- 18 Aralık 2015
- 83
- 103
- 93
- Konu Sahibi endless love
-
- #4.641
Ben bugün kontrole gittim kese var içinde bebek yok dedi 6+5 deyim normalde kalp atışı olması lazım dedi haftaya tekrar çağırdı haftaya tekrar bakicak eğer yine birşey yoksa kesede kürtaj dedi başına böyle birşey gelen var mı kızlar sonradan görünen bdoktor büyük ihtimalle boş gebelik dedi
Ben geldimmoralim bozuk. Vajinal bakti goremedi kalp atisi yok kese boyutu vs icinde olumlu konuşmadı pek 1 hafta sonra tekrar cagirdi.benim icin dua edermisiniz? Bebegim saglikli olsun
tamam canım inşAllah bizde duyarızEvet canim karindan baktik sıkışıktım ozellikle soruyor zaten bastan sıkışık misin diye ona gore odaya cagiriyor
Bende gecenlerde bi doktordan dinledim agir kaldirmayla uzanmayla cocuk dusecegi hic bir tip kitabinda okumadik biz dedi.ama aklim almadi benim yinede temkinli olmak lazim.kucaklariniza aliyosanizda yuksek bi yerden almaya gayret edin ben oglumu oyle alirdim koltukdan sandalyeden vs en azindan daha az kuvvetle kaldirmis oluyosunuzBenim oglumda 20 kg hep kaldırıyorum,dr bişey olmayacağını söyledi
İnşallah bebişini de görürsün canım doktorlar sattan 1 hafta sonrayı baz alıyorlar o yüzden 5+2 dirSelam kızlar bende dün gittim doktora kese göründü ama bebisi görmeden içim rahat etmiyo doktor 2 hafta sonra gel dedi bakalım hayırlısı burada sat Gore 6 haftalık doktor 5 hafta 2 günlük dedi
canım allah bizlere de nasip etsin benim randevu aldığım hastanede 1 kadın doğum doktoru var ve biraz şüphede kaldım dün 5.haftasında olan bi bayan gördüm kese görünmedi ultrason a gönderdi dedi ultrasondan sonra doktorun odasından çıkarken gördüm ağlıyordu acaba dedim doktor peşin yargı mı yapıyorSukur keseyi gordum birde bebegi gorup sesini duyarsam rahatliycam insallah cnm.cumlemize insallah.allahim hayirli olani nasip etsin.
Aynen uykusuzluktan ölüyorum oğlumda hiç böyle değildi ya6+2 oldum simdiye kadar pek biseyim yoktu ama su iki gundur nasil uykum var hele yemek yedikden sonra bir bastiriyoki tatli tatli anlatamam
Cnm kendini hemen üzme haftaya bi olsun hayirlisiyla. Olmazsa baska bi doktora daha gidersinBen geldimmoralim bozuk. Vajinal bakti goremedi kalp atisi yok kese boyutu vs icinde olumlu konuşmadı pek 1 hafta sonra tekrar cagirdi.benim icin dua edermisiniz? Bebegim saglikli olsun
Sağol canım benimSalgın var benim oğlumda 3 gun ateş ve 4 saatte bir ateş düşürücü verdim 72 saatte geçti sonrasında da boğaz enfeksiyon oldu ve 1 hafta olucak antiboyotik kullaniyoruzgünlerce tüm gün 1 kase çorba kadar yemek yedi.çok geçmiş olsun
Sağol canımgeçmiş olsun canım inş tez zamanda iyileşir,
0.87 di kese canım senin kaçtı hatırlıyor musunuzKesen kaç mm miş cnm
Hayatım kesenin içinde bebek varmıymış ben onu anlamadım eğer bebek varsa kalp atışını geç duyabilirsin 7. Haftanın sonunda duyanlar oluyor6+2 deyim. Ama adetimden 3 gun once kan testi yapmıştım sonus 266 cikmisti. Dr erken dollenme demisti o zaman. Bu degere gore kalp atisi duyulmasi lazim coktan diyor. Kismet. Allahtan hayırlısıni istedim hep.bakalim
Hayatım kesenin içinde bebek varmıymış ben onu anlamadım eğer bebek varsa kalp atışını geç duyabilirsin 7. Haftanın sonunda duyanlar oluyor
Evet normalmis banada öyle dedi hayırlısı olsun canımYok cnm sorn olmaz benmde 5 gun geriden gelio. Gec yumurtladgm icin tahmn ediodm. Doktor normal dedi.
Cnm 2-2.5 cm olana kadar bekle senin için zararlı olmadıgı müddetce tabi o zamana kadar oluşabiliyo diye biliyorum umudunuda kesme olmaz diye bişey yok geç görenler çok var0.87 di kese canım senin kaçtı hatırlıyor musunuz
Canım bizler çok pinpirikliyiz biraz sabredelim lütfen inşallah görülecek bebegin benimde bi hafta geriden geliyormuş sen dua et allaha o duyar seni daha erken bekle 8 haftalık oluncaya kadar atmazsa kalbi sorun var demektir ama daha erken karından baktıysa görünmeyebilir yada geç döllenme olabilir iyi düşün iyi olsunEvet kesenin icinde bebek var. Hatta 1 hafta once gittiğimde bebek yoktu. Alttan gorememisti dr. Bu hafta bebek olusmus ama dr gelisimi yavas vs deyince cok uzuldum.hayirlisi hakkimda
Benimde en buyuk hayalim saglıklı ikizlerimin olması. Degerleriniz nasıl ilerledi? Bende kucuklukten beri dua ediyorum ins kabul oluraminn ama bugün çok mutluyum gercekten, düşünsenize üç canlı olmak harika bir duygu, eskiden beri hep hayalim idi ikizim olsun, bi kız biri erkek olsun, komik gelebilir size amasonra yakınımın düğününde birine gelinlik birine damatlık giydireyim
Canım bizler çok pinpirikliyiz biraz sabredelim lütfen inşallah görülecek bebegin benimde bi hafta geriden geliyormuş sen dua et allaha o duyar seni daha erken bekle 8 haftalık oluncaya kadar atmazsa kalbi sorun var demektir ama daha erken karından baktıysa görünmeyebilir yada geç döllenme olabilir iyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?