2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bebis kemikten besleniyor bence bunlar sürecin kendisi. Olumsuz dusunmeyin bol bol dinlenin agir is yapmayin. Sonucta icinizde bi can daha var cok normaldr diye dusunuyorum. Bende gecen omuz agrimdan duramadim. 4 gun sonra gecti. Doktora gtmeyide hic dusunmedima. Ferah olun ins

Yok canm estgfrlh uzulcek bir durum yok zaten hamilelk belirtim yoktu ki bu ay dha yeni basladk sdxe adet ve bel agrisi disinda belirti yoktu.Bakalim 4.gundeyim olmazsam dr a gidicem.

Bu arada dün cinsiyet ile ilgili kese fasulye gibiyse erkek yuvarlak ise kız ihtimali var falan yazılmıştı.benin kızımın kesesi fasulye gibiydi ama kız oldu Çin takviminde de erkek görünüyordu kız oldu  tüm teorileri yıktım sanırım

Son düzenleme:
Bende gitmeyi düşünmüyorum şuan ama korkmuyorda değilim çok ağrıdan bide ilk hamileliğim tecrübesizliğin getirdiği korkuda var

Kizlar merhaba benim adetim 3gun gecti bugun 4.gunum.Hala bise yok ve bel agrim var aradada adet agrisi oluyor.Ama genelde belim cok agriyor.2 gun gecince idrar testi yaptim oglen vaktinde.Ama ilk basta ikinci czgi varken sonradan hmen kayboldu negatf oldu.Bende dedm heralde hamilelk olsaydi cikardi testte.Ama anlamadm normlde hic geckmekde olmaz.Hep tam gunumde olurum.Sizce hamile olma olaslgm nedir?

Bide farkli bir markanin testini alip yapsaniz

Ben de yeni geldim Dr dan ultrasonda 5+5 günlük çıktı kese göründü 12mm 15 gün sonra bebek ve kalp atışını görmek için çağırdı şuan içşn herşey normal görünüyor dedi

Bende 5+6yıım :) Şöyleki ilk göbekten baktığında göremedi, o an aşırı korktum. Alttan baktığında gördük keseyi :)

Gözün aydın Can'ım.. için ferahladı dimi? Kalp atışlarını da duyalım inşallah hep beraber..

Nasıl içim rahatladı bilsen. Çok korktum kötü bir şey diyecek diye o an. 5 eylülde kalp atışı için çağırdı bakalım.
Allah'ın izniyle bi kalpleri duyalım hepimiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…