2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
inş.hayırlı haberlerle geliriz ikimizde cnm

bende ilk haftalarda beri var uyku hali yorgunluk kolumu kaldıracak halim yok

silik çizgiyi bende gördüm sanki
Evet canm var bi cizgi sanki aslinda ilk yaptigimda daha pembeydi belliydi sonradan boyle oldu.Bi diyorum eger gebelik olsa cikmaz miydi testte soncta 2 gun gecmis adetim.Bide diyorum gec dollenmemi acaba diye.Normlde hic gecikmem cnku.

inşallah.bi sorun olmaz.canm önümüzdeki ay gidince anlıcaz artık inş düzenlidir gelişimi sorun çıkmaz :) bnde doktorun dediğine göre 7+2 yim şuan :)

nasıl bır sacmalık ya arkadasının senın hamılelıgınden ona ne yani tutkı sen sölemıssın daha ; birde onla ilgili plan yapmayın mı ? al arkadasını karsına sor bence sana mı dustu dıye

hadi sevinirsin söylesin anlarım belki ama bir de bana gelio söyledim seninle ilgili plan yapmasınlar diye diyor.. neden öyle söyledin benim çalışmayacağımı düşünürler dedim, yok yok o anladı demek istediğimi yormayın onu anlamında söyledim diye çeviriyor.. anlamakkk zor zorr... hasta değilim ki hamileyim, tabi ki de allah nasip ederse çalışacağım.. hatta masraf çok daha çok çalışmak gerekecek..

Suratinin ortasina bitane indir sacindan tut surukle.yani usulen uygun degil ama tamda bunlari hak edicek seyler yapmis.les kargasi.

ahhhh qiza duygularıma tercüman oldun.. daha fazlasını bile yapmak istiyor insan.. maalesef bazı insanlar çok art niyetli..

Evet canm var bi cizgi sanki aslinda ilk yaptigimda daha pembeydi belliydi sonradan boyle oldu.Bi diyorum eger gebelik olsa cikmaz miydi testte soncta 2 gun gecmis adetim.Bide diyorum gec dollenmemi acaba diye.Normlde hic gecikmem cnku.
Canım emin olmak için yarın bir test daha ys hatta imkanın varsa şimdi erken gebelik testlerinden al brn onunla öğrendim predictor ve clereblue en iyisi

Ona neymiş sen gidip söyleyemiyor musun hamile olduğunu,çalışırsın çalışmazsın senin bileceğin iş ne demek onunla ilgili plan yapmayın.En nefret ettiğim insan tipi ya

O kadar hızlı bir şekilde yetiştirmiş ki... hayat bizim tasası onların. Kalplerinden ne geçiyorsai Allah'ım kat ve kat fazlasını versin inş.

Canım emin olmak için yarın bir test daha ys hatta imkanın varsa şimdi erken gebelik testlerinden al brn onunla öğrendim predictor ve clereblue en iyisi
Canim tsti alirken 2 tane almistim.Ama simdi diyordum ki digerin yarinnsabh ilk idrarla yapayim ama simdi cikmadigna gore testte ya gec dollenme yada adet olucam.Eger gec dollenmeyse yarin sabhki testtede cikmaz diye dusunuyorum napsam bilemedm

Gönlünü ferah tut qiza, dediğin gibi acele etme.. benim 7. haftalıkta ultrasonda çok zor gördü.. baya bir bastırdı, sonra da midem bulandı. deri tabakası bile etkiliyor görmemizi dedi. inş keseni görür, bebişinin kalp atışını da duyarsın bir an önce ... Allah'ım hayırlısını nasip etsin.

Canim tsti alirken 2 tane almistim.Ama simdi diyordum ki digerin yarinnsabh ilk idrarla yapayim ama simdi cikmadigna gore testte ya gec dollenme yada adet olucam.Eger gec dollenmeyse yarin sabhki testtede cikmaz diye dusunuyorum napsam bilemedm
2 günde bir değerler katlanıyor,şuan içşn en garanti ya erken gebelik testi yada kan testi cnm. Fotoğraf ı yakınlaştırır silik 2. Çizgiyi gördüm sanki ama bilemeyeceğim.Yarın yap testi istersen tekrar,olmadı kan testi yaptırırsın

O zamn bekleyim biraz canm adet olmazsam zaten dr a giderm gec dollenmeyse zaten smdi belli belirsz olacak snclar

Dahilyeye randevu aldım gidicem haftaya ilaç falan yazıp gönderir oda allahdan başka şifa verenimiz yok herşeyi allaha bıraktım rabbim en doğrusunu bilir. Sen nasılsın göremiyom seni hiç
Ben de okul acildi ya eskisi gibi bakamyrm sayfaya. Allah sifa versn cnm ayni zamnda alacaz bebeislerimizi insallh bisick olmaz bebislere:)

Eki Görüntüle 1888649 sizce hafif sekilde gorunen cizgi var mi bitek ben Mi goruyorum
Canim ben gormedim ama bilemiyorum senin elinde test varsa vardir yani senn gormen yeterli.gebelik yoksa silikte olsa asla cikmaz.yerinde olsam elindeki testi goturup geri ver hassaslardan al kesin sonuc olur.pozitif cikarsada pazartesi goder kan verirsin.

n
Ne guzel canim Allah gonlune gore vermis Onceden bende isterdim ama simdi ne yalan soyleyim kortum acikcasi 4 cocuklu olmk zor olsa gerek
Bi de karından mı baktılar ilk muayene de neler oluyo anlatırmışın çok merak ediyorum da
Canim ben dun gittigimde dr vajinal ultrasonla bakmadi.ekranda kalp atislarini bende gordum pitircigimin.iki uc sn kadar ses acti duyamayiz henuz dedi ama cook derinden duyuldu kalp atis cizgilerini gordum oda bana yetti cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…