2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ee anne olmak kolay degil bosuna annelerimiz demiyo anne olunca anlarsin. Bende mide bulantisi yok canim ama midem hepp kaziniyor. Normal hayatta cok fazla midesi bulanan biriyim. Hamilelikte ise hc bulanmadi cok sasiriyorum bu duruma
Oyle tabii sukurler olsun ama mide bulantisini acikmaya tercih ederdim orasi da var:) madem acikiyosun bnce bunu sansa cevirmelisin bol bol ceviz badem ye folik asit omega deposu hem cocugun zeka gelisimi icin birebir, sut peynir kalsiyum, uzum kan yapar, ayva yemelisin bnce sunnet cunku, kirmizi et demir kaynagi, balik haftada bir ama yuzey baliklari civasi az oldugu icin hamsi uskumru somon yada palamut bundaki omega 3 hic biseyde yok. Bn bunlari zorla yiyorum sen severek yersin daha ne olsun masallah

tavsiyelerin icin cokk tesekkurler canim benim ama malesef normaldede yemek yemeyi sevmeyen istahsiz biriyim . ki gebelik oldugundan beri adan akilli yemek yiyemiyorum. Cok agir geliuo nedense salcali yemekler vs. Kahvaltiti yapiyorum sonra hep mwyve yiyorum sirf bastrsin diye ama nerde sut de iciyorum. Bu dediklerini normale donunce ins yaparim. Umarim senin bulantilarinda bi an once gecer .

Aynen bencede:)) Allahtan bende tv olayi yok yoksa herif iflas ederdi heralde
tebrik ederim cnm ne ilaclar verdi banada booolca verdide ondan soruyorum :)
Yeni gelen güzel hamişler listemize eklenmek istermisiniz?
Tabloya göre bilgilerinizi yazarsanız seve seve eklerim :)

Konya,ögrenci ,yaşım 21, 1. Bebek , 57 başlangıç kilom ,23 mayıs beklenen doğum tarihim şimdiden teşekkür ederim canm

isminin sonunda 26 gordum eskisehirden mi katiliyorsun acabaa ve tabi öyleyse doktorun kim acaba ben de eskisehirliyim :)

isminin sonunda 26 gordum eskisehirden mi katiliyorsun acabaa ve tabi öyleyse doktorun kim acaba ben de eskisehirliyim :)
Günaydın güzel anne adayları
Yok cnm Mersin'de yaşıyorum 26 nin benim için özel bir anlamı var...
Mersin,mimar ,yaşım 31 1. Bebek , 62 başlangıç kilom ,24 mayıs beklenen doğum tarihim şimdiden teşekkür ederim endless love

Benimde kasık ve karın Ağrım var sürekli hep bir korku oluyor inşallah herşey yolundadır cnm...

Slm kızlar oğlum rahatsız hala o sebepten giremiyorum pek. Herkes iyidir inşaallah .yarın sabah 10:30 da randevum var kalp atılı için çağırdı Dr . Inşaallah duyarız dua edin lütfen banada.
Canim 6+1 de gitmistm ben pit pit ekranda gordum dr sesi duyamayabiliriz dedi zaten doopler in tehlikeli oldugunu ogrendm 2 sn kadar acti sesi cooook derinden bi ses geliyodu ben gormemiz yeterli dedim.sende insallah gorursun pit pitlar ekranda cook belli oluyor canm.hayirli haberlerle gelirsin insaallah
Hosgeldin canim masallah topigimiz epey kalabalik oldu hepimiz hayirlisiyla meleklerimizi kucagimiza aliriz insallah

Hoşbuldum cnm, inşallah hep gzl hbrlerimizi paylaşırız burda... Hayırlı uğurlu olsun bebişin

Hoşgeldin canımm

günaydın arkadaşlar, nasılsınız bakalım , ben çok yoruluyorum, yorulunca sağ kasık çok ağrıyor ve ağrısı bacağıma vuruyor, onun haricinde bulantım başlamadı ve canım hep kavun cekiyor

Günaydın kızlar bende de sağ bacak ağrısı başladı ara ara özellikle yorulunca hissettiriyor kendini onun dışında mide bulantısı falan hala yok Allaha şükür sizler ne durumdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…