- 24 Eylül 2016
- 71
- 17
- 3
- 31
- Konu Sahibi endless love
- #4.801
Demekki canm bu pco irsiymis bide canm benim halalarimdada var biri tup bebekle cocuk sahibi oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebis kemikten besleniyor bence bunlar sürecin kendisi. Olumsuz dusunmeyin bol bol dinlenin agir is yapmayin. Sonucta icinizde bi can daha var cok normaldr diye dusunuyorum. Bende gecen omuz agrimdan duramadim. 4 gun sonra gecti. Doktora gtmeyide hic dusunmedima. Ferah olun insKızlar merhaba bende 6+3teyim normalde kasıklarımda ağrı oluyor ama çok şiddetli değil dr da rahim genişlemesinden olabilir dedi ama yinede ilaç yazdı düşük olmasını önlemek için. Fakat bugün sırtımda öyle bi ağrı varki anlatamam sizde de oluyormu böyle ağrı yoksa bende mi birşey var
Yok canm estgfrlh uzulcek bir durum yok zaten hamilelk belirtim yoktu ki bu ay dha yeni basladk sdxe adet ve bel agrisi disinda belirti yoktu.Bakalim 4.gundeyim olmazsam dr a gidicem.Canım testini görmüştüm seni üzmek istemem ama test negatif. Çünkü bende kaç aydın o testlerle uğraştım. İlk başta çizginin görünmesi çizginin yeri yani idrar geçerken hafif belli oluyor. Biraz daha olmazsan doktora gitmeni öneririm. Geç döllenme olsa bile çizgin hafif belli olurdu
benim 2. Cnm 7 yaşında bir kızım varEvet ilk benim..senin?
Maşallahhh.. darısı benim de ikincinin başına inşallah..benim 2. Cnm 7 yaşında bir kızım var
İnş.canım sen benim kadar ara vermeMaşallahhh.. darısı benim de ikincinin başına inşallah..
imkanın varsa git cnm kırmızı olmadığı süre kahverengi akıntı çok önemli değil ama için rahat etsinBugün kahverengi lekelenme oldu sizce ne yapmalıyım hastaneye gideyim mi
tüm teorileri yıktım sanırımRabbim sifasini versin tez zamanda insaAllahMeme kanseri canım
Göğsü alındı durumu iyi sayılır çok şükür diyoruz![]()
Bence git cnm yoksa kafanda kurup duruyorsun git ve rahatla stres kotu etkiliyor cunkuBugün kahverengi lekelenme oldu sizce ne yapmalıyım hastaneye gideyim mi
Bende gitmeyi düşünmüyorum şuan ama korkmuyorda değilim çok ağrıdan bide ilk hamileliğim tecrübesizliğin getirdiği korkuda varBebis kemikten besleniyor bence bunlar sürecin kendisi. Olumsuz dusunmeyin bol bol dinlenin agir is yapmayin. Sonucta icinizde bi can daha var cok normaldr diye dusunuyorum. Bende gecen omuz agrimdan duramadim. 4 gun sonra gecti. Doktora gtmeyide hic dusunmedima. Ferah olun ins
Korkma canim benim .benim de ilk. Strea yapip bebiaise etkileme annesi. Saglikla kucagina alacaksin insaallah Rabbim buyukkBende gitmeyi düşünmüyorum şuan ama korkmuyorda değilim çok ağrıdan bide ilk hamileliğim tecrübesizliğin getirdiği korkuda var
Amiin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah:)Korkma canim benim .benim de ilk. Strea yapip bebiaise etkileme annesi. Saglikla kucagina alacaksin insaallah Rabbim buyukk![]()
Canım o ağrıdan bende de oluyor arada özellikle yatarken o yüzden sırt ustu yatamiyorum sağa sola dönüyorum hep öyle yatiyorumAmiin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah:)
Aminnn :)Amiin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah:)
Bide farkli bir markanin testini alip yapsanizKizlar merhaba benim adetim 3gun gecti bugun 4.gunum.Hala bise yok ve bel agrim var aradada adet agrisi oluyor.Ama genelde belim cok agriyor.2 gun gecince idrar testi yaptim oglen vaktinde.Ama ilk basta ikinci czgi varken sonradan hmen kayboldu negatf oldu.Bende dedm heralde hamilelk olsaydi cikardi testte.Ama anlamadm normlde hic geckmekde olmaz.Hep tam gunumde olurum.Sizce hamile olma olaslgm nedir?
Ben de yeni geldim Dr dan ultrasonda 5+5 günlük çıktı kese göründü 12mm 15 gün sonra bebek ve kalp atışını görmek için çağırdı şuan içşn herşey normal görünüyor dedi
Aaa aynıyız... benimde 5+5 iki gün önce gördüm bende keseyi.kalp atışı için 5ekimde gidicem.hadi bakalım aynı gelişir k sanırım bebişlerimiz.. gördüğünde heyecanlandın mı? Ben resmen panik oldum..
Gözün aydın Can'ım.. için ferahladı dimi? Kalp atışlarını da duyalım inşallah hep beraber..Bende 5+6yıım :) Şöyleki ilk göbekten baktığında göremedi, o an aşırı korktum. Alttan baktığında gördük keseyi :)
Gözün aydın Can'ım.. için ferahladı dimi? Kalp atışlarını da duyalım inşallah hep beraber..