- Konu Sahibi endless love
-
- #4.721
Kisiden kisiye degisiyo ama oluyor gebelik belirtilerindede var sinirlilik. Ama sana bisi soylimmi cok kafaya takinca psikolojikde her belirtiyi hissediyorsunAynen canm oyle yapcam.Peki regl olunca sinirlilik oluyor ya regl olmayip hamile oluncada o sinirlilik devam ediyr mu?
Ay yerim onu ben kız görmek erkekge yorumlanır ama bilemeyiz hayırlısı olsun inşallah bi an önce kucagıma almak istiyorum bebegimiBen de iki defa gordm kivlvirck sacli tombl bi kiz:)
Erken gebelik testi yap bide.. yada kan ver..Benimde belimin sag tarafi kopcak gibi agriyor ama hamile miyim bilmiyorum 3 gun gecti adetim 2 gun gectgnde test yapmstm ilk bas 2.czgi vardi sonra negatif oldu anlamadm :/
Hamileyken rüyanda ne görürsen o olurmuş benim arkadaşım erkek gördü bizde kıza yorduk meğer yanlış biliyormuşuz. Ben rüyamda görmedim ama erkek gibi geliyor.bazen onunla konuşurken bile ağzımdan oğlum çıkıyor sonra dakikalarca özür diliyorum ya kızsa diye..Ay yerim onu ben kız görmek erkekge yorumlanır ama bilemeyiz hayırlısı olsun inşallah bi an önce kucagıma almak istiyorum bebegimi
Canım testini görmüştüm seni üzmek istemem ama test negatif. Çünkü bende kaç aydın o testlerle uğraştım. İlk başta çizginin görünmesi çizginin yeri yani idrar geçerken hafif belli oluyor. Biraz daha olmazsan doktora gitmeni öneririm. Geç döllenme olsa bile çizgin hafif belli olurduBenimde belimin sag tarafi kopcak gibi agriyor ama hamile miyim bilmiyorum 3 gun gecti adetim 2 gun gectgnde test yapmstm ilk bas 2.czgi vardi sonra negatif oldu anlamadm :/
Cok gecmis olsun canim benim rabbim bidaha yasatmasin boyle korkulari insallahkizlar tesekkurler acildeyim haberiniz olsun olurmus boyle seyler igne yapildi ilac verildi. bir kac saat kalip kanama durursa eve döneceğim dua edin lutfen
İnşallah bebişini de görürsün canım doktorlar sattan 1 hafta sonrayı baz alıyorlar o yüzden 5+2 dir
Aa cok sasirdim varmis demekki :)Canım benim kesem yuvarlak
Önceki hamileliğimde eşim ben kustukca seviniyordu, bunda da bugun sabah ilk defa istifra ettim seviniyor yoksa hamilemisin diye dalga geciyor. Sanki kusmayınca hamile olduğuma inanmayacakGunaydin arkadaslar bugun benim bulantilarim basladi :) cok tuhaf dimi midemin bulandigina seviniyorun neden cunku bebegimjz buyuyor. Ama benim bi sorunum var belim ozellikle sag tarafim inanilmaz agriyor.doktoruma sordum kanamam ve kasiklarda agri yoksa onemli degik dedi dayanamayacak olursan parol al dedi.
Canim benim hipotiroidim var ve jesinlikle ilacini birakma bebekte siruna yol aciyormus hemen bi dahiliye ye git ilac dozlarini onlar duzenliyo doktoruna da mutlaka soyle ama bu surecte sakin ilacini birakma kullanmaya devam et. Ilac olarak dusunme disardan hormon aliyoruz bebege kullanimda faydasi var zazari yok emin ol.Selam kızlar,
Bir kaç gündür yoğunluktan katılamadım. 5+6 olduk biz.
Bir sorum var. Hamile kalmadan önce tiroid ilacı kullanan var mı? Hamile kaldıktan sonra devam mı ettiniz?
Ben bebeği görmenin heyecanından doktotuma sormayı unutmuşum
Tiroid ilacına devam mı, yoksa kullanmayıp çok daha fazla mı kilo alacağım
Beni ic hastaliklari dahiliyeye yonlendirmisti dr um ama endokrinde ayni seyi yapabiliyor. Kadin dogum doz ayarina karar vermiyor .Bende de hipotiroit var canım.
Kadın doğumcu dozu ayarlıyor mu yoksa ayrıca endokrine mi gitmek gerekiyor?
Canim benm en sin regl tarihi 2 agustos benm kac olmus oluyor. Daha dogrusu dogum ne zamana denk gelir. Okuyorumda sinavlarima denk geliyo mu merak ediyorum :)İnşallah bebişini de görürsün canım doktorlar sattan 1 hafta sonrayı baz alıyorlar o yüzden 5+2 dir
Ay insaAllah cnm yaa agri ustune uykusuzluk cok kotu oluyor bide kizim var 6 yasinda cok zor yaaValla bende berbattım ama dünden beri rahatım.. bacağımı kaşıyordu ağrı çok rahatsız oluyordum uyuyamıyorum.dün kesildi benim.seninde yarın geçebilir aramızda 2 gün var ya..
Kesinlikle devam etmeli ve sürekli takip ettirmelisin benimki 0.7 yukselmis mesela ilac dozaji arttırıldiSelam kızlar,
Bir kaç gündür yoğunluktan katılamadım. 5+6 olduk biz.
Bir sorum var. Hamile kalmadan önce tiroid ilacı kullanan var mı? Hamile kaldıktan sonra devam mı ettiniz?
Ben bebeği görmenin heyecanından doktotuma sormayı unutmuşum
Tiroid ilacına devam mı, yoksa kullanmayıp çok daha fazla mı kilo alacağım
Ben tsh mevzusunu kadin dogumcuyla hic konuşmuyorum dahiliyeye gidiyorum o ayarliyorBende de hipotiroit var canım.
Kadın doğumcu dozu ayarlıyor mu yoksa ayrıca endokrine mi gitmek gerekiyor?
Ben kız olsun istiyorum eşim erkek istiyo ama fark etmez ikiside evlat sonuçta sağlıklı olsun da gerisi bosHamileyken rüyanda ne görürsen o olurmuş benim arkadaşım erkek gördü bizde kıza yorduk meğer yanlış biliyormuşuz. Ben rüyamda görmedim ama erkek gibi geliyor.bazen onunla konuşurken bile ağzımdan oğlum çıkıyor sonra dakikalarca özür diliyorum ya kızsa diye..
Evet bende kız istiyorum eşim söylemiyor ama oda erkek istiyor :) ama benim hissettiğimde sanki erkek olacak gibi :)Ben kız olsun istiyorum eşim erkek istiyo ama fark etmez ikiside evlat sonuçta sağlıklı olsun da gerisi bos
Ya benim kadin dogumcum ben ayarlarim dedi ama ben coktan endokrine de kan vermistim, son dozumu endokrin ayarladi yani. Gerci o da kadin dogumcunun dedigi dozu verdi degisen bir sey olmadi :)
Sen kadin dogumcuna bi sor bakalim ben ayarlarim derse o ayarlar. Yoksa yönlendirir büyük ihtimal.
Benim doktorum endokrin uzmanına yönlendirdi Can'ım..
Beni ic hastaliklari dahiliyeye yonlendirmisti dr um ama endokrinde ayni seyi yapabiliyor. Kadin dogum doz ayarina karar vermiyor .
Kesinlikle devam etmeli ve sürekli takip ettirmelisin benimki 0.7 yukselmis mesela ilac dozaji arttırıldi
Ben tsh mevzusunu kadin dogumcuyla hic konuşmuyorum dahiliyeye gidiyorum o ayarliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?