- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi endless love
-
- #4.701
Canim ben kullaniyorum ve kesinlikle devam etmen gerekiyor. Hatta doktoruna bir dahaki gidisinde mutlaka soyle, hamile oldugun icin dozu artirabilirler cunku artik bebege de lazim tiroid hormonu. Aylik duzenli olarak da tsh'ini kontrol ettirmen gerekiyor
Farketmio tabi ama kiz gecio icimden :)Benimde fasulye gibi ya benim ilk bebek ya bi merak tutu beni de yani kız yada erkek olsun diye degil merak işte
Ya benim kadin dogumcum ben ayarlarim dedi ama ben coktan endokrine de kan vermistim, son dozumu endokrin ayarladi yani. Gerci o da kadin dogumcunun dedigi dozu verdi degisen bir sey olmadi :)Bende de hipotiroit var canım.
Kadın doğumcu dozu ayarlıyor mu yoksa ayrıca endokrine mi gitmek gerekiyor?
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımKızlar 11 bucukda randevum var . Heyecandan uyuyamadım gece boyunca kaç kez uyandım kim bilir
Geçmiş olsun Can'ım.. bebişin seninle ya gerisi önemli deil.bol bol yat artık iyi bak bebişe..gunaydin arkadaslar dun geceyi atlattik..
rabbime hamdolsun.. sizin de basiniza gelirse ilk aylarda kahverengi lekeler hic korkmayin tabi ne kadar desem de insanin elinde degil... hemen acile gidin bir igne tamamdir. ve mutlaka sunu duyacaksiniz "stres" mi yaptin ? kizlar yuzde doksan stresten oluyormus hepimizin turlu sorunlari var ama nolur kafaya takmayin dun ben öldüm öldüm dirildim... her seyden once kendinizi ve bebisinizi dusunun..
Evet canım.ben hamile kalmadan önce kullanmıyordum.tüp bebek tedavisine başlayınca kullandım.ve hala devam ediyorum 9ayda kullanıcam.troid bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş endokrin uzmanı öyle dedi.ama kafana göre kullanma bi endokrin uzmanıyla paralel hareket edin.benim doktorum yönlendirdi.15günde bir tsh sonucu yolluycam doktora..Selam kızlar,
Bir kaç gündür yoğunluktan katılamadım. 5+6 olduk biz.
Bir sorum var. Hamile kalmadan önce tiroid ilacı kullanan var mı? Hamile kaldıktan sonra devam mı ettiniz?
Ben bebeği görmenin heyecanından doktotuma sormayı unutmuşum
Tiroid ilacına devam mı, yoksa kullanmayıp çok daha fazla mı kilo alacağım
Benim doktorum endokrin uzmanına yönlendirdi Can'ım..Bende de hipotiroit var canım.
Kadın doğumcu dozu ayarlıyor mu yoksa ayrıca endokrine mi gitmek gerekiyor?
Can'ım benimde sol tarafımda var o ağrı ama hemşire normal dedi.gerçi 2gündür geçti sayılır.genellikle çok ayakta kaldığımda oluyor onu farkettim.sende bi takip etsene..Gunaydin arkadaslar bugun benim bulantilarim basladi :) cok tuhaf dimi midemin bulandigina seviniyorun neden cunku bebegimjz buyuyor. Ama benim bi sorunum var belim ozellikle sag tarafim inanilmaz agriyor.doktoruma sordum kanamam ve kasiklarda agri yoksa onemli degik dedi dayanamayacak olursan parol al dedi.
Cnm ya 5 gundur seneljk izindeydim ama kizim okula basladigi icin 2 gun ayakta kaldim sonra agriya dayanamadim 3 gundurde yatiyorum ama hicbi degisiklik yok yatakta sagimdan soluma donemiyorun ama napalim dayancaz artik.Can'ım benimde sol tarafımda var o ağrı ama hemşire normal dedi.gerçi 2gündür geçti sayılır.genellikle çok ayakta kaldığımda oluyor onu farkettim.sende bi takip etsene..
Valla bende berbattım ama dünden beri rahatım.. bacağımı kaşıyordu ağrı çok rahatsız oluyordum uyuyamıyorum.dün kesildi benim.seninde yarın geçebilir aramızda 2 gün var ya..Cnm ya 5 gundur seneljk izindeydim ama kizim okula basladigi icin 2 gun ayakta kaldim sonra agriya dayanamadim 3 gundurde yatiyorum ama hicbi degisiklik yok yatakta sagimdan soluma donemiyorun ama napalim dayancaz artik.
Benimde belimin sag tarafi kopcak gibi agriyor ama hamile miyim bilmiyorum 3 gun gecti adetim 2 gun gectgnde test yapmstm ilk bas 2.czgi vardi sonra negatif oldu anlamadm :/Gunaydin arkadaslar bugun benim bulantilarim basladi :) cok tuhaf dimi midemin bulandigina seviniyorun neden cunku bebegimjz buyuyor. Ama benim bi sorunum var belim ozellikle sag tarafim inanilmaz agriyor.doktoruma sordum kanamam ve kasiklarda agri yoksa onemli degik dedi dayanamayacak olursan parol al dedi.
Valla benim bu hafta basladi aynen sag tarafim kopacak gibi. O testlerde bi tuhaf benim arkadasimda yapiyo bi pozitif cikiyo hi negatif. Sen kendine dikkat et bikac gun daha bekle sonra kan testi yaptirBenimde belimin sag tarafi kopcak gibi agriyor ama hamile miyim bilmiyorum 3 gun gecti adetim 2 gun gectgnde test yapmstm ilk bas 2.czgi vardi sonra negatif oldu anlamadm :/
Aynen canm oyle yapcam.Peki regl olunca sinirlilik oluyor ya regl olmayip hamile oluncada o sinirlilik devam ediyr mu?Valla benim bu hafta basladi aynen sag tarafim kopacak gibi. O testlerde bi tuhaf benim arkadasimda yapiyo bi pozitif cikiyo hi negatif. Sen kendine dikkat et bikac gun daha bekle sonra kan testi yaptir
Benimde kız geçiyor içimden rüyamda bile gördümFarketmio tabi ama kiz gecio icimden :)
Ben de iki defa gordm kivlvirck sacli tombl bi kiz:)Benimde kız geçiyor içimden rüyamda bile gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?