2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tam canim cok tesekkur ederim... Yengem sayesinde sizinle tanistim tesekkur ederim yardimin icn ins sagsalim kucagina alirsin bebisini))

Sagol canm bende pco var doktor %75 oraninda tutar uc gun kimildama dinlen uc gun sonra agir is yapma hoplama ziplama sikinti olmaz dedi. De adet olcakmis gibi agrim var belde ve kasikta
Bende pkoluyum banada %65 tutar dedi ama kısmet tabi moralini yüksek tut ve sürekli olumlu düşün bazılarında belirti oluyo bazılarında olmuyo verilen ilaçları aksatma saati saatine kullan ilaçlar cok önemli tüp bebekte inşallah hayırlı haberlerini duyarız canım

İns cnm bana coraspin imom clexane crinone jel ve estrofem verdi canm sadece estrofeme dikkat et dedi saatine digerleri onemli degilmis vakti

Ben de yeni geldim Dr dan ultrasonda 5+5 günlük çıktı kese göründü 12mm 15 gün sonra bebek ve kalp atışını görmek için çağırdı şuan içşn herşey normal görünüyor dedi
Aaa aynıyız... benimde 5+5 iki gün önce gördüm bende keseyi.kalp atışı için 5ekimde gidicem.hadi bakalım aynı gelişir k sanırım bebişlerimiz.. gördüğünde heyecanlandın mı? Ben resmen panik oldum..

İns cnm bana coraspin imom clexane crinone jel ve estrofem verdi canm sadece estrofeme dikkat et dedi saatine digerleri onemli degilmis vakti
Banada clexane iğne, crinone jel,folik asit ve progestan verdi doktorum ilaç saatleri aksatma demişti demek her doktorun yöntemi farklı iğneyi göbekten yapıyorum heryerim mor ve agrıyo ALLAHIM emeklerimizi boşa vermesin canım

Banada clexane iğne, crinone jel,folik asit ve progestan verdi doktorum ilaç saatleri aksatma demişti demek her doktorun yöntemi farklı iğneyi göbekten yapıyorum heryerim mor ve agrıyo ALLAHIM emeklerimizi boşa vermesin canım

Kızlar merhaba bende 6+3teyim normalde kasıklarımda ağrı oluyor ama çok şiddetli değil dr da rahim genişlemesinden olabilir dedi ama yinede ilaç yazdı düşük olmasını önlemek için. Fakat bugün sırtımda öyle bi ağrı varki anlatamam sizde de oluyormu böyle ağrı yoksa bende mi birşey var

sorma canım şaşkınlaştım Dr a soracağım bişeyler vardı unuttum leyla gibi oldum.senin ilk bebeğin mi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…