- 3 Eylül 2016
- 143
- 192
- 23
- 37
- Konu Sahibi endless love
-
- #4.741
Yaaa çok tatlııı yerim o tatlış ablayı :)İlk kontrolume gittim kizlar cok sukur iyi bi sikintimiz yok kalp atislarinida duydum kizimda geldi bende bakicam kardesime dedi ben beklemekten yoruldun doktor cikarsin artik karnindan diyo :)
Allahim hepimize kucagimiza saglikla almayi nasio etsin
Kızlar doktordan geldim yeni . Çok şükür keseyide gorduk yolc sac kesesinde gorduk hatta bebegimide gorduk
Kalp atışını dinleyebilirmiyim diye sorduğumda karından ultrason için çok erken istersen vajinal ultrasondan dinletebiliriz dedi ama gayet sağlıklı gozukuyo dedi. Bi zararı varmı vajinal ultrasonun diye sordum hayır hiç bir şekilde zararı yok ama biz genelde karından dinletiyoruz kalp atislarini dedi haftaya perşembe gel kalp atışlarını dinleteyim sana dedi . Çok mutluyum rabbime binlerce kez şükürler olsun .bu arada 5+4 üm
Çok sağol kuzumYaaa çok tatlııı yerim o tatlış ablayı :)
Gözün aydın canım benimm
Gözün aydın canım benim çok şükür inşallah haftaya kalp atışıda duyarsınız
Aynen canım.ama internetten bebiş kıyafetlerine odalara falan bakıyorum acaba kız mı erkek mi diye sarıyor işte merak ister istemez. Sabırsızlık işte insanoğlunun en aktif duygusu..Ben kız olsun istiyorum eşim erkek istiyo ama fark etmez ikiside evlat sonuçta sağlıklı olsun da gerisi bos
Allahım yaaa. Sabırsız ablaya bak.. rabbim gönlünüze göre versin sağ Salim kucağınıza alın inşallah.İlk kontrolume gittim kizlar cok sukur iyi bi sikintimiz yok kalp atislarinida duydum kizimda geldi bende bakicam kardesime dedi ben beklemekten yoruldun doktor cikarsin artik karnindan diyo :)
Allahim hepimize kucagimiza saglikla almayi nasio etsin
Ben 5+3 te gittim.niye yolk kesesini göremedim ki...Kızlar doktordan geldim yeni . Çok şükür keseyide gorduk yolc sac kesesinde gorduk hatta bebegimide gorduk
Kalp atışını dinleyebilirmiyim diye sorduğumda karından ultrason için çok erken istersen vajinal ultrasondan dinletebiliriz dedi ama gayet sağlıklı gozukuyo dedi. Bi zararı varmı vajinal ultrasonun diye sordum hayır hiç bir şekilde zararı yok ama biz genelde karından dinletiyoruz kalp atislarini dedi haftaya perşembe gel kalp atışlarını dinleteyim sana dedi . Çok mutluyum rabbime binlerce kez şükürler olsun .bu arada 5+4 üm
Canm o 1 gün bile çok fark ediyo demek ki . Birde beta HCG degerlerinle alakalı olabilir kadından kadına fark ediyor benim bi tanıdıgim 6 haftalıkken kalp atışı duymuş bi başka tanıdığım ise değil kalp atışını keseyi 5+5 iken gormus.Ben 5+3 te gittim.niye yolk kesesini göremedim ki...
Aynen öyle ama merak işte peki ne zaman öğrenilir cinsiyetEvet bende kız istiyorum eşim söylemiyor ama oda erkek istiyor :) ama benim hissettiğimde sanki erkek olacak gibi :)
Hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım da gerisi önemli değil
Arkadaşım 3 aylıkken öğrenmişti. Kontrole gittim doktor söyleyince şok oldum hiç beklemiyordum demişti..Aynen öyle ama merak işte peki ne zaman öğrenilir cinsiyet
Ne güzel bi duygu ya inşallah bizde öğreniriz ben ona göre ufak tefek şeyler almak istiyorumArkadaşım 3 aylıkken öğrenmişti. Kontrole gittim doktor söyleyince şok oldum hiç beklemiyordum demişti..
Tabiki de önce sağlıkBenim, esimin, annemin hepimizin icine kiz doguyor kizim diye seviyoruz ama erkek cikarsa ona da cok sevinicez yeterli saglikli olsun yavrum
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah..Benim, esimin, annemin hepimizin icine kiz doguyor kizim diye seviyoruz ama erkek cikarsa ona da cok sevinicez yeterli saglikli olsun yavrum
Kalp atisini duydunuz mu pekii yoksa doktor kalbi atiyo mu dedii. Bu arada rabbim kucaginiza almayi nasp etsinn:)dün doktorda keseyi de bebeği de kalp atışını da gördük. darısı isteyen herkese olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?