2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bugun dr a gitti 7+5 ve o kadar zor gordu ki bebegi progestanin yan etkilerinde gaz ve mide bulantisi var meger ben hissetmiyordum ama o anda bagirsaklardaki fazla gazdan dolayi goremedik dedi bir an kikrtum 2 dusukten sonra ama boyle seylerde olabiliyormus cok uzulup kendimzi bir anlik bile yipratmamamiz lazim ama elde degil ki kizlar rabbimin mucizeleri buyuk sizlerinde iyi haberlerini aliriz insallah

Alttan bakti yoktu kalp atisi. Benim sikintim su yonde. Adetime 3 gun kala 266ydi beta. Betaya gore kalp atisinin duyulmasi lazim dr oyle dedi.
Benimde adet günü 2317 di hatta ikiz bile diyen oldu ama bebegimin gelişimi 1 hafta geriden geliyor normal dedi doktor kalp atışı da çok az duyuldu bide benim heran düşük tehlikem var yüksek enfeksiyon var vucudumda ona rağmen şükr ediyorum allah isterse o bebek olur doktorları çok dinleme

İnşallah canım üzme kendini bebegin gazdan görünmemiş iste sıkma canını inşallah bi dahakine net görülür

5.haftada ne diyebilirki cnm.cok erken.yok dese kanda gebelik cikmaz.bos dese 8.haftaya kadar bekler.kalp dese 10.haftaya kadar duyulabilirmis.acaba ne dedi kancagiza.allahim sabir versin.dogru doktor secmemiz cok onemli cnm.allah iyilerle karsilastirsin.

Kızlar birşey okudum da sizede sormak istedim kese fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kızmış ablamın bi kızı bi oğlu var onların USG sonuçlarında kız olan yuvarlak erkek olan fasulye gibi keseleri biraz doğruluk payı var gibi siz ne dersiniz

Cok ilginc bakalim hepimiz denemis oluruz ne olacak :)

Benm su an fasulye ama o kese babagin sekline gore daha cok degisir sennki ne seklinde

Ben de merakla bekliyorum benim kesem hep fasulyemsi gibi zaten Çin rus takvimine göre de hep erkek çıkıyor cinsiyet hiç önemli değil benim için sağlıklı sıhhatli olsun inşallah sadece bu tahminler doğru mu onu çok merak ediyorum ama

Benim de erkek çıkıyo çin takviminde aynen öyle önemli olan sağlığı

Ben de merakla bekliyorum benim kesem hep fasulyemsi gibi zaten Çin rus takvimine göre de hep erkek çıkıyor cinsiyet hiç önemli değil benim için sağlıklı sıhhatli olsun inşallah sadece bu tahminler doğru mu onu çok merak ediyorum ama

Ben geldim moralim bozuk. Vajinal bakti goremedi kalp atisi yok kese boyutu vs icinde olumlu konuşmadı pek 1 hafta sonra tekrar cagirdi.benim icin dua edermisiniz? Bebegim saglikli olsun
canım hemen kötü düşünme haftaya oluşmuş olur inş kalp atışları
Benimde en buyuk hayalim saglıklı ikizlerimin olması. Degerleriniz nasıl ilerledi? Bende kucuklukten beri dua ediyorum ins kabul olur
adetimin geleceği gün değerim 475 idi,3 gün sonra 1660 idi canım, sonra bi daha baktırmadım

Ben geldim moralim bozuk. Vajinal bakti goremedi kalp atisi yok kese boyutu vs icinde olumlu konuşmadı pek 1 hafta sonra tekrar cagirdi.benim icin dua edermisiniz? Bebegim saglikli olsun
inş. 1 hafta sonra iyi haberler alırsınız. Bende yarın gideceğim korkuyorum heyecanlıyım.Bu arada Çin takvimi kızımda tutmamıştı erkek gösteriyordu kızım oldu

Kizlr ya sizce benim hamile olma olasiligim var mi?Adetim 2 gun gecti bugun 3.gunum test yaptim oglen ama ilk basta iknci czgi gorundu sonra kayboldu.Adeti gecmis olmasina ragmen testte gozukmeyip sonradan gorunen olabilyr mu?Hic gecikmem olmazdi normlde.Bebekte istiyoruz Allah im nasip ederse insallah ama test te cikmayinca umudum kirildi acikcasi.Silikte olsa cikat adetim gectigi icin diye dusunuyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…