2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Bende de hipotiroit var canım.
Kadın doğumcu dozu ayarlıyor mu yoksa ayrıca endokrine mi gitmek gerekiyor?

Bende de hipotiroit var canım.
Kadın doğumcu dozu ayarlıyor mu yoksa ayrıca endokrine mi gitmek gerekiyor?
Ya benim kadin dogumcum ben ayarlarim dedi ama ben coktan endokrine de kan vermistim, son dozumu endokrin ayarladi yani. Gerci o da kadin dogumcunun dedigi dozu verdi degisen bir sey olmadi :)
Sen kadin dogumcuna bi sor bakalim ben ayarlarim derse o ayarlar. Yoksa yönlendirir büyük ihtimal.

Kizlar bise sorucam hani regl olnca insanda sinir oluyor ya regl olmayip hamile oluncada ayni sinirli hal devam ediyor mu 3 gun gecti adetm bugun 4.gunm acaip sinirliyim herseye agresflesyrum.Bide adet olcak gibi agrim var dunden beride belimin sag tarafi kopcak gbi agriyor

Geçmiş olsun Can'ım.. bebişin seninle ya gerisi önemli deil.bol bol yat artık iyi bak bebişe..

Evet canım.ben hamile kalmadan önce kullanmıyordum.tüp bebek tedavisine başlayınca kullandım.ve hala devam ediyorum 9ayda kullanıcam.troid bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş endokrin uzmanı öyle dedi.ama kafana göre kullanma bi endokrin uzmanıyla paralel hareket edin.benim doktorum yönlendirdi.15günde bir tsh sonucu yolluycam doktora..

Gunaydin arkadaslar bugun benim bulantilarim basladi :) cok tuhaf dimi midemin bulandigina seviniyorun neden cunku bebegimjz buyuyor. Ama benim bi sorunum var belim ozellikle sag tarafim inanilmaz agriyor.doktoruma sordum kanamam ve kasiklarda agri yoksa onemli degik dedi dayanamayacak olursan parol al dedi.

Can'ım benimde sol tarafımda var o ağrı ama hemşire normal dedi.gerçi 2gündür geçti sayılır.genellikle çok ayakta kaldığımda oluyor onu farkettim.sende bi takip etsene..

Can'ım benimde sol tarafımda var o ağrı ama hemşire normal dedi.gerçi 2gündür geçti sayılır.genellikle çok ayakta kaldığımda oluyor onu farkettim.sende bi takip etsene..
Cnm ya 5 gundur seneljk izindeydim ama kizim okula basladigi icin 2 gun ayakta kaldim sonra agriya dayanamadim 3 gundurde yatiyorum ama hicbi degisiklik yok yatakta sagimdan soluma donemiyorun ama napalim dayancaz artik.

Cnm ya 5 gundur seneljk izindeydim ama kizim okula basladigi icin 2 gun ayakta kaldim sonra agriya dayanamadim 3 gundurde yatiyorum ama hicbi degisiklik yok yatakta sagimdan soluma donemiyorun ama napalim dayancaz artik.
Valla bende berbattım ama dünden beri rahatım.. bacağımı kaşıyordu ağrı çok rahatsız oluyordum uyuyamıyorum.dün kesildi benim.seninde yarın geçebilir aramızda 2 gün var ya..

Benimde belimin sag tarafi kopcak gibi agriyor ama hamile miyim bilmiyorum 3 gun gecti adetim 2 gun gectgnde test yapmstm ilk bas 2.czgi vardi sonra negatif oldu anlamadm :/

Benimde belimin sag tarafi kopcak gibi agriyor ama hamile miyim bilmiyorum 3 gun gecti adetim 2 gun gectgnde test yapmstm ilk bas 2.czgi vardi sonra negatif oldu anlamadm :/
Valla benim bu hafta basladi aynen sag tarafim kopacak gibi. O testlerde bi tuhaf benim arkadasimda yapiyo bi pozitif cikiyo hi negatif. Sen kendine dikkat et bikac gun daha bekle sonra kan testi yaptir

Valla benim bu hafta basladi aynen sag tarafim kopacak gibi. O testlerde bi tuhaf benim arkadasimda yapiyo bi pozitif cikiyo hi negatif. Sen kendine dikkat et bikac gun daha bekle sonra kan testi yaptir
Aynen canm oyle yapcam.Peki regl olunca sinirlilik oluyor ya regl olmayip hamile oluncada o sinirlilik devam ediyr mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…