2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen canım benim yaa
İnşallah geçecek çok şükür halimize :)

Hoşgeldin canım :)

Merhaba çok fazla yorumlara katılamasamda okuyorum bulantılarım ve tiksinti zirve yapmış durumda seninle birçok konuda aynı kaderi paylaştığımızı fark ettim. Benimde annemin 2013 yılında göğsü alıntı şimdi kontroller dahillin de iyi şükür seninki de iyi olacak inşallah.. 2014 doğumlu oğlum ve ondada aynı sıkıntılı yaşadım hamileliği işkence olanlardanım ama acısını unutmuş olcağım ki kardeşi olsun tek kalmasın bu hayatta dedim şuan 7 hafta 4 günlük hamileyim ama dakikalarım geçmiyor üstelik çalışıyorum.. zor zorlu bir süreçten geçiyoruz rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah..

Cnm progestan verdi günde 3 kere, estrofem yine günde 3 kere, coraspirin 1 kere, folbiol 1 kere senin durum Nasıl? İnan yerimden kalkamıyorum
Banada tutunma ignesi, clexane ignesi ve hormon hapi coraspin verdi Ben cok sükür iyiym doktorum bol bol dinlen dedi ama ben yerimde duramiyorum ha bire geziyorum :) dün esim kizdi bana artik frenlemem lazim kendimi pasa pasa uzanacam koca gün

Aynı durumdayız desene benimde bol bol dinlenmem gerekiyormuş... İyide işi kim yapacak? Bugün bayan aldım temizliğe yardımcı sabahtan beri çamaşır yıkıyorum ütüyü hiç sormaaa... Bu dinlenmeden kasıt nedir acaba

İstanbul - Operasyon sorumlusu - yaş 24 - 21Mayıs beklenen doğum tarihi :)

şimdi farkettim çok mu gencim anne olmak için :)
Ekledim canım gayet güzel bir yaştasın merak etme :)

Konya,ögrenci ,yaşım 21, 1. Bebek , 57 başlangıç kilom ,23 mayıs beklenen doğum tarihim şimdiden teşekkür ederim canm

Ekledim canım rica ederim:)

Ekledim canım rica ederim:)

Beni en iyi sen anlarsın o zaman inşallah annemde iyi olur ben bu hamilelikten bişey anlamasam da olur
Ama benim en çok üzüldüğüm film çekildiğinde yanına gidemedim kemoterapi de de çok yanında olamayacam hep uzak tutmak istiyorlar bebeğe bişey olmasın diye zaten uzaktayım il dışındayım ne yapacam bu günler nasıl geçecek hiç bilmiyorum

Allah yardimcin olsun canim izin alamiyomusun
Gecer canim gecerde unutulur bile ne guzel seni duaunuyolar onlarda olmasi gerekenide bu canim ya gonul koysaydi illa gel deseydi dusunemeseydi cok sukurki anlayisli dusunceli bir ailen varmis.iyi taraflarini gormemiz lazm olaylarin yoksa inan bu hayatta sknti keder bitmiyoki

Ben midem hep kaziniyor deyince herseyi bol bol yiyosun zannettim:) insallah gecer hepimizin gecsin ilk 3 ay boyle olurmus sonrasi hayrlisi

Aranızdan ayrılıyorum kızlar sabaha karşı kanamam ve ağrım başladı doktor düşük yapiyorsun dedi kese vardı sadece bebeği henüz görmemiştik..nasip değilmiş ağlıyorum hala ama herşeyin hayırlısı size sağlıklı doğumlar diliyorum hoşçakalın

çok geçmiş olsun canım, dediğin gibi nasip inş ilerleyen aylarda hayırlısı ile tekrar hamile kalırsın

Kızlar 6+6 olduk bugun ama karnimda agri var kasıklarım batiyo sanki ilk gebeliğim evimi supuruyodum az once bıraktım yatiyorum suan normal mı bu Ağrılar sizdede oluyo mu

Kac haftaliksinz cnm dikkat et kendine sagsalim kalp atislarini da duy rahatlarsin insallah

Çok gecmiş olsun cnm, Rabbim tekrarını nasip etsin inşallah... Hakkında hayırlısı olsun...

Cok uzuldum canim mesaj da yazmistim son mesajini gormemistim kusura bakma lütfen hakkini helal et cnm seni uzmek istemezdim gecmis olsun Rabbim tez vakitte saglikli hayirli evlat nasip etsin

Cok gecmiş olsun canım inşallah bidaha bu acıyı yaşamazsın tez zamanda ALLAHIM bir melek göndersin sana

Geçmiş olsun Can'ım.. son anda bi mucize olur inşallah... dualarımız seninle..

Bende öyle sanıp korktuğum çok oluyor ne kadarlık bebişin.

Merhaba Sat'ınıza göre gebelik haftanız geride takip ediyor. Geç döllenme mi dedi doktor yoksa adet tarihini 14 ağustos olarak mı aldı merak ettim. benim de 23 temmuz Sat'ım ve 10 gün kadar geriden takip ediyoruz. Geç döllenme olabilir ya da yeterli beslenemiyor bebek dedi. Kalp atışını duyduk ama beklemedeyim yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…