2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar cinsiyet deyince aklima geldi cin takvimine baktim benimkine erkek diyor. Kizimda tutmustu etrafimda kim baktiysa tuttu sadece ablamin ikinci bebegi tutmadi.
Merak edip bakan varsa yazsin tutan tutmatanlara bakalim
Baktım benimde erkek ama tüp bebekle oldu dondurulmuş embriyoyla fark eder mi?

kizlar tesekkurler acildeyim haberiniz olsun olurmus boyle seyler igne yapildi ilac verildi. bir kac saat kalip kanama durursa eve döneceğim dua edin lutfen

Ay belki de dış gebeliktir

Kızçeler bişey sorucam size.benim doktorum 2 adet ultrason fotosu verdi.birinde 5+6,diğerinde 6+1 yazıyor ama hemşire 5+3 dedi.. kafam karıştı..

Kızlar kesem fotonun birinde yuvarlak birinde fasulye gibi.. benim embriyo daha karar veremedi galiba hangi cinsiyetle doğacağına

gunaydin arkadaslar dun geceyi atlattik..
rabbime hamdolsun.. sizin de basiniza gelirse ilk aylarda kahverengi lekeler hic korkmayin tabi ne kadar desem de insanin elinde degil... hemen acile gidin bir igne tamamdir. ve mutlaka sunu duyacaksiniz "stres" mi yaptin ? kizlar yuzde doksan stresten oluyormus hepimizin turlu sorunlari var ama nolur kafaya takmayin dun ben öldüm öldüm dirildim... her seyden once kendinizi ve bebisinizi dusunun..

Gunaydinlar:)
Kızçeler bişey sorucam size.benim doktorum 2 adet ultrason fotosu verdi.birinde 5+6,diğerinde 6+1 yazıyor ama hemşire 5+3 dedi.. kafam karıştı..
Canim henuz bebek cok kucuk oldugu icin doktorun olcumunde 1 milim oynasa bile günü fark eder. Benim ilk ultrason goruntuleri de oyleydi zaman icinde daha netlesir, zaten baksana 1-2 gun oynuyor aralarinda
Oncelikle cok geçmiş olsun canim. Daha once de yazmistim benim de gecen pazartesi hafif koyu kahve lekelenmem olmustu. Ultrason goruntusu iyi oldugu surece herhangi bir mudahaleye gerek olmadigini soyledi doktorum. Kirmizi ya da acik pembe yani direkt kan seklinde akıntı olursa o zaman mutlaka bildirmem gerektigini soyledi, kahverengi akıntı nispeten daha dogal bir seymis. Ama insan ilk kez başına gelince panik oluyor tabi ister istemez ben de endiselenmistim baya.

C
Cok gecmiş olsun canım allahım bidaha ne sana nede diger annişlere yaşatmasın

Selam kızlar,
Bir kaç gündür yoğunluktan katılamadım. 5+6 olduk biz.
Bir sorum var. Hamile kalmadan önce tiroid ilacı kullanan var mı? Hamile kaldıktan sonra devam mı ettiniz?
Ben bebeği görmenin heyecanından doktotuma sormayı unutmuşum
Tiroid ilacına devam mı, yoksa kullanmayıp çok daha fazla mı kilo alacağım

Canim ben kullaniyorum ve kesinlikle devam etmen gerekiyor. Hatta doktoruna bir dahaki gidisinde mutlaka soyle, hamile oldugun icin dozu artirabilirler cunku artik bebege de lazim tiroid hormonu. Aylik duzenli olarak da tsh'ini kontrol ettirmen gerekiyor

Önümüzdeki hafta salı kalp atışları için doktora gideceğiz bu süre içinde o zaman devam ediyim ilaca. Hiç ortalığı ayağa kaldırıp doktora gitmemin bi anlamı yok dimi
Bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum

Yok canim merak etme birkac gunden bir sey olmaz, icini rahat tut. Sadece kafana gore ilaci birakma diye soyledim yoksa panik olacak bir sey yok :) benim de daha gecen perşembe yeniden ayarlandi dozum, o zamana kadar ayni sekilde içiyordum. Belki seninkini artirmaya bile gerek gormezler :)

Reactions: szg

Çok teşekkür ederimmm, hemen kalktım içtim ilacımı. Bu arada hala bulantılarım başlamadı. Böyle geçecekse çok güzel. :)

Çok teşekkür ederimmm, hemen kalktım içtim ilacımı. Bu arada hala bulantılarım başlamadı. Böyle geçecekse çok güzel. :)
Cok sukur benim de bulantılarım yok. Sadece gün icerisinde karnım acıkmaya basladıgı zaman mide eksimesi oluyor, bir seyler yiyince geciyor :) Dedigin gibi insallah böyle devam eder :)

Reactions: szg
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…