye etmisti cok memnun kaldim.simdide aynisini kullanicam
Canim benimde damar gibi cikmisti ilk ben catlamis diye gordum annemler yok dedi ama catlak sanirim hatta ustunde iki tane daha var ilkinde önce yesildi damar sonra sanki mor gibi oldu ama catlak var oda kesin@mavigiller Bende henüz bir şey yok.. Bir kaç ay öncesinden beri damarlarım belliydi. İnş çatlama belirtisi değildir ya
Ayyy harikasin, pentinin internet sayfasindan bakayim hemencik. Ablama aldiririm. Ben bakayim da bulunca sana da sorarim bu mu diyePentiPetisko öyle kalın bir tabaka değil ama o bildiğimiz direk penye şeklinde değil, ince bir katmanı var. Ben arada takıyorum göğüs ucum belli olmuyor kesinlikle.
Rica ederim canim benim ne demek simdi markasini hatirlayamiorum annemde kaliorum ben eve ugrayinca atarim sana resminide markasinida kuzucum.bella dona dan almistim onden acilmali arkasi caprazli diye tarif etmistim bende.Cok saol canim bilgiler icin, tecrubeli annenin hali baska iste. Simdiden kanama durumumu bilemiyorum ama yinede ben de alayim hasta ortusu, kendi nevresim takimimi goturcem bosuna lekelenmesinbahsettigin sutyenin markasi nedir canim? Ben de ondan alayim
Canim gecelige hic gerek yok rahat edemezsin zaten.lohusa pijamasinada gerek yok aslinda neden dersen zaten o emzirme cepleri minnacik bisey ordan meme falan sigmaz :) bende iki tane var ama sadece hamilelikte alt kismi rahat oldugu icin aldim yoksa dogumdan sonra bi etkisi yok pijama takimlari en rahati ustten dugmeli olanlar ben kizimda hastanede normal pijama takimi giydim ama sezeryan oldugu icin altinin lastigi cok onemli cok dar olmamali hastaneye gotureceginiz pijama takiminin bi kolu bol olsun cunku serum takili oluo bide altinin lastigi alirken bunlara dikkat et yeter kuzumRainbow06 tatlim bide birsey sorucam, illa emzirme ozelligi olan pijama ya da gecelik giymemize gerek var mi? Yani onden dugmelilerde yeterli olur degil mi emzirme icin? Benim lohusa pijamam da emzirme cebi dedikleri sey yok ama onden dugmeli. Bide bana herkes gecelik alma kullanilmiyo, pijama takimi rahat dediler normal ve sezeryan dogum yapan arkadaslarim. Ben de o yuzden gecelik almadim. Sen ne diyosun bu konuda canim? Yedekte dursun diye bir tane gecelik alsammi?
85C ama ben mağazadan deneyerek aldım. Normalde şuan taktığından 1 beden göğüsten 1 beden de sırttan büyük alsan bence yeterli olur gibime geliyor ama sen kendin değerlendir, ben denemeden almıyorum genellikle. Model bu ama galiba internette pek bedeni kalmamış :/ https://www.penti.com/ten-mamma-emzirme-sutyeni-zidPLMAMESU16IY-SKIAyyy harikasin, pentinin internet sayfasindan bakayim hemencik. Ablama aldiririm. Ben bakayim da bulunca sana da sorarim bu mu diyebenim magazaya gidecek durumum olmayabilir cunku ya da internetten siparis veririm. Bedeni nasil aldin canim?
İnsanin ablasi olmasi ne guzelmis yahu, bir ablanin eksikligini 29 yasinda seninle hissetmis oldumAyyy harikasin, pentinin internet sayfasindan bakayim hemencik. Ablama aldiririm. Ben bakayim da bulunca sana da sorarim bu mu diyebenim magazaya gidecek durumum olmayabilir cunku ya da internetten siparis veririm. Bedeni nasil aldin canim?
Iyiyiz canim sen nasilsin
Kız o tasarımcı zatenÇok beğendim süper süper bir tasarımcının olması gerektiği gibi gayet yaratıcısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?