- 28 Ağustos 2016
- 569
- 557
- 18
- Konu Sahibi endless love
-
- #4.661
Benimde adet günü 2317 di hatta ikiz bile diyen oldu ama bebegimin gelişimi 1 hafta geriden geliyor normal dedi doktor kalp atışı da çok az duyuldu bide benim heran düşük tehlikem var yüksek enfeksiyon var vucudumda ona rağmen şükr ediyorum allah isterse o bebek olur doktorları çok dinlemeAlttan bakti yoktu kalp atisi. Benim sikintim su yonde. Adetime 3 gun kala 266ydi beta. Betaya gore kalp atisinin duyulmasi lazim dr oyle dedi.
İnşallah canım üzme kendini bebegin gazdan görünmemiş iste sıkma canını inşallah bi dahakine net görülürBugun dr a gitti 7+5 ve o kadar zor gordu ki bebegi progestanin yan etkilerinde gaz ve mide bulantisi var meger ben hissetmiyordum ama o anda bagirsaklardaki fazla gazdan dolayi goremedik dedi bir an kikrtum 2 dusukten sonra ama boyle seylerde olabiliyormus cok uzulup kendimzi bir anlik bile yipratmamamiz lazim ama elde degil ki kizlar rabbimin mucizeleri buyuk sizlerinde iyi haberlerini aliriz insallah
5.haftada ne diyebilirki cnm.cok erken.yok dese kanda gebelik cikmaz.bos dese 8.haftaya kadar bekler.kalp dese 10.haftaya kadar duyulabilirmis.acaba ne dedi kancagiza.allahim sabir versin.dogru doktor secmemiz cok onemli cnm.allah iyilerle karsilastirsin.canım allah bizlere de nasip etsin benim randevu aldığım hastanede 1 kadın doğum doktoru var ve biraz şüphede kaldım dün 5.haftasında olan bi bayan gördüm kese görünmedi ultrason a gönderdi dedi ultrasondan sonra doktorun odasından çıkarken gördüm ağlıyordu acaba dedim doktor peşin yargı mı yapıyor
İnşallah canım üzme kendini bebegin gazdan görünmemiş iste sıkma canını inşallah bi dahakine net görülür
Kızlar birşey okudum da sizede sormak istedim kese fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kızmış ablamın bi kızı bi oğlu var onların USG sonuçlarında kız olan yuvarlak erkek olan fasulye gibi keseleri biraz doğruluk payı var gibi siz ne dersiniz
Senin kesen nasıl şekliCok ilginc bakalim hepimiz denemis oluruz ne olacak :)
Benm su an fasulye ama o kese babagin sekline gore daha cok degisir sennki ne seklindeKızlar birşey okudum da sizede sormak istedim kese fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kızmış ablamın bi kızı bi oğlu var onların USG sonuçlarında kız olan yuvarlak erkek olan fasulye gibi keseleri biraz doğruluk payı var gibi siz ne dersiniz
Benimde fasulye gibi ya benim ilk bebek ya bi merak tutu beni de yani kız yada erkek olsun diye degil merak işteBenm su an fasulye ama o kese babagin sekline gore daha cok degisir sennki ne seklinde
Ben de merakla bekliyorumKızlar birşey okudum da sizede sormak istedim kese fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kızmış ablamın bi kızı bi oğlu var onların USG sonuçlarında kız olan yuvarlak erkek olan fasulye gibi keseleri biraz doğruluk payı var gibi siz ne dersiniz
Benim de erkek çıkıyo çin takviminde aynen öyle önemli olan sağlığıBen de merakla bekliyorumbenim kesem hep fasulyemsi gibi zaten Çin rus takvimine göre de hep erkek çıkıyor cinsiyet hiç önemli değil benim için sağlıklı sıhhatli olsun inşallah sadece bu tahminler doğru mu onu çok merak ediyorum ama
Ben de merakla bekliyorumKızlar birşey okudum da sizede sormak istedim kese fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kızmış ablamın bi kızı bi oğlu var onların USG sonuçlarında kız olan yuvarlak erkek olan fasulye gibi keseleri biraz doğruluk payı var gibi siz ne dersiniz
canım hemen kötü düşünme haftaya oluşmuş olur inş kalp atışlarıBen geldimmoralim bozuk. Vajinal bakti goremedi kalp atisi yok kese boyutu vs icinde olumlu konuşmadı pek 1 hafta sonra tekrar cagirdi.benim icin dua edermisiniz? Bebegim saglikli olsun
adetimin geleceği gün değerim 475 idi,3 gün sonra 1660 idi canım, sonra bi daha baktırmadımBenimde en buyuk hayalim saglıklı ikizlerimin olması. Degerleriniz nasıl ilerledi? Bende kucuklukten beri dua ediyorum ins kabul olur
Ben bugün kontrole gittim kese var içinde bebek yok dedi 6+5 deyim normalde kalp atışı olması lazım dedi haftaya tekrar çağırdı haftaya tekrar bakicak eğer yine birşey yoksa kesede kürtaj dedi başına böyle birşey gelen var mı kızlar sonradan görünen bdoktor büyük ihtimalle boş gebelik dedi
inş. 1 hafta sonra iyi haberler alırsınız. Bende yarın gideceğim korkuyorum heyecanlıyım.Bu arada Çin takvimi kızımda tutmamıştı erkek gösteriyordu kızım olduBen geldimmoralim bozuk. Vajinal bakti goremedi kalp atisi yok kese boyutu vs icinde olumlu konuşmadı pek 1 hafta sonra tekrar cagirdi.benim icin dua edermisiniz? Bebegim saglikli olsun
Acile gitmelsin canm onemli bisey de olablirkizlar kanamam kahverengi leke oldu nedir aciiilk
Kahverengi lekeler pek korkurtmaz ama yine de ya dr ara yada bi acile git canim rabbim esirgesinkizlar kanamam kahverengi leke oldu nedir aciiilk
Benim kese de fasulye gibi 4 farkli ultrason resminin hepside fasulye gibi ama yuvarlak olan varmi ki acaba ?Senin kesen nasıl şekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?