2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Slm kızlar ben 7 haftalık hamileyim ve son 2 gündür kaburgalarımın alt kısmıyla karnımın arasında iç tarafta kramp şeklinde ağrılar var.Diyafram da olduğunu düşünüyorum.Böyle bir ağrı yada kramp yaşayan oldumu?

Canım ben euthyrox kullanıyorum öncedende kullanıyordum ayda bir tsh ı ma baktırıp kullanmaya devam edicem dozunun ayarlanması lazım sadece

Nasıl içim rahatladı bilsen. Çok korktum kötü bir şey diyecek diye o an. 5 eylülde kalp atışı için çağırdı bakalım.
Allah'ın izniyle bi kalpleri duyalım hepimiz inşallah.
5 ekim denek istedin sanırım.rand bu tarihlerimiz de aynı? İnşallah aynı gün duyucaz pıt pıtları.. şimdiden heyecan yaptım ben.

5 ekim denek istedin sanırım.rand bu tarihlerimiz de aynı? İnşallah aynı gün duyucaz pıt pıtları.. şimdiden heyecan yaptım ben.

Ayy kafa mı kaldı :) 5 Ekim
Ben de çok heyecanlıyım. Ama hiç belirtim yok. Bi midem bulansa sevincekmişim gibi hissediyorum.

Canım ben euthyrox kullanıyorum öncedende kullanıyordum ayda bir tsh ı ma baktırıp kullanmaya devam edicem dozunun ayarlanması lazım sadece

Dahiliye den mi takip ettirmem lazım canım? Kendi kadın doğum doktoruma 2. randevuda bilgi versem sorun olmaz sanırım. Ben de euthtox kullanıyorum 50mg.

Bende de yok belirti.bide euthyrox bende kullanıyorum.25mg olandan 3 tane alıyorum günde.75mg yani.ben endokrin uzmanıyla görüşüyorum tshı döktürün yönlendirdi.

Ben dahiliyeye gidiyorum doktora sölemedim ayrıntılı sadece yaptırdıgım testleri gösterdim iyi dedi sonuclar o kadar

Bende de yok belirti.bide euthyrox bende kullanıyorum.25mg olandan 3 tane alıyorum günde.75mg yani.ben endokrin uzmanıyla görüşüyorum tshı döktürün yönlendirdi.

Ben dahiliyeye gidiyorum doktora sölemedim ayrıntılı sadece yaptırdıgım testleri gösterdim iyi dedi sonuclar o kadar

Ben de önümüzdeki salı için randevu alayım o zaman. Ona da baktırmış olayım. Aradan çıksın.

Kizlar aranizda hamilelikte ayaklari donan var mi? Ben kisin bile fazla usumeyen insan ayaklarimi isitamiyorum donuyorum.
Ben de öyleyim maalesef. Aslında bende sıcağı hiç sevmem kolay kolay usumem ama ayaklarımı ısıtamaz oldum kalın çorap ustundede pofuduk terliklerimi giyiyorum anca ısınıyor canm

Ben de öyleyim maalesef. Aslında bende sıcağı hiç sevmem kolay kolay usumem ama ayaklarımı ısıtamaz oldum kalın çorap ustundede pofuduk terliklerimi giyiyorum anca ısınıyor canm

Ben de sicaktan nefret ederim ve usumem. Suan fena oldum ki hava soguk degil :) Ustumde kisa tisort ama ayaklar donuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…