2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bide farkli bir markanin testini alip yapsaniz
Ayn markadan iki tane almistim canm yaBebetime diye bir marka. İkinci testi henuz yapmadim bu saat oldu hala adet olmadm adet agrimda gecti sdce bel agrim ve kasik agrim oluyor ama adet agrisi yok.Yarin sabah o ikinci testi yapsam mi yoksa beklesem mi bilmiyorum :/

Ilk 10 dk icersinde cikan cizgi digru diyorlar . bence yap. Benmde adet olacakms gibi agrim oldu adet olucm diye bekliyodum. Bebekmis. Benmde 4 gun gecmisti yaptigimda koyu cikmisti 2. Cizgi. Gec dollenmedr belki seninde o yuzden cikmadi hemn. Sabah ilk idrarinla yap bnce cnm

merhaba ben bugün ögrendim 6+3 haftalık hamileyim bende mayıs annesiyim beta hcg 21269,36 çıktı iyimi sizce

Hic bilmiyorumki canim benim 5 haftalikken 2700 cikmisti seninki 6+4 ya onunla alakali buyuk ihtimal :) ilk mi bebis
evet ilk ama normalde o rakamların biraz üstü oluyormuş benimki 21binden başlıyor bu teste bakarak 4aylık hamileyim ama mümkün degil doktorda zaten 6 haftalık kalbi yeni oluşmuş bak dedi sesini duydum dünyanın en güzel sesi

Neblyim canim cok kararsizim 2 gun gectgnde yaptgmda negatifti smdi 4 gun gecti cikar mi acaba blmyrum;(

Benim migde bulanti ve kusmalarim basladi bugun, butun gidisat ilk hamileligimle ayni 2. Oglan mi gelecek acaba.

Neblyim canim cok kararsizim 2 gun gectgnde yaptgmda negatifti smdi 4 gun gecti cikar mi acaba blmyrum;(
umutsuzsan beni dinle cnm en son 21 temmuz adetim oldu sonra 14 agustos 4 gün süren peçeteye gelen lekelenmem hikaye burdan başlıyor sürekli hamilesin dendi evet o zaman 4-5 günlük hamileymişim. ama testlerde çıkmıyor tabi içimde bişey oldugundan eminim ama sonra kafayo yedim diye frenliyorum kendimi adet olamıyorum kist diyorlar sonra çıkmıyor agrım geçmiyor yorgunlugum uykum gögsüm sonra bayramda annem hamilesin git kan aldır saçmalama dedi yok be of dedim uyudum gitmedim internetten clear blue sipariş verdim %90 garanti yazıyordu amaan dursun lazım olur dedim yumurtlama testi yapacaktım. o günde kavga ettik eşimle kötüyüz. sonra hamilelikte yapayımda sussun herkes dedim bi baktım 6 haftalık hamileyim nasıl 30 agustosta 1.8 çıkmıştı negatifti şimdi 21269,36 şoka girdim... doktora gittm keseyi gördüm kalbini duydum şoktayım eger hissediyorsan inat etme öyle kanda 10 günde çıkıyor flan yalan ben sana diyim

Yaa insaallah o zaman Rabbim gonlune gore versin ikiz mi istiyorsun bnde ikizlere bayiliyorum :)))

Ya benm hatrladigim kisimisin acaba sen hani karnim cok sisti hamile diyo herkes testlerde cikmiyo diyenn yine bi formda gormustum o musun acaba :)

Canim benim ne guzel bikmadan yorulmadan uzun uzun yazmissin umut olmak icin Allah razi olsun guzel dusuncelerin icin rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin hayirlisiyla kucagna almayi nasip etsin insallah.Ne hissettigmi inan bende bilmiyorum.Sadece canım cok skkin kmseye belli etmesemde.Anlam veremiyorum hic birseye.Benim bu aydan hic umudum yoktu adet olurum yine gunumde diye bekliyordum.Ve hic hamilelik belirtimde yoktu.(Kafama taktgim aylarda hamilelign tum belirtilerini yasamis ve tam gunumde adet olmstum) hic kafama takmadm bu ay.Adet olcam diye beklerken gunum geldi olmadm ertesi gun olduu olmadm artik acaba demeye basladim.adetim 2 gunngecnce 3.gun test yaptim ilk bas ikinci czgi.belirir gibi oldu sonradan kayboldu.Negatflesti test.Ojdan sonra krildi umudum.Olsaydi silikte olsa cikardi dedm sncta gunm gecmis.Ama arada adet olcakmis gbo agrim oluyor snra belim kopcakms gbi agriyor.Bunun disonda yasadgm bisey yok.Bugunn adetimin 5.gunu adetim 4 gun gecti.Ve adet olma belirtisi bile yok.Ne dusuncgmi nasil harekt edcgmi sasrdm.En azndan hamile degilsemxe adet olsamda dusuncelerden kurtulsm rahtlasm diyorm ama oda yok.Bekleyim diyorum yapmayaym o iknci testi.Ama beklemekte yoruyor gunum gectgi halde testte negatfi goruncede korkuyorum farkli.bir problemmi var diyeCunku normlde hic.olmamsti geckme

Kan testi yaptrsana canm bende 7 ay bekledim bu bebisi. Hep adet olacakmis gibi karnim agriyo gogsum sizliyo ama bsy yok. Ama benm adet sancilarim 3 gun sürerdi adet olurdum bu sefer 10 gun sürdü hala.olmuyorm 5 gun gecti umutsuzdm testi yaptm oyle cikti. Varsa kan testinde cikma ihtimali yuksektr

Oglum hasta oldu havalarda soguk oldhu icn gidemdm kan vermyebekliycem bakalim ama cok zor beklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…