2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Ben geldim moralim bozuk. Vajinal bakti goremedi kalp atisi yok kese boyutu vs icinde olumlu konuşmadı pek 1 hafta sonra tekrar cagirdi.benim icin dua edermisiniz? Bebegim saglikli olsun

Boyle soyleyen doktorlari ve sonradan kalp atisini goren duyan annelwri goruyoruz duyuyoruz insallah sizinde oyledir neolur moralinizi bozmayin insallah en hayirlisi ne ise o olur

Benim oglumda 20 kg hep kaldırıyorum,dr bişey olmayacağını söyledi
Bende gecenlerde bi doktordan dinledim agir kaldirmayla uzanmayla cocuk dusecegi hic bir tip kitabinda okumadik biz dedi.ama aklim almadi benim yinede temkinli olmak lazim.kucaklariniza aliyosanizda yuksek bi yerden almaya gayret edin ben oglumu oyle alirdim koltukdan sandalyeden vs en azindan daha az kuvvetle kaldirmis oluyosunuz

Selam kızlar bende dün gittim doktora kese göründü ama bebisi görmeden içim rahat etmiyo doktor 2 hafta sonra gel dedi bakalım hayırlısı burada sat Gore 6 haftalık doktor 5 hafta 2 günlük dedi
İnşallah bebişini de görürsün canım doktorlar sattan 1 hafta sonrayı baz alıyorlar o yüzden 5+2 dir

Sukur keseyi gordum birde bebegi gorup sesini duyarsam rahatliycam insallah cnm.cumlemize insallah.allahim hayirli olani nasip etsin.
canım allah bizlere de nasip etsin benim randevu aldığım hastanede 1 kadın doğum doktoru var ve biraz şüphede kaldım dün 5.haftasında olan bi bayan gördüm kese görünmedi ultrason a gönderdi dedi ultrasondan sonra doktorun odasından çıkarken gördüm ağlıyordu acaba dedim doktor peşin yargı mı yapıyor

Arkadaslar ben onceki gebeligimde bos gebelik yasadim. 6da duyulmadi 7de duyulmadi devlete gidiyordum lekelenmem vardi ve icime sinmedi ozele gitmeye karar verdim. Normal olmadigini ve kurtaj olmam gerektigini soyledi. Marmara universitesi Arastirma hastanesinde detayli ultrason sonucu kese bos cikti. Ordaki doktorlar da dogal olarak kurtaj dediler.
Kurtaja karar vermeden once arastirma hastanesinde mutlaka detayli ultrason cektirin. Biz gece gitmistik. Cok az bekledik ve ucretsiz cektirdik.
Ayrica bos gebelik yasarsaniz kesinlille uzulmeyin. Bunu yasayan cok insan var. Benim cevremde 3 kisi yasadi bunu ben de yasadim. Zaten dusuklerin neredeyse yarisi bos gebelik oluyormus. Uzulmek yok calismalara devam. 3 ay sonra tekrar hamile kaldim gerci dilim yandigi icin kalp atisini duymadan sevinemiyorum.

6+2 deyim. Ama adetimden 3 gun once kan testi yapmıştım sonus 266 cikmisti. Dr erken dollenme demisti o zaman. Bu degere gore kalp atisi duyulmasi lazim coktan diyor. Kismet. Allahtan hayırlısıni istedim hep.bakalim
Hayatım kesenin içinde bebek varmıymış ben onu anlamadım eğer bebek varsa kalp atışını geç duyabilirsin 7. Haftanın sonunda duyanlar oluyor

Hayatım kesenin içinde bebek varmıymış ben onu anlamadım eğer bebek varsa kalp atışını geç duyabilirsin 7. Haftanın sonunda duyanlar oluyor

Evet kesenin icinde bebek var. Hatta 1 hafta once gittiğimde bebek yoktu. Alttan gorememisti dr. Bu hafta bebek olusmus ama dr gelisimi yavas vs deyince cok uzuldum.hayirlisi hakkimda

Evet kesenin icinde bebek var. Hatta 1 hafta once gittiğimde bebek yoktu. Alttan gorememisti dr. Bu hafta bebek olusmus ama dr gelisimi yavas vs deyince cok uzuldum.hayirlisi hakkimda
Canım bizler çok pinpirikliyiz biraz sabredelim lütfen inşallah görülecek bebegin benimde bi hafta geriden geliyormuş sen dua et allaha o duyar seni daha erken bekle 8 haftalık oluncaya kadar atmazsa kalbi sorun var demektir ama daha erken karından baktıysa görünmeyebilir yada geç döllenme olabilir iyi düşün iyi olsun

Benimde en buyuk hayalim saglıklı ikizlerimin olması. Degerleriniz nasıl ilerledi? Bende kucuklukten beri dua ediyorum ins kabul olur

Alttan bakti yoktu kalp atisi. Benim sikintim su yonde. Adetime 3 gun kala 266ydi beta. Betaya gore kalp atisinin duyulmasi lazim dr oyle dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…