2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Slm kızlar oğlum rahatsız hala o sebepten giremiyorum pek. Herkes iyidir inşaallah .yarın sabah 10:30 da randevum var kalp atılı için çağırdı Dr . Inşaallah duyarız dua edin lütfen banada.
Hayırlı haberlerle dönersin insallah canm

Benim 3 yasinda cok hareketli bi oglum var. Ilk hamileligimde bende senin gibiydim. Simdi mumkun degil ne yazik ki
Bendede Mide bulantidan ziyade tiksinme var . Hic birsey yiyemiyorum: (

Benimde geçen haftaya kadar sadece bulantım vardı hafiften bişey yiyemiyordum iştahsızdım ama beni kötü etmiyordu şimdi çıkarıyorum sürekli ve psikolojik olarak da yoruyor

Slm kızlar oğlum rahatsız hala o sebepten giremiyorum pek. Herkes iyidir inşaallah .yarın sabah 10:30 da randevum var kalp atılı için çağırdı Dr . Inşaallah duyarız dua edin lütfen banada.
Dualarim seninle canim. Kactasin? Ben 6+2 deyken gittim duyamadik cuma gidicem tekrar. Insallah kalp atislarini duyarsin
Benimde geçen haftaya kadar sadece bulantım vardı hafiften bişey yiyemiyordum iştahsızdım ama beni kötü etmiyordu şimdi çıkarıyorum sürekli ve psikolojik olarak da yoruyor

Dogrudur.. gecici bunlarda 3 4 ayin sonunda bitiyor. Heleki hareketleri hissettigin andan itibaren.. cok guzel cok :)

Bende herifi dondurma almaya yolladim abur cubur dediniz canim istedi

Ya canm bende şöyle bisey oluşmaya başladı ne görüyorsam tv de yada ne okuyosam burda canm çekiyo . Eşim diyorum alip geliyo bugün bana diyoki " izleme bidaha ya tv ne goruyosan istiyon " diyo
E....kolay değil baba olmak bırak gitsin alsın gelsin canın ne istiyorsa . Biz okadar şey çekiyoruzda biraz katkıları olsun bize

Ayni seyleri yasiyoruz, o kadar cok evlat hasreti ceken insan tanidimki sikayetci olsam Allahin gucune gidecek diye ses cikartamiyorum. 16. Haftada birsey kalmiyor. Sayili gun cabuk gecer. Sabredicez.

Benimde öyle cnm de kasıklarım belim ağrıyo sendede varmı
Degisiyo canim oncedende boyun agrim vardi gecenlerde bi boynum agride 4 gun gecmedi. Kasik agrisi cok hafif oluyo. Bu gun sirtima bi agri girdi tarifi yok. Ama sukrediyorum Rabbim verdiye bunlarda bebegimin varliginin belirtisi ya hic sikayetlenmiyorum cok sukur

Merhaba kızlar, bende katılabilirmiyim aranıza cuma günü kan testinde ögrendim tam bir süpris oldu... Dün Dr gittim 5+3 teymişiz.. Kesemizi gördük çok şükür... Daha önce 1 düşügüm olduğu için bol bol ilaç verdi, yerimden kalkamadım bugün inşallah dogum anılarımızı paylaşmak nasip olur...hepinize hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz...

Aynen bencede:)) Allahtan bende tv olayi yok yoksa herif iflas ederdi heralde
tebrik ederim cnm ne ilaclar verdi banada booolca verdide ondan soruyorum :)

Hoşgeldin canm hayırlı uğurlu olsun
İnşallah sağlıklı bir gebelik gecirirsin.

Aynen bencede:)) Allahtan bende tv olayi yok yoksa herif iflas ederdi heralde
tebrik ederim cnm ne ilaclar verdi banada booolca verdide ondan soruyorum :)
Cnm progestan verdi günde 3 kere, estrofem yine günde 3 kere, coraspirin 1 kere, folbiol 1 kere senin durum Nasıl? İnan yerimden kalkamıyorum

Ayni seyleri yasiyoruz, o kadar cok evlat hasreti ceken insan tanidimki sikayetci olsam Allahin gucune gidecek diye ses cikartamiyorum. 16. Haftada birsey kalmiyor. Sayili gun cabuk gecer. Sabredicez.

Aynen canım benim yaa
İnşallah geçecek çok şükür halimize :)
Hoşgeldin canım :)

Yeni gelen güzel hamişler listemize eklenmek istermisiniz?
Tabloya göre bilgilerinizi yazarsanız seve seve eklerim :)

Iyi geceler kızlar yaa benimde canım çikolata çekti yazdığınızj okuyunca ben her türlüsünu severim beyaz sütlü bitter farketmez veya pastada olabilir ama bu saate yemek pek mantıklı gelmiyor

Cok gecmiş olsun canım inşallah tez zamanda düzelirsin kendiligindenmi ilaçı 3 e cıkardın yoksa doktorla konuştunmu eger gştmediysen doktoruna mutlaka sabah ilk işin gitmek olsun ALLAH yardımcın olsun
gittim canım doktoruma gectıgımız persembe .ıkı taneyle basla dedı eger kırmızıya donerse kanaman gunde 3,4 taneye cıkarabılırsın ılacı dedı . aminnn inş bırakmaz beni meleğim :)

Arkadaşlar sanki tüm belirtiler beni tutmuş tüm hamilelik belirtilerin i yaşıyorum hiç iyi degilim kasıklarımda agrıyo sürekli kusuyorum afedersiniz sizce ne yapmalıyım hayattan savudum resmen bebişim çok nazlı çıktı hormonlarım çok mu yükseliyo acaba

Bende hala tık yok.. sadece yumurta kokusu geliyo sürekli burnuma onun dışında sıfır belirti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…