2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay yerim onu ben kız görmek erkekge yorumlanır ama bilemeyiz hayırlısı olsun inşallah bi an önce kucagıma almak istiyorum bebegimi
Hamileyken rüyanda ne görürsen o olurmuş benim arkadaşım erkek gördü bizde kıza yorduk meğer yanlış biliyormuşuz. Ben rüyamda görmedim ama erkek gibi geliyor.bazen onunla konuşurken bile ağzımdan oğlum çıkıyor sonra dakikalarca özür diliyorum ya kızsa diye..

Benimde belimin sag tarafi kopcak gibi agriyor ama hamile miyim bilmiyorum 3 gun gecti adetim 2 gun gectgnde test yapmstm ilk bas 2.czgi vardi sonra negatif oldu anlamadm :/
Canım testini görmüştüm seni üzmek istemem ama test negatif. Çünkü bende kaç aydın o testlerle uğraştım. İlk başta çizginin görünmesi çizginin yeri yani idrar geçerken hafif belli oluyor. Biraz daha olmazsan doktora gitmeni öneririm. Geç döllenme olsa bile çizgin hafif belli olurdu

Önceki hamileliğimde eşim ben kustukca seviniyordu, bunda da bugun sabah ilk defa istifra ettim seviniyor yoksa hamilemisin diye dalga geciyor. Sanki kusmayınca hamile olduğuma inanmayacak

Canim benim hipotiroidim var ve jesinlikle ilacini birakma bebekte siruna yol aciyormus hemen bi dahiliye ye git ilac dozlarini onlar duzenliyo doktoruna da mutlaka soyle ama bu surecte sakin ilacini birakma kullanmaya devam et. Ilac olarak dusunme disardan hormon aliyoruz bebege kullanimda faydasi var zazari yok emin ol.

Oğluma hamileyken ve daha cinsiyet belli değilken aynı gece eşimde bende rüyamızda oğlumuz olduğunu görmüştük.

Gunaydın kızlar... Ben de haftaya Persembe kontrole gidiyorum. Insaallah kalp atısları duyulur hayırlısıyla

Valla bende berbattım ama dünden beri rahatım.. bacağımı kaşıyordu ağrı çok rahatsız oluyordum uyuyamıyorum.dün kesildi benim.seninde yarın geçebilir aramızda 2 gün var ya..
Ay insaAllah cnm yaa agri ustune uykusuzluk cok kotu oluyor bide kizim var 6 yasinda cok zor yaa

Kesinlikle devam etmeli ve sürekli takip ettirmelisin benimki 0.7 yukselmis mesela ilac dozaji arttırıldi
Bende de hipotiroit var canım.
Kadın doğumcu dozu ayarlıyor mu yoksa ayrıca endokrine mi gitmek gerekiyor?
Ben tsh mevzusunu kadin dogumcuyla hic konuşmuyorum dahiliyeye gidiyorum o ayarliyor

Ben kız olsun istiyorum eşim erkek istiyo ama fark etmez ikiside evlat sonuçta sağlıklı olsun da gerisi bos

Ben kız olsun istiyorum eşim erkek istiyo ama fark etmez ikiside evlat sonuçta sağlıklı olsun da gerisi bos
Evet bende kız istiyorum eşim söylemiyor ama oda erkek istiyor :) ama benim hissettiğimde sanki erkek olacak gibi :)
Hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım da gerisi önemli değil

Benim doktorum endokrin uzmanına yönlendirdi Can'ım..

Beni ic hastaliklari dahiliyeye yonlendirmisti dr um ama endokrinde ayni seyi yapabiliyor. Kadin dogum doz ayarina karar vermiyor .

Kesinlikle devam etmeli ve sürekli takip ettirmelisin benimki 0.7 yukselmis mesela ilac dozaji arttırıldi

Ben tsh mevzusunu kadin dogumcuyla hic konuşmuyorum dahiliyeye gidiyorum o ayarliyor

Tamamdir kizlar pazartesi sorup ona gore hareket edeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…