- Konu Sahibi endless love
-
- #5.001
Aynen canım benim yaa
İnşallah geçecek çok şükür halimize :)
Hoşgeldin canım :)
Banada tutunma ignesi, clexane ignesi ve hormon hapi coraspin verdiCnm progestan verdi günde 3 kere, estrofem yine günde 3 kere, coraspirin 1 kere, folbiol 1 keresenin durum Nasıl? İnan yerimden kalkamıyorum
Aynı durumdayız deseneBanada tutunma ignesi, clexane ignesi ve hormon hapi coraspin verdiBen cok sükür iyiym doktorum bol bol dinlen dedi ama ben yerimde duramiyorum ha bire geziyorum :) dün esim kizdi bana artik frenlemem lazim kendimi pasa pasa uzanacam koca gün
Ekledim canım gayet güzel bir yaştasın merak etme :)İstanbul - Operasyon sorumlusu - yaş 24 - 21Mayıs beklenen doğum tarihi :)
şimdi farkettim çok mu gencim anne olmak için :)
Konya,ögrenci ,yaşım 21, 1. Bebek , 57 başlangıç kilom ,23 mayıs beklenen doğum tarihim şimdiden teşekkür ederim canm
Günaydın güzel anne adayları
Yok cnm Mersin'de yaşıyorum 26 nin benim için özel bir anlamı var...
Mersin,mimar ,yaşım 31 1. Bebek , 62 başlangıç kilom ,24 mayıs beklenen doğum tarihim şimdiden teşekkür ederimendless love
Merhaba çok fazla yorumlara katılamasamda okuyorum bulantılarım ve tiksinti zirve yapmış durumdaseninle birçok konuda aynı kaderi paylaştığımızı fark ettim. Benimde annemin 2013 yılında göğsü alıntı şimdi kontroller dahillin de iyi şükür seninki de iyi olacak inşallah.. 2014 doğumlu oğlum ve ondada aynı sıkıntılı yaşadım hamileliği işkence olanlardanım ama acısını unutmuş olcağım ki kardeşi olsun tek kalmasın bu hayatta dedim şuan 7 hafta 4 günlük hamileyim ama dakikalarım geçmiyor üstelik çalışıyorum.. zor zorlu bir süreçten geçiyoruz rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah..
Allah yardimcin olsun canim izin alamiyomusunMerhaba çok fazla yorumlara katılamasamda okuyorum bulantılarım ve tiksinti zirve yapmış durumdaseninle birçok konuda aynı kaderi paylaştığımızı fark ettim. Benimde annemin 2013 yılında göğsü alıntı şimdi kontroller dahillin de iyi şükür seninki de iyi olacak inşallah.. 2014 doğumlu oğlum ve ondada aynı sıkıntılı yaşadım hamileliği işkence olanlardanım ama acısını unutmuş olcağım ki kardeşi olsun tek kalmasın bu hayatta dedim şuan 7 hafta 4 günlük hamileyim ama dakikalarım geçmiyor üstelik çalışıyorum.. zor zorlu bir süreçten geçiyoruz rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah..
Gecer canim gecerde unutulur bile ne guzel seni duaunuyolar onlarda olmasi gerekenide bu canim ya gonul koysaydi illa gel deseydi dusunemeseydi cok sukurki anlayisli dusunceli bir ailen varmis.iyi taraflarini gormemiz lazm olaylarin yoksa inan bu hayatta sknti keder bitmiyokiEkledim canım gayet güzel bir yaştasın merak etme :)
Ekledim canım rica ederim:)
Ekledim canım rica ederim:)
Beni en iyi sen anlarsın o zamaninşallah annemde iyi olur ben bu hamilelikten bişey anlamasam da olur
Ama benim en çok üzüldüğüm film çekildiğinde yanına gidemedim kemoterapi de de çok yanında olamayacam hep uzak tutmak istiyorlar bebeğe bişey olmasın diyezaten uzaktayım il dışındayım ne yapacam bu günler nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Ben midem hep kaziniyor deyince herseyi bol bol yiyosun zannettim:) insallah gecer hepimizin gecsin ilk 3 ay boyle olurmus sonrasi hayrlisitavsiyelerin icin cokk tesekkurler canim benim ama malesef normaldede yemek yemeyi sevmeyen istahsiz biriyim . ki gebelik oldugundan beri adan akilli yemek yiyemiyorum. Cok agir geliuo nedense salcali yemekler vs. Kahvaltiti yapiyorum sonra hep mwyve yiyorum sirf bastrsin diye ama nerde sut de iciyorum. Bu dediklerini normale donunce ins yaparim. Umarim senin bulantilarinda bi an once gecer .
çok geçmiş olsun canım, dediğin gibi nasip inş ilerleyen aylarda hayırlısı ile tekrar hamile kalırsınAranızdan ayrılıyorum kızlar sabaha karşı kanamam ve ağrım başladı doktor düşük yapiyorsun dedi kese vardı sadece bebeği henüz görmemiştik..nasip değilmiş ağlıyorum hala ama herşeyin hayırlısı size sağlıklı doğumlar diliyorum hoşçakalın
Kac haftaliksinz cnm dikkat et kendine sagsalim kalp atislarini da duy rahatlarsin insallahBen yaşıyorum dünden beri doktoruma haber verdim istirahat et dedi bol su iç dedi..kalp atışı icin salı günü gideceğiz o zamana kadar ilaç veremem dedi hayırlısı inşallah bebişim iyidirsende de mi var lekelenme?
Çok gecmiş olsun cnm, Rabbim tekrarını nasip etsin inşallah... Hakkında hayırlısı olsun...Aranızdan ayrılıyorum kızlar sabaha karşı kanamam ve ağrım başladı doktor düşük yapiyorsun dedi kese vardı sadece bebeği henüz görmemiştik..nasip değilmiş ağlıyorum hala ama herşeyin hayırlısı size sağlıklı doğumlar diliyorum hoşçakalın
Cok uzuldum canimAranızdan ayrılıyorum kızlar sabaha karşı kanamam ve ağrım başladı doktor düşük yapiyorsun dedi kese vardı sadece bebeği henüz görmemiştik..nasip değilmiş ağlıyorum hala ama herşeyin hayırlısı size sağlıklı doğumlar diliyorum hoşçakalın
Cok gecmiş olsun canım inşallah bidaha bu acıyı yaşamazsın tez zamanda ALLAHIM bir melek göndersin sanaAranızdan ayrılıyorum kızlar sabaha karşı kanamam ve ağrım başladı doktor düşük yapiyorsun dedi kese vardı sadece bebeği henüz görmemiştik..nasip değilmiş ağlıyorum hala ama herşeyin hayırlısı size sağlıklı doğumlar diliyorum hoşçakalın
Geçmiş olsun Can'ım.. son anda bi mucize olur inşallah... dualarımız seninle..Aranızdan ayrılıyorum kızlar sabaha karşı kanamam ve ağrım başladı doktor düşük yapiyorsun dedi kese vardı sadece bebeği henüz görmemiştik..nasip değilmiş ağlıyorum hala ama herşeyin hayırlısı size sağlıklı doğumlar diliyorum hoşçakalın
Olmaz miiii bazen kan geldi sanıyorum d a tuvalete gitmeye korkuyorum içimden aktığını bile hissediyorum resmen bide bu havalar artık çok çarpıyor insanı usuttugum zaman da sanki çok akıntı oluyor gibi geliyorKızlar hiç akıntısı olan varmı
Bende öyle sanıp korktuğum çok oluyor ne kadarlık bebişin.Olmaz miiii bazen kan geldi sanıyorum d a tuvalete gitmeye korkuyorum içimden aktığını bile hissediyorum resmen bide bu havalar artık çok çarpıyor insanı usuttugum zaman da sanki çok akıntı oluyor gibi geliyor
8 haftalik canım senin ne kadarlıkBende öyle sanıp korktuğum çok oluyor ne kadarlık bebişin.
Merhaba Sat'ınıza göre gebelik haftanız geride takip ediyor. Geç döllenme mi dedi doktor yoksa adet tarihini 14 ağustos olarak mı aldı merak ettim. benim de 23 temmuz Sat'ım ve 10 gün kadar geriden takip ediyoruz. Geç döllenme olabilir ya da yeterli beslenemiyor bebek dedi. Kalp atışını duyduk ama beklemedeyim yine de.umutsuzsan beni dinle cnm en son 21 temmuz adetim oldu sonra 14 agustos 4 gün süren peçeteye gelen lekelenmem hikaye burdan başlıyor sürekli hamilesin dendi evet o zaman 4-5 günlük hamileymişim. ama testlerde çıkmıyor tabi içimde bişey oldugundan eminim ama sonra kafayo yedim diye frenliyorum kendimi adet olamıyorum kist diyorlar sonra çıkmıyor agrım geçmiyor yorgunlugum uykum gögsüm sonra bayramda annem hamilesin git kan aldır saçmalama dedi yok be of dedim uyudum gitmedim internetten clear blue sipariş verdim %90 garanti yazıyordu amaan dursun lazım olur dedim yumurtlama testi yapacaktım. o günde kavga ettik eşimle kötüyüz. sonra hamilelikte yapayımda sussun herkes dedim bi baktım 6 haftalık hamileyim nasıl 30 agustosta 1.8 çıkmıştı negatifti şimdi 21269,36 şoka girdim... doktora gittm keseyi gördüm kalbini duydum şoktayım eger hissediyorsan inat etme öyle kanda 10 günde çıkıyor flan yalan ben sana diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?