- 12 Mart 2016
- 411
- 387
- 33
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #4.941
O kadar çok ağzım kuruyor ki, sürekli yanımda hazırda su şişesi oluyor. 3 litreye yakın su içiyorum ki hamilelikten önce pek su ile aram yoktu.
Senin nasıl su ile aran?
Yedim vallaha canm dayanamadım eşime söyledim oda sağolsun hemen gitti aldı geldi 1 paketi bitirdim dayanamadımAy yedinmi kız ye hemen
Ben hep cok su icerdim su anda da aynen devam. Gunde 3-4 lt. Icerim hep. Sen onceden de cok icer miydin yeni olan bir durum mu aclik kan sekerini olctun mu ?
evt sekeri ölçtuler normal cikmisti..
Canim folik asiti sordum dr.a ust sinirin 2 katini aşarsa sorun var demektir dedi benim ust sibir 18ken 20 cikti super dedi
Off bilmiyorum canım cok istiyo ama bi yandanda korkuyorum bebegime bişey olur diye aranızda cikolata yiyen yokmu kızlar yardım
evt iki gundur malesef proges. hap ve igne verdi doktorKahverengi lekelenme yaşayan var mi aranizda?
Canım ben çikolata çok severim doktora sormuştum sıkıntı değil am önerim yiyeceksen bitter çikolata ye çocuğun kalbi içinde önemli bi besin demiştiKızlar bu haftalarda çikolata yemenin bebege bi zararı olurmu
Bir sıkıntı olmadi degil miVar canım bende oldu cok az
Ooo cok heyecanlisin sen :)pembe lekelr önemsiz kafana simdiden takma.inş olur canim .Pembe leke okadar minik ki. Gene pireyi deve yapıorum acile bile gıtsem mi dedım :) korkuorum ona bişi olacak dıye devamlı tuvalete gıdıo bakıorum bişi gelıomu dıyeılk bebegım olucak inş olur
Ben yaşıyorum dünden beri doktoruma haber verdim istirahat et dedi bol su iç dedi..kalp atışı icin salı günü gideceğiz o zamana kadar ilaç veremem dedi hayırlısı inşallah bebişim iyidirsende de mi var lekelenme?
Oh iyi bare içim rahatladıYedim vallaha canm dayanamadım eşime söyledim oda sağolsun hemen gitti aldı geldi 1 paketi bitirdim dayanamadım
Bakalım cokda abur cubur yemek istemiyorum aslında suan 57 kiloyum hiç kilo almadm 5+5 im henüz . Birde ben biraz minyon bi kızım boydan kaybediyorum az bisey kilo alınca hemen küçük bi göbek çıkıyor
Ben full yatıyorum
Canım ben çikolata çok severim doktora sormuştum sıkıntı değil am önerim yiyeceksen bitter çikolata ye çocuğun kalbi içinde önemli bi besin demişti
Zaten sütlü çikolata sevmiyorum bitter yedim hemde 2 taneben sordum doktora bunlarin hepsini. bitter cikolata bir kare yiyebilirsin ama abartma demisti. zararindan cok faydasi varmis icinde kalsiyum varmis besleyici ve dişlerini de korurmus ayni zamanda
Cok gecmiş olsun canım inşallah tez zamanda düzelirsin kendiligindenmi ilaçı 3 e cıkardın yoksa doktorla konuştunmu eger gştmediysen doktoruna mutlaka sabah ilk işin gitmek olsun ALLAH yardımcın olsunmerhabalar 5+6 hamıleyım.ama damla damla kanamalarım var pembe kahverengı bazen kırmızı doktor progestan verdı gunde 2 yle basladım.bugun 3 taneye cıkardım ama gecmıyor kanama yatıp dınlenıyorumda .aranızda benım gıbı olan varmı?
Hadi ya senin zor geçiyo ozaman gebelik canmOh iyi bare içim rahatladıBende valla bazen güzel yiyiorum bazen hepsi çıkıyor sürekli yatmak istiyorum of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?