2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sukur keseyi gordum birde bebegi gorup sesini duyarsam rahatliycam insallah cnm.cumlemize insallah.allahim hayirli olani nasip etsin.

Ben de okul acildi ya eskisi gibi bakamyrm sayfaya. Allah sifa versn cnm ayni zamnda alacaz bebeislerimizi insallh bisick olmaz bebislere:)
İnşallah canım allah sana kolaylık versin işin güzel ama çocuklar yaramazsa zor kendini yorma dikkat et benim bebisde bi hafta geriden geliyormuş doktor dedi ama bi sorun olmaz inşallah

Ben bugün kontrole gittim kese var içinde bebek yok dedi 6+5 deyim normalde kalp atışı olması lazım dedi haftaya tekrar çağırdı haftaya tekrar bakicak eğer yine birşey yoksa kesede kürtaj dedi başına böyle birşey gelen var mı kızlar sonradan görünen bdoktor büyük ihtimalle boş gebelik dedi

A-aaa kimler gelmiiiis :)
Yaaa cok sevindiiiim insallah saglıkla katlanır degerin ve saglıkla bebegini kucagına alırsın :)

Bu grupda da bu durumu yasayan bir arkadas vardi canim ayni haftada. 1 hafta uzuldu 1 hafta sonra bebegini gordu onunda senin gibi 6. Haftadaydi. Yanlis hatirlamiyorsam gec dollenmeydi.

Ben geldim moralim bozuk. Vajinal bakti goremedi kalp atisi yok kese boyutu vs icinde olumlu konuşmadı pek 1 hafta sonra tekrar cagirdi.benim icin dua edermisiniz? Bebegim saglikli olsun

Kesen kaç mm miş cnm

6+2 deyim. Ama adetimden 3 gun once kan testi yapmıştım sonus 266 cikmisti. Dr erken dollenme demisti o zaman. Bu degere gore kalp atisi duyulmasi lazim coktan diyor. Kismet. Allahtan hayırlısıni istedim hep.bakalim

Bende 6+2 deyim kalp atisi yok 1 hafta sonra gidicem tekrar Allah yardimcimiz olsun

İnşallah canım allah sana kolaylık versin işin güzel ama çocuklar yaramazsa zor kendini yorma dikkat et benim bebisde bi hafta geriden geliyormuş doktor dedi ama bi sorun olmaz inşallah
Yok cnm sorn olmaz benmde 5 gun geriden gelio. Gec yumurtladgm icin tahmn ediodm. Doktor normal dedi.

Bende 6+2 deyim kalp atisi yok 1 hafta sonra gidicem tekrar Allah yardimcimiz olsun
Bende maalesef 3 ay önce kalbinin durması nedeniyle kurtaj oldum..6. hafta gittiğimde doktor keseyi karından goremedi.vajinal gordu ama kalp atışı alamadı haftaya gel dedi.gittigimde gene ustten alamadı kalp atışını alttanda baktığında normalden dusuk dedi.esas doktoruma gittigomdede o da aynı şeyi söyledi hatta kesenin bozuk olduğunu sağlıksız gebelik olduğunu söyledi.sonraki gittigimdede zaten kalp atışı goremedi ve kurtaj oldum..zaten sağlıksız gebeliklerde böyle oluyormuş.su an ise tekrar hamile çıktım ama kalp atışını görmeden kimseye soylemeyecegim.. siz belki aynısını yasamazsınız.insallah geç döllenmedir..ama benim yaşadığımi yasarsaniz da kendinizi çok yipratmayin Allah size sonrasında sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah

Selam kızlar bende dün gittim doktora kese göründü ama bebisi görmeden içim rahat etmiyo doktor 2 hafta sonra gel dedi bakalım hayırlısı burada sat Gore 6 haftalık doktor 5 hafta 2 günlük dedi

Canım hakkimizda hayırlısı olsun inşaallahaE="Gkcn, post: 1623352, member: 37464"]benim 5 haftalıkken sadece kese görünüyordu bebeği görebilmek için 10 sonra tekrar dr.a gittim.karında görünmedi yine.vajinal bakıldı ozaman gördük bebeği.8 haftalıktı karından görüldüğünde.korkunun ecele faydası yok.bence şimdiden endişelenme.rahat ol.[/QUOTE]

Cabim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…