2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar doktordan geldim yeni . Çok şükür keseyide gorduk yolc sac kesesinde gorduk hatta bebegimide gorduk
Kalp atışını dinleyebilirmiyim diye sorduğumda karından ultrason için çok erken istersen vajinal ultrasondan dinletebiliriz dedi ama gayet sağlıklı gozukuyo dedi. Bi zararı varmı vajinal ultrasonun diye sordum hayır hiç bir şekilde zararı yok ama biz genelde karından dinletiyoruz kalp atislarini dedi haftaya perşembe gel kalp atışlarını dinleteyim sana dedi . Çok mutluyum rabbime binlerce kez şükürler olsun .bu arada 5+4 üm

Yaaa çok tatlııı yerim o tatlış ablayı :)
Gözün aydın canım benimm

Gözün aydın canım benim çok şükür inşallah haftaya kalp atışıda duyarsınız

Ben kız olsun istiyorum eşim erkek istiyo ama fark etmez ikiside evlat sonuçta sağlıklı olsun da gerisi bos
Aynen canım.ama internetten bebiş kıyafetlerine odalara falan bakıyorum acaba kız mı erkek mi diye sarıyor işte merak ister istemez. Sabırsızlık işte insanoğlunun en aktif duygusu..

Kızlar birde benim sağlık ocağındaki hekimim gebe olduğunu öğrenir öğrenmez gel aşılarına basliyacagiz dedi . Yalnız ben bunu Bugün ozeldeki doktoruma sordum öyle bisey yok tek aşı yapılıyor oda 20. Haftada tetanos aşısı dedi.
Birde clexane 0.4 kullanıyorum pıhtılaşma dan dolayı internette normal doğum sakıncalı kesinlikle sezeryan olması gerek filan yazıyordu onuda sordum bugun doktoruma hayır öyle bisey yok öyle olsaydı sezeryan daha tehlikeli olurdu dedi ki biz sezeryan da bile son güne kadar kullandırıyoruz clexanı dedi .bu gibi şeylere kulak asmayın dedi

Allahım yaaa. Sabırsız ablaya bak.. rabbim gönlünüze göre versin sağ Salim kucağınıza alın inşallah.

Ben 5+3 te gittim.niye yolk kesesini göremedim ki...

Ben 5+3 te gittim.niye yolk kesesini göremedim ki...
Canm o 1 gün bile çok fark ediyo demek ki . Birde beta HCG degerlerinle alakalı olabilir kadından kadına fark ediyor benim bi tanıdıgim 6 haftalıkken kalp atışı duymuş bi başka tanıdığım ise değil kalp atışını keseyi 5+5 iken gormus.

Benim, esimin, annemin hepimizin icine kiz doguyor kizim diye seviyoruz ama erkek cikarsa ona da cok sevinicez yeterli saglikli olsun yavrum

Kızlar bizde iki gun once duyduk kalp atımını 6+2 dedi doktor Cok guzel Bi duygu Rabb'im hepimize hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin

Ablam kizinin cinsiyetini ikili testte ogrenmisti %80-90 kiz demislerdi kizi oldu cok sukur :) 11. Haftada.

Merhaba kizlar, ben araniza katilamiyorum ne yazik ki. Bugun doktora gittim kan testi 0 ne yazik ki. Hepinize hayirli dogumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…