- Konu Sahibi endless love
-
- #4.601
Evet canm var bi cizgi sanki aslinda ilk yaptigimda daha pembeydi belliydi sonradan boyle oldu.Bi diyorum eger gebelik olsa cikmaz miydi testte soncta 2 gun gecmis adetim.Bide diyorum gec dollenmemi acaba diye.Normlde hic gecikmem cnku.inş.hayırlı haberlerle geliriz ikimizde cnm
bende ilk haftalarda beri var uyku hali yorgunluk kolumu kaldıracak halim yok
silik çizgiyi bende gördüm sanki
geçmiş olsun canım inş tez zamanda iyileşir,Oğlum hasta ya 2 gündür Ateşli gün boyu babasının kucağından inmiyor ağlıyor iştahsız kusuyor
Ben varım canım korkma doktor gayet normal dedi eğer kaşıntı koku vs yapmıyorsa hiç sorun yok bazı kadınlarda olur dedi doktorumkızlar sarı yeşil akıntısı olan varmı
Bebeğini gördün mü CanımKızlar bugün ben de gidiyorum bebişin kalbini duymayaa
Bi de karından mı baktılar ilk muayene de neler oluyo anlatırmışın çok merak ediyorum daKızlar bugün ben de gidiyorum bebişin kalbini duymayaa
inşallah.bi sorun olmaz.canm önümüzdeki ay gidince anlıcaz artık inş düzenlidir gelişimi sorun çıkmaz :) bnde doktorun dediğine göre 7+2 yim şuan :)Canım benim de aynı ben yumurtlama takibi yapmıştım zaten o yüzden geç yumurtladığımı biliyordum, ama sanırım döllenme de geç olmuş şu an sata göre 8+6 olmam lazım 7+6 yım, doğuma başta 29.04.17 denilmişti şimdi 1 hafta daha geç olacak dendi, bir problem olduğunu sanmıyorum yani olabiliyormuş böyle önemli olan bebeğin düzenli gelişimi
nasıl bır sacmalık ya arkadasının senın hamılelıgınden ona ne yani tutkı sen sölemıssın daha ; birde onla ilgili plan yapmayın mı ? al arkadasını karsına sor bence sana mı dustu dıye
Suratinin ortasina bitane indir sacindan tut surukle.yani usulen uygun degil ama tamda bunlari hak edicek seyler yapmis.les kargasi.
5 haftalıkken karından kese görünebiliyor. 6 haftalıkken kalp atışı için vajinal, 7 haftalıkken karından bakıyorlar.Bi de karından mı baktılar ilk muayene de neler oluyo anlatırmışın çok merak ediyorum da
Canım emin olmak için yarın bir test daha ys hatta imkanın varsa şimdi erken gebelik testlerinden al brn onunla öğrendim predictor ve clereblue en iyisiEvet canm var bi cizgi sanki aslinda ilk yaptigimda daha pembeydi belliydi sonradan boyle oldu.Bi diyorum eger gebelik olsa cikmaz miydi testte soncta 2 gun gecmis adetim.Bide diyorum gec dollenmemi acaba diye.Normlde hic gecikmem cnku.
Ona neymiş sen gidip söyleyemiyor musun hamile olduğunu,çalışırsın çalışmazsın senin bileceğin iş ne demek onunla ilgili plan yapmayın.En nefret ettiğim insan tipi ya
Canim tsti alirken 2 tane almistim.Ama simdi diyordum ki digerin yarinnsabh ilk idrarla yapayim ama simdi cikmadigna gore testte ya gec dollenme yada adet olucam.Eger gec dollenmeyse yarin sabhki testtede cikmaz diye dusunuyorum napsam bilemedmCanım emin olmak için yarın bir test daha ys hatta imkanın varsa şimdi erken gebelik testlerinden al brn onunla öğrendim predictor ve clereblue en iyisi
Sagol cnm.yarin 7 haftalik olucam insallah.burdaki devlet hastanesinde bitane doktor var bayan ama havasindan gecilmiyo.cok geriliyorum kadinin yaninda soruma cvp bile vermiyo.sali kanda baktirmak icin gittim.kanda gebelik cikinca karindanda bakti minik bi kese var cuma gel dedi.ben bugun gitmiycem 8.haftaya kadar bekliycem.bos gebeliktede 8.haftaya kadar bekletmislerdi.goremedim diyip gonderse bi hafta gecmez benim icin.burda alltanda bakmiyolar cihaz yok.icimde bi endise korkarak dua ederek bekliyorum.insallah insallah hepimiz saglikla dunyaya getirirz bebeklerimizi.butun anneler icin dua ediyorum.allahim duysun sesimizi.
Eki Görüntüle 1888649 sizce hafif sekilde gorunen cizgi var mi bitek ben Mi goruyorum
2 günde bir değerler katlanıyor,şuan içşn en garanti ya erken gebelik testi yada kan testi cnm. Fotoğraf ı yakınlaştırır silik 2. Çizgiyi gördüm sanki ama bilemeyeceğim.Yarın yap testi istersen tekrar,olmadı kan testi yaptırırsınCanim tsti alirken 2 tane almistim.Ama simdi diyordum ki digerin yarinnsabh ilk idrarla yapayim ama simdi cikmadigna gore testte ya gec dollenme yada adet olucam.Eger gec dollenmeyse yarin sabhki testtede cikmaz diye dusunuyorum napsam bilemedm
Sagol canim bekliycem biraz daha eger olmazsam adet gidicem dr a.Çizgiyi bende gördüm sanki canım kan testi ver bence
O zamn bekleyim biraz canm adet olmazsam zaten dr a giderm gec dollenmeyse zaten smdi belli belirsz olacak snclar2 günde bir değerler katlanıyor,şuan içşn en garanti ya erken gebelik testi yada kan testi cnm. Fotoğraf ı yakınlaştırır silik 2. Çizgiyi gördüm sanki ama bilemeyeceğim.Yarın yap testi istersen tekrar,olmadı kan testi yaptırırsın
Ben de okul acildi ya eskisi gibi bakamyrm sayfaya. Allah sifa versn cnm ayni zamnda alacaz bebeislerimizi insallh bisick olmaz bebislere:)Dahilyeye randevu aldım gidicem haftaya ilaç falan yazıp gönderir oda allahdan başka şifa verenimiz yok herşeyi allaha bıraktım rabbim en doğrusunu bilir. Sen nasılsın göremiyom seni hiç
Canim ben gormedim ama bilemiyorum senin elinde test varsa vardir yani senn gormen yeterli.gebelik yoksa silikte olsa asla cikmaz.yerinde olsam elindeki testi goturup geri ver hassaslardan al kesin sonuc olur.pozitif cikarsada pazartesi goder kan verirsin.Eki Görüntüle 1888649 sizce hafif sekilde gorunen cizgi var mi bitek ben Mi goruyorum
naminn ama bugün çok mutluyum gercekten, düşünsenize üç canlı olmak harika bir duygu, eskiden beri hep hayalim idi ikizim olsun, bi kız biri erkek olsun, komik gelebilir size amasonra yakınımın düğününde birine gelinlik birine damatlık giydireyim
Canim ben dun gittigimde dr vajinal ultrasonla bakmadi.ekranda kalp atislarini bende gordum pitircigimin.iki uc sn kadar ses acti duyamayiz henuz dedi ama cook derinden duyuldu kalp atis cizgilerini gordum oda bana yetti cok sukur.Bi de karından mı baktılar ilk muayene de neler oluyo anlatırmışın çok merak ediyorum da
Ayni durumdayim iki cocuk servisi yapiyorum resmen surekli yoldayim.ins yollarda dogurmamBen de okul acildi ya eskisi gibi bakamyrm sayfaya. Allah sifa versn cnm ayni zamnda alacaz bebeislerimizi insallh bisick olmaz bebislere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?